צפייה בגרסה מלאה : למה לא מישלין?
razzamataz
10-06-11, 09:20
אחרי כל הדיונים פה בנושא צמיגים, רציתי לדעת למה אין אנשים שנוסעים על מישלין?
אחרי הכל הצמיגים שלהם בפרייבטים עולים על כל השאר, במחיר אבל כמובן באורך חיים (אני מכיר כאלו שעברו 150 אלף קמ ועדיין נראים טוב!!)
אז נכנסתי לאתר מישלין, ונכון צמיגי השטח\כביש שלהם בעלי סולייה די משעממת, אבל השטח\שטח שלהם נראה מאוד מעניין.
ולגבי מחירים הם ברמת מחירים דומה ושווה לצמיגי שטח אחרים באתרים בחול, מה שאומר שלא צריך להיות הפרש גדול פה בארץ.
אז למה לא שומעים עליהם?
רז.
התשובה לשאלתך די פשוטה: מדוע הישראלים נוסעים בהמוניהם במזדה 3? מדוע למכוניות טובות כמו אופל, למשל, מעולם לא הייתה אחיזה כאן? מדוע צמיג 50:50 מעולה של הנקוק (RF10), שזכה במקום הראשון בכל המבחנים בחו"ל, לא נראה במחוזותינו, וה BF שהובס על-ידו, מככב כאן על כל רכב שני? - שמרנות, תופעת-העדר הישראלית, וחולשה של היבואנים..
GodsFather
10-06-11, 09:50
חכה קצת, אופל עוד תחזור... עכשיו ששלמה קיבל אישור יבוא של המותג.
חכה קצת, אופל עוד תחזור... עכשיו ששלמה קיבל אישור יבוא של המותג.
נקווה, כרגע הוא רק מזין את ציי-הליסינג של עצמו. לא ממש מעניין אותם השוק הפרטי...
GodsFather
10-06-11, 10:02
כמו שהוא עשה עם מזדה 3
אחרי כל הדיונים פה בנושא צמיגים, רציתי לדעת למה אין אנשים שנוסעים על מישלין?
כי הצמיגים האלו קיימים בארץ רק בתאוריה. ניסיתי בזמנו לרכוש צמיגי XZL של מישלין במידה המקורית של הויטארה, הסכמתי אפילו לשלם מראש ולהמתין מספר חודשים ... יוק, גורנישט מיט גורנישט, הם לא באמת כאן ...
אני גם לא משוכנע כמה הם באמת טובים. באופנועים לפחות לא התחברתי עם אף צמיג שלהם ...
(הייתי מוכן לנסות אותם בויטארה כי הצמיג נראה קרבי ביותר ואין חלופות אמיתיות במידה המקורית...)
נדב.
boaz avrahami
10-06-11, 14:01
אם אני לא טועה היבואן של מחשלים הוא בולו היבואן של בי אף.
גם בעולם אם אני זוכר נכון מדובר על בעלות של יישלטו על בי אף.
יתכן שזה עשוי להסביר למה לא שווה ליבואן להתפרס על מלאי מגוון מידי. במיוחד כשכבר יש לו קלף מנצח.
התשובה לשאלתך די פשוטה: מדוע הישראלים נוסעים בהמוניהם במזדה 3? מדוע למכוניות טובות כמו אופל, למשל, מעולם לא הייתה אחיזה כאן? מדוע צמיג 50:50 מעולה של הנקוק (RF10), שזכה במקום הראשון בכל המבחנים בחו"ל, לא נראה במחוזותינו, וה BF שהובס על-ידו, מככב כאן על כל רכב שני? - שמרנות, תופעת-העדר הישראלית, וחולשה של היבואנים..
לא יודע על אילו מבחנים אתה מתבסס
אבל היו לי גם את ה-BF וגם את ההנקוק RF10 . ה-BF לא רואה את ההנקוק ממטר. אני ממש סבלתי מההנקוק למרות שעלו חצי מה-BF
לא יודע על אילו מבחנים אתה מתבסס
אבל היו לי גם את ה-BF וגם את ההנקוק RF10 . ה-BF לא רואה את ההנקוק ממטר. אני ממש סבלתי מההנקוק למרות שעלו חצי מה-BF
זה מעניין מה שאתה כותב. הנה דוגמה למבחן השוואתי:
http://www.fourwheeler.com/techarticles/wheels/129_0811_hankook_bfgoodrich_toyo_tire_te st/index.html
ויש עוד כמה עם תוצאות אפילו בולטות יותר לטובת הקוריאני. אתה בטוח שהיו לך הנקוק RF10? הדגמים האחרים באמת לא מבטיחים.
