PDA

צפייה בגרסה מלאה : טיפים של אלופים לסוזוקי ג'ימיני

michaedav
14-05-11, 22:55
אהלן,

כרגע קניתי ג'ימיני. מעוניין לעשות לו שינוי תצורה. (הגבהה, מיגונים, צמיגים/ג'אנטים, בולמים..)

אשמח לטיפים של:
איפה מומלץ לעשות?
איזה מיגונים?
האם ניתן לשים צמיגי שטח גדולים יותר מגודל הצמיגים הנוכחי? איזה סוג/חברה?
דברים נוספים שכדאי לעשות/לשים לב...

תודה,

Tom Bril
15-05-11, 04:01
הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך הוא להתחיל ל"לחרוש" על הפורום עם האפשרות ה"חפש".

כל המידע שאתה מבקש קיים כבר, יש מספר אפשרויות טובות לכל דבר.

מציע לך לבוא אל חברים הפורום עם שאלות יותר ספציפיות.

יום מעולה.

נדב42
15-05-11, 09:40
הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך הוא להתחיל ל"לחרוש" על הפורום עם האפשרות ה"חפש".

זה נכון בתאוריה, רק שהחיפוש באתר לא ממש מתפקד ...
תחרוש את הפורום ידנית, זה קצת יותר עבודה אבל הכל כבר נכתב...

8ball
15-05-11, 11:27
ירשו לי שני החברים המכובדים פה מעליי לעצור לך את ההתלהבות. לפני שאתה רץ ומשפר בלי קשר למציאות וללא שום הבנה של מי מה ולמה שיפור כזה ולא אחר ולמה זה טוב לי בכלל? קח את הרכב - במצבו הספציפי... המקורי ו... סע לטייל איתו. בהתחלה טייל בעדינות תבין מה היכולות של הרכב ואם זה מה שאתה מחפש, אולי אתה בכלל אוהב טיולי שבילים עדינים ואנחנו נכווין אותך לשפר בנעילות מיגונים כננות וכל הנדרש לטכני זחילות? אחרי שתבין מה אתה דורש מהרכב, וכמובן כמו שאמרו לפני שני החברים מה הידע בפורום (וזו משימה לא קלה - יש כמויות של ידע) תוכל לשאול נכון יותר וכך אנו נוכל לעזור לך טוב יותר.

בהצלחה ותהנה מהרכב

kalil
15-05-11, 17:44
הרגע קנית ! - תתחדש , צא ותהנה .

רון נחמן
16-05-11, 17:00
ירשו לי שני החברים המכובדים פה מעליי לעצור לך את ההתלהבות. לפני שאתה רץ ומשפר בלי קשר למציאות וללא שום הבנה של מי מה ולמה שיפור כזה ולא אחר ולמה זה טוב לי בכלל? קח את הרכב - במצבו הספציפי... המקורי ו... סע לטייל איתו. בהתחלה טייל בעדינות תבין מה היכולות של הרכב ואם זה מה שאתה מחפש, אולי אתה בכלל אוהב טיולי שבילים עדינים ואנחנו נכווין אותך לשפר בנעילות מיגונים כננות וכל הנדרש לטכני זחילות? אחרי שתבין מה אתה דורש מהרכב, וכמובן כמו שאמרו לפני שני החברים מה הידע בפורום (וזו משימה לא קלה - יש כמויות של ידע) תוכל לשאול נכון יותר וכך אנו נוכל לעזור לך טוב יותר.

בהצלחה ותהנה מהרכב

+1....
תתחיל מטיול. מהר מאוד תבין אם יותר חשוב לך נעילת דיפרנציאל או מיגון או הגבהה או.... נו, השמיים הם הגבול (במיוחד תקציבית...)
רק תקפיד לטייל עם רכב נוסף אחד לפחות, ורצוי אחד מנוסה - כדי למנוע נזקים מיותרים.

GodsFather
16-05-11, 17:22
צא לטייל, כמו שאמרו החברים. מידי פעם יוצאות גם קבוצות טיולים דרך הפורום וכך תוכל גם לצאת עם קבוצה של כלי רכב דומים ואו משופרים קלות, תוכל להסיק משם לאן תרצה להמשיך.

-->