צפייה בגרסה מלאה : עבור ג'ימני, לצורך רישוי 215/75/15 - מעוניין בצילום ר. רכב של אחד החברים שמאושר לו.
אם מישהו מוכן לשלוח בפקס - אודה לו..
04-9857727 תום .
GodsFather
05-06-11, 13:32
אתה רציני ??
GodsFather
05-06-11, 14:07
זה מסוג הדברים שלא שולחים סתם כך. ובטח לא על בסיס היכרות וירטואלית קצרה/עלומה.
בהצלחה.
אני לא רואה סיבה שלא , מה ניתן לעשות עם צילום פקס של רישיון רכב..
אם ניתן לעזור לי לאשר את הצמיג , אז למה לא ?
GodsFather
05-06-11, 14:36
לתקן את ה"טעות" שיש אצלו ברשיון ולהשיבה ל205 המקורי... למשל.
אל תפגע, אני לא רוצה להכשיל אותך וכמובן שאיני טוען נגדך, אני פשוט מתאר לך מצב שכולם חוששים ממנו ואתה לא הראשון שמבקש כזו בקשה ולא רק לג'ימני.
כמובן שלא נפגעתי, אבל בוא תסביר לי איך במדינה כמו שלנו ( שלא מצטיינת בהרבה שכל, בכל מה שקשור לנהלים ) , יכול מכון בגליל למשל , לאלץ אזרח
שעבר טסט בחולון, ל"תקן" למידה מקורית את מידת גלגליו..
כמו כן מה האינטרס שלו ( של המכון הגלילי ) לפעול, אקטיבית לזה ? ..
לא נראה לי שיש חשש שכזה, בכל מקרה תודה.
אמתין, אולי בכל זאת אחד החברים בפורום יחשוב כמוני.
GodsFather
05-06-11, 15:08
מכיוון שאנחנו מנהלים דיון תיאורטי, הנה האפשרות -
מגיע מפקח למכון, כמו שאמורים להגיע לכל המכונים בארץ במסגרת פעילות שוטפת של משרד התחבולה ושואל לגבי הפעולה שאתה מתאר במסגרת שאלות בסיסיות (מה שנקרא רוטינה). המכון, כדי לכסות עצמו ולא לאבד את רשיון העסק (כי הרי זו הסיבה היחידה שהוא מבקש ממך את הפרט הזה, אני מקווה שאתה יודע), יחשוף את פרטי אותו תמים מחולון.
אז... מה יעשה המפקח ? "יחליק" את זה או ישלח לחולוני רשיון חדש ? בפועל, לא שמעתי על דבר כזה מעולם ולכן אני בעד שתקבל את ה215 האלה.
.....אבל מה שכן שמעתי זה על כאלה שקיבלו חידוש רשיון במועד הטסט הרגיל ואיבדו את השינוי שעשו / נעשה להם בעבר.
למה ? ככה.
אני מקווה שאחד מחברי הפורום יחשוב כמוך ובהחלט תצליח לשנות את המידה (למרות שיש אחלה צמיגי שטח גם במידה המקורית והחוקית, אני מקווה שאתה יודע).
אמיר, כיום לצערי מבחר צמיגי השטח אפילו טוב יותר ב- 205 מב- 215. פשוט אי אפשר להשיג צמיגי שטח ראויים במידה הזו!
תודה על ההארה. לא נראה לי שהתסריט יחזיק בעולם האמיתי.
כן , 205 יש בשפע, אבל הייתה הזדמנות ל 215 אז לקחתי.
לא נראה לי שיש שיטה טובה יותר להרים סרן פרט לקוטר הג'נט או הצמיג.
מנסיוני ואת אותו הבור שני הצמיגים לא עוברים אותו דבר.. אני מבסוט מהבחירה על כל חסרונותייה.
חבריי הפורום - מוזמנים לטייל איתנו בגליל הירוק ( אותו אנו מכירים ככף ידיינו ) , כל שישי בצהריים לפחות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.