חן
הXZLים המקוריים שמשווקים על לנדרוברים כבדי משקל עושים עבודה נהדרת, מחזיקים מעמד הרבה זמן, ומי שנוסע עליהם מחליף אותם בדרך כלל בסט חדש של אותו צמיג.
אבל זו המידה היחידה שאפשר להשיג בארץ. כנראה בגלל זה לא תמצא אותם על שום רכב חוץ מלנדרובר.
אסף.
הירשפלד יובל
10-06-11, 17:34
כמו שנדב ואסף כתבו , בזמנו כשהייתי עם מידות יותר קונבנציונליות (פחות ביזאריות-כהגדרת נדב ) 195-15 , 205/70/15 חיפשתי צמיגי שטח מלא בירושלים ובגדה. צמיגי השטח מלא של מישלין שמוגדרים על ידם 4x4 במידות האלו נראים מבחינת פרופיל/אחיזה במקרה הטוב כמו BF AT ובמחיר לא זול בכלל .כנראה שרק עבור הדיפנדר מיוצרות/מיובאות במידה מסוימת הסדרות ZXL ואחרות עם פרופיל בשרני .
razzamataz
10-06-11, 22:45
יבואן של שני מותגים (שאחד דוחפים יותר), יכול להסביר את העניין
כמו כן יבואן ומשווק יותר אגרסיבי, ואז קורה מה שקורה כמו הרבה מקרים שאנו מהללים מותגים שבחול נחשבים נחותים...
אבל עדיין לא מובן לי למה מישלין שמייצרים צמיגים גם למשאיות מכרה וגם למטוסים אין מבחר יותר נאה של צמיגי שטח, מה יש להם מספיק כסף??
הירשפלד יובל
10-06-11, 23:18
" אבל עדיין לא מובן לי למה מישלין שמייצרים צמיגים גם למשאיות מכרה וגם למטוסים אין מבחר יותר נאה של צמיגי שטח, מה יש להם מספיק כסף?? "
א : ממה שזכור לי מהעבר אם זכרוני אינו מטעני BF היא בבעלות מלאה או כמעט מלאה של מישלין כך שהכסף זורם אליהם גם אם תחת שם אחר , וכך יש חטיבה נפרדת בקונצרן שעוסקת וממותגת לצמיגי שטח.
ב : צמיגים למשאיות , אוטובוסים , מחפרים, מטוסים הם בבחינת MUST עבור התעשייה/כלכלה עולמית ויקנו תמיד ובזמן לרוב להבדיל מצמיגי 4x4 לרכבי שטח פרטים (להבדיל ממשאיות שאז יש שימוש אזרחי/צבאי ) ששייכים פרט לענף התחרויות למה שקרא " תרבות פנאי " ענף שעלול להיות תנודתי מאד .
הירשפלד יובל
10-06-11, 23:52
מתוך ויקיפדיה :
In 1988, Michelin acquired the tyre and rubber manufacturing divisions of the American B.F. Goodrich Company founded in 1870
http://en.wikipedia.org/wiki/Michelin
זה מעניין מה שאתה כותב. הנה דוגמה למבחן השוואתי:
http://www.fourwheeler.com/techarticles/wheels/129_0811_hankook_bfgoodrich_toyo_tire_te st/index.html
ויש עוד כמה עם תוצאות אפילו בולטות יותר לטובת הקוריאני. אתה בטוח שהיו לך הנקוק RF10? הדגמים האחרים באמת לא מבטיחים.
חן
צודק!! באמת טעיתי. הדגם לא היה RF 10 אלא משהו שנראה כמו ה-MT של BF
razzamataz
11-06-11, 14:40
"א : ממה שזכור לי מהעבר אם זכרוני אינו מטעני BF היא בבעלות מלאה או כמעט מלאה של מישלין כך שהכסף זורם אליהם גם אם תחת שם אחר , וכך יש חטיבה נפרדת בקונצרן שעוסקת וממותגת לצמיגי שטח.
.
החכמתי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.