PDA

צפייה בגרסה מלאה : Article: באחה חוצה ישראל 2011, סיכום

Jeepolog
29-05-11, 23:06
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?2147-%D7%91%D7%90%D7%97%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-2011-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D

רני דקל
30-05-11, 00:08
הסיקור היה פשוט מעולה מא' ועד ת'. קצת התפתחות טכנולוגית ואולי עוד נוכל לדפדף בשידור חי בין המצלמה של עידו וקיד למצלמה של רז והלל או בכלל לעבור למצלמה של אחד מחברי הפורום בנקודה אסטרטגית. כיף לראות אירוע כזה מתקיים בארץ והולך ומתחזק משנה לשנה. כל הכבוד לכל העושים במלאכה.

איתי ס
30-05-11, 00:34
דבר אחד שאנחנו עוד צריכים להשתפר בו: שילוב קהל
דווקא בראלי חוצה ישראל, שעובר לכל אחד מאיתנו מקסימום 50 ק"מ מהבית היה נכון לדעתי כן לשתף לגבי נקודות תצפית.
אני הגעתי לכפר קרע ולדעתי הייתי אחד משני היחידים שהגיעו רק כצופים ולא כדי לסייע בצוות כזה או אחר.
יותר מפעם או פעמיים נשאל פה באתר איפה אפשר לבוא לראות והתשובה שהייתה ידועה כמובן להמון אנשים נשמרה קרוב לחזה כאילו היא לפחות סודות הגרעין של מדינת ישראל.

לספורט לא יהיה זכות קיום לאורך זמן בלי צופים (צופים = ספונסרים = כסף)

ברור שהבאת קהל דורשת עוד לוגיסטיקה וכאבי ראש רבים אבל אפשר רק לקוות שבשנה הבאה כבר יגיעו צופים רבים שידעו מראש בדיוק לאן ומתי

דרור ברלי
30-05-11, 00:44
סתם דעה אישית שלי:
כשאתה מזמין אנשים לצפות, מפרסם נקודות, אתה צריך להבין שיהיו כאלה שיתנהגו "לא בהתאם", כלומר יעמדו קרוב מדי לציר, יטיילו על הציר עצמו, ינסו "להפגין ביצועים" משל עצמם וסתם יסתכנו שלא לצורך וכו' ואתה בוודאי יודע טוב-טוב למי אני מתכוון...

אין דבר שמצמרר אותי יותר מהמחשבה על צופה/ילד שנפגע על ידי רכב ראלי. זה יהיה הסוף של הספורט המוטורי בישראל שרשמית טרם נולד, ואני לא אגזים אם אקבע שהרשויות רק מחכות להזדמנות כזו שתוכיח שכל מה שהם נבחו כל השנים, שזה "נורא מסוכן", מתברר גם כנכון.

גל שחם
30-05-11, 07:30
באחה חוצה ישראל, הינו ארוע לא רק לנהגים ולנווטים,לרכבים ולאופנועים.
זהו ארוע בו משתתפים, בתוך התחרות,גם הסדנאות,צוותי הסיוע, הצלמים, הכתבים ,המלווים בבית מעל דפי המחשב, המארגנים ועוד רבים אחרים.
מדהים איזה כוח יש לארוע הזה,ששואב ומושך כל כך הרבה אנשים מדהימים,לעסוק במלאכה הקשה והמתישה הזו, בחום ובתנאים כל כך קשים.
גם אתם, צוות ג'יפולוג על כל יובליו, ראויים להערכה ענקית,על הסיקור,הליווי,הצילומים,התמונות,
ובעיקר על הפירגון לו זכיתי,באופן אישי,מכם, בסיום המרוץ.
תודה.
גל שחם
IRT

ISF RACING TEAM
30-05-11, 11:54
גל שחם התותח למרות המקום השני והמכובד יש לך לדעתי את הרכב הכי טוב בארץ גם גם במראה וגם בבניה תמשיך עם הביצועים המרשימים ותתרחק התעלות

מאיר רוטברג
30-05-11, 12:02
ואני חייב לציין את השיפור המתמיד בסיקור של מערכת גיפולוג,
אני יודע הייטב כי הערכות וסיקור ארוע שכזה אינו מין הפשוטים ,
קבלו שאפו גדול ממני

