צפייה בגרסה מלאה : מחפש מוסך לקבלת "אישור מתן שירות לרכב ביבוא אישי"
שלום
ברצוני ליבא רכב טויוטה קאמרי רגילה
האם מישהו מכיר מוסך שיכול לתת אישור ומהי עלות מסמך זה
"אישור מתן שירות לרכב ביבוא אישי"
תודה מראש
שלום... לפי דעתי מוסך שירות טויוטה באזורך יתן לך את האישור המדובר...
הם רוצים כ 3000 ש"ח עבור אישור זה שמעתי מאנשים שהאישור עצמו נע בסביבות 300-700 ש"ח
אני מחפש איזה מוסך מותן במחירים האלה
שלום רב
צור קשר איתי ואארגן לך אישור מוסך בעלות של 500 שח + מעמ
גם אני צריך ברשותך את הטלפון של המוסך בשביל אישור שירות לסיינה
שלום לכולם. בד"כ, כשאני רואה שרשורים כאלה אני מגיב בצורה נורא צינית,
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=61032
אבל הפעם בואו נשים קלפים על השולחן:
נכנס לפורום הג'יפים בן אדם-שההודעה הראשונה והיחידה שלו היא איך לקבל אישור שירות לטויוטה קאמרי. זה דבר שיבואנית טויוטה אינה מעודדת.רוצה לדעת כמה זה עולה. ומי יכול לסדר לו. עונה לו בן אדם - שזו הודעתו הראשונה-שהוא ישמח לסדר לו אישורים. נכנס עוד אדם שזו הודעתו הראשונה ומבקש אישורים לטויוטה...סיינה. כל זה כמובן בטווח זמן קצר מאוד. ואף אחד כאן לא טורח לבוא ולומר "משהו כאן מסריח"??? כאילו....יום אחד באו כל בעלי הסיינה והקאמרי והחליטו להיכנס לפורומים של ג'יפים?
חברים-
מי שמביא רכב ביבוא אישי יודע היטב כיצד להשיג אישורים. זו לא בעיה. וטוב שכך, כי מדובר ברכבים זולים משמעותית מהמקבילות שנמכרות בישראל. אבל תפתחו את העיניים ותבינו שמשהו כאן בשרשור לא בסדר. כשטוקבקיסטים של יבואנית קיה נכנסים לכאן וכותבים שטויות, כמו בלינק שלמעלה, אנו מריחים אותם מקילומטר. כשיש שרשור שבו נכנס מישהו בפעם הראשונה ומבקש עזרה בלהפוך צמיגי 205 ל31 ומבקש טלפונים של קומבינטורים, כתובות ומחירים אז מסבירים לו שזה לא חוקי.
אז למה כאן, במצב בו ברור שמישהו מנסה לקבל מידע מיהם המוסכים שמסכימים לתת אישורי שירות לרכבים ביבוא אישי, נדפק לנו חוש הריח?
שלום רב
צור קשר איתי ואארגן לך אישור מוסך בעלות של 500 שח + מעמ
תומר,
קיבלת קרדיט אצלי.
1+
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.