PDA

צפייה בגרסה מלאה : התלבטות רצינית........

elirang
18-05-11, 01:52
דיברתי פה לפני כמה זמן שאני מעוניין לקנות ג'יפ , בקיצור הכייוון שלי הוא טרופר בנזין אבל מכיוון שאני לא מוצא משהו נורמלי כבר התחלתי לחפש דיזל , למרות ששמעתי שהמנוע דיזל לא כזה להיט.....
מה דעתכם על המנוע דיזל של הטרופר?
ואיזה עוד ג'יפים טובים לשטח אפשר לקנות בתקציב של עד 25 אלף?
צריכת דלק לא כזה מעניין אותי כי זה רכב שני ואני יסע בו ממש מעט.......
אהה... שיהיה אוטומט....... ;-)

bizon
18-05-11, 02:15
שמע ידידי לקנות ג'יפ ב25 עלול להשאיר אותך עם חור רציני בכיס (מניסיון) במיוחד אם אתה הולך לכיוון של טרופר וחבריו אם זה התקציב שלך וגם ככה זה הולך להיות רכב שלא נוסע הרבה הייתי מציע לך ללכת על משהו יותר כלכלי או לחכות עוד קצת לחסוך עוד כמה ג'ובות ואז לעשות חישוב מחדש של איזה גי'פ לקנות

מור

alal
18-05-11, 20:49
טרופר דיזל עד שנת 98 אוטו מעולה ועוד ישאר לך עודף לקצת שיפורים.

מעל שנת 98 אל תתקרב (לדיזל)

elirang
19-05-11, 10:25
הדיזלים עד 98 באים רק עם גיר רגיל ואני רוצה אוטומט.
מור לא היית ממליץ לקנות טרופר 94-95 מצב טוב? או בכל מצב הם יעשו צרות ?
כי אני הבנתי שזה רכב מוצלח
איזה עוד רכבים לדעתכם יש בתקציב הזה שיהיו אוטומט?

bizon
19-05-11, 12:00
אני לא מבין גדול אבל מה שכן אני יכול לומר לך זה שרכבים בשנתונים האלה מגיעים בדרך כלל עם המון ריג'קטים שעלולים להראות קטנים כמו איזה תקלה "קטנה" במזגן למשל ובסוף אתה עלול לגלות שמדובר בבור ללא תחתית ... שוב אני אומר אם יש לך את הסבלנות חפש טוב טוב (זה עלול לקחת הרבה זמן אבל זה שווה את זה ) ותכין מספיק כסף לישור קו יש פה באתר חברה שיכולים לעזור לך נסה בפורום איסוזו שיהיה המון בהצלחה (סמיילי )

מור

Tom Bril
19-05-11, 13:51
תעשה חיפוש "חוות דעת איסוזו טרופר", היו על זה הרבה דיונים.

גם הסברים על הבדלי המנועים.

יש לי הרגשה שאתה הולך על רכב שקצת גדול עליך מבחינת הוצאות אפשריות למרות שאין לי מידע לגבי יכולתך הכלכלית.
אני לוקח בחשבון שמשהו עם תקציב כמו שלך לרכב לא יכול להרשות לעצמו הוצאות גבוהות.

אתה צריך לקחת בחשבון שרכב בן 17 שנה, מה שאומר שכל כמה שנים הוא דורש הוצעה גבוהה כזאת או אחרת.

אלי אהרוני
19-05-11, 19:28
היי
הדבר הכי טוב ומשתלם שעולה לי בראש - אם לא מעניין אותך דלק - קאיה ספורטאז' 97-98.
חוץ מזה שצריכת הדלק שלו גבוהה, נותן תמורה מעולה למחיר.
גם מבחינת אמינות, כביש, שטח והכל.
בהצלחה

אלי

elirang
20-05-11, 00:24
כנראה שאני אקשיב לאלי ולעוד הרבה שדיברו איתי.... אני אלך על ספורטאז' ואני אקנה טרופר בנזין כשהתקציב יגיע ל-40 אלף לפחות...

-->