אומי5
30-05-11, 13:13
תודה רבה !!
קודם כל לאסף שנתן לי את ההזדמנות לראות סוף סוף מקרוב מה זה ראלי אמיתי.
תודה גם לשגיא בורשטיין וחנן גולמבק שהזמינו אותי להצטרף לצוותי הסיוע שלהם, אפילו שלא יצא בסוף.

elro
30-05-11, 13:29
סקירה נהדרת!
אמנם הייתי רק בתל צפית, אבל האוירה היתה נהדרת, משהו שרואים בסרטים... : - )

nir.samo
30-05-11, 14:20
בעניין שילוב קהל, היה מאוד קשה למצוא מידע על מקומות מתאימים שלא לדבר על המסלול עצמו (במסגרת מגבלות בטחון שדה...).
המקום היחיד שראיתי היה בכתבה של אסף שכתב על תל צפית ואכן הגעתי לשם עם הילד, המקום היה מגודר כמו שצריך, היה אפשר לראות קצת תיקונים, לראות את הרכבים מקרוב ויורדים מהנגררים וגם מזנקים.
שוב, רק לפרסם מראש מידע לגבי נקודות כאלה.

יקיר גרין
30-05-11, 14:43
אחלה סיקור!
אבל מה עם השאר? 3 מקומות ראשונים חשובים, אבל חסרה רשימה מלאה ... לפחות רשימת מזנקים, ואם סיימו ...

ליאור מ
30-05-11, 20:21
אירוע גדול. רמה גבוהה, סיקור נהדר.

צוות ג'יפולוג, עשיתם עבודה נהדרת עם הסיקור.
כשתחשבו שהגיע הזמן לחשוב על שנה הבאה, אפשר לפתוח כאן דיון ענייני, לקבל רעיונות וכמובן נכונות לסייע.

asafk
30-05-11, 21:02
אחלה סיקור!
אבל מה עם השאר? 3 מקומות ראשונים חשובים, אבל חסרה רשימה מלאה ... לפחות רשימת מזנקים, ואם סיימו ...

בדיון הדיווחים בפורום יש את צילום רשימת הדירוג הרשמית. ברגע שיפורסמו תוצאות אחרי עירעורים וכולל ניקוד ליגה, נפרסם גם אותן.

אסף.

נמרוד
30-05-11, 21:15
תודה גדולה ליונתן "מצפה" ואומי5 שהצטרפו אלי ואל אסף, עזרתם עזרה ענקית.

בנימה אישית - אני אחד מהציניים המוזכרים בכתבה, והתחושה באילת ביום שבת אכן הייתה מרגשת. הכל היה כל כך - נורמלי! עזבו אותכם מהדיונים בפורומים, הספורט המוטורי הכי בסיסי וטהור שקיים - מרוץ שטח מפה-לשם, בכל כלי רכב אפשרי - מטרופי טראק או אופנוע מרוץ טהור גזע ועד סקודה יטי - עובד בישראל מצויין, והענף ימשיך לגדול עם או בלי החוק שרק נראה מיותר יותר משנה לשנה. למה בכלל צריך לתקן משהו שעובד?

הסוד הוא עבודת צוות - יש גוף מארגן שהוא כבר לא אדם אחד, אלא צוות של מקצוענים, שנותנים את הנשמה; עמותת הראלי-רייד (סלאש התאחדות) שעושה בדיוק את מה שהיא אמורה לעשות - לסייע - ומתחרים, המון מתחרים, האנשים הכי טובים שיש במדינת ישראל. לא שאין בעיות - יש - אבל כל שנה פחות ופחות, והסך הכל פשוט דופק.

אני שמח שגם אנחנו הצלחנו להשתפר השנה ולהעביר את החוויה קצת יותר טוב. אבל הדרך האמיתית לחוות היא להשתתף - לאו דווקא כמתחרים, בטח שלא בשלב ראשון. אבל כצוותי סיוע, כמרשלים ואנשי מנהלת, וכמובן כצופים. דילמת הפרסום לפני של המסלול/נקודות צפייה לא פתורה עדיין... אני מקווה שגם בתחום זה יהיה שיפור עם הזמן.

ואין צורך לחכות עד השנה הבאה - אירועי ראלי-רייד קטנים יותר יש כמעט פעם בחודש, וחלקם אירועי הקפות שהם הכי ידידותיים לקהל - פשוט עקבו אחרי הפורום ואחרי ההודעות של באחה ישראל, ובואו.

וליאור - אל תאיים - אתה רשום לשנה הבאה!

חנן גולומבק
30-05-11, 22:31
תודה רבה לכולם , לבאחה ישראל ,להתאחדות ,לגיפולוג ,ולפול גז ,לנזימה ולכל מי שעשה עזר ונתן יד.
תודה רבה על הפירגון ועל הכתבות והצילומים הנהדרים.

להתראות בע"ה בשנה הבאה.

חנן וצוות GO TO - RACING
אילת.

avi pilo
02-06-11, 16:04
היכן ניתן לראות סרטון של הקטע הדרומי וטקס הסיום?

עופר ארביב
03-06-11, 09:06
יש עדכון בתוצאת הרייד 4x4 , מקום שלישי הגיעו צוות פרימיטיבי וזאת למרות שהיינו תקועים כמעט שעה על סוללת עפר . זה המקום להודות לצוות נוויגייד מאיר וקובי שהם אלו ששלפו אותנו מסוללת העפר והחזירו אותנו למרוץ . מודים מכל הלב אורן ועופר , צוות פרימיטיבי .

נפדלי
03-06-11, 19:46
לכל ציוותי הצילום באשר הם ,תודה על צילום ותמונות מדהימות שמצליחות כמעט תמיד להעביר את תחושות נשוא התמונה . ברכות
בתור משתתף ובעידן הסופר טכנולוגיה עד כמה קיימת האפשרות לקבל על כל תמונה תאריך ושעה?
תודה נפתלי

asafk
04-06-11, 12:54
קודם כל - זה תלוי בזה שמי שצילם כיון את השעון במצלמה.
שנית - כשמקטינים ואז מעלים את התמונות לגלריה, לא תמיד נשמר מידע ה EXIF (זה המידע המלא על התמונות).
אני משתדל להקטין אותן ולשמור על המידע בתהליך, ואז לכל תמונה יש את כל המידע ברקע, תלוי כבר בדפדפן שלך ובתוכנת הגלריות - אפשר לראות את המידע.

אסף.

נפדלי
07-06-11, 18:28
קודם כל - זה תלוי בזה שמי שצילם כיון את השעון במצלמה.
שנית - כשמקטינים ואז מעלים את התמונות לגלריה, לא תמיד נשמר מידע ה EXIF (זה המידע המלא על התמונות).
אני משתדל להקטין אותן ולשמור על המידע בתהליך, ואז לכל תמונה יש את כל המידע ברקע, תלוי כבר בדפדפן שלך ובתוכנת הגלריות - אפשר לראות את המידע.

אסף.

עד כמה שזה תלוי בדפדפן שלי אני מניח שבאחד מכל ששת המחשבים שאני נוגע בהם בטוח ימצא אחד עם הדפדפן הרצוי
השאלה היא האם יש פעולה שמפרסם התמונה צריך לעשות כדי שבכל זאת נראה עליהם תאריך ושעה
תודה וחג שמח

asafk
08-06-11, 20:17
כמו שכתבתי - בזמן ההקטנה של התמונה אפשר לבחור אם ה EXIF ישאר או לא.

אסף.

avidorem1
13-06-11, 21:23
להעיר את הקטנצ'יק (בן 3) ב - 05:40 בבוקר שיקום לראות את המפלצות שראינו אתמול במרום גולן,לרוץ מהר אל השפה של נחל אל-על מחוץ למושב (אבנ"י אית"ן),לנסות לשמוע מרחוק ולזהות איזה מנוע לאיזה כלי,וברקע הזריחה,והשקט (עד שהכלים הגיעו...)לקבל חיוך,צפירונת,נפנוף יד מהרוכבים/נהגים.אח,איזה תענוג!כיף לכם המשתתפים,קצת נחת בעיניים לפני שבת.תודה.אבידור רמת הגולן*שגיא,לא נורא,שנה הבאה...

-->