PDA

צפייה בגרסה מלאה : פריצה לסמוראי בירושלים.

הירשפלד יובל
13-06-11, 20:21
אתמול , בין - 20.30 ל - 22.30 פרץ מישהו לרכב מדלת הנהג , לאחר כמעט שפירק כמעט את מנעול הדלת וניסה להתגבר על מנעול הסוויץ' ללא הצלחה , וכל זאת כאשר על ההגה היה מורכב אחד משלושת המנעולים שלי . כנראה שהופרע במלאכתו או שהבין שיקשה עליו או ארוך מדי לפרק את מנעול ההגה .
לא נלקח דבר מהרכב . קרה בשכונת קרית משה בי-ם כאשר שתי מכוניות ממני חונה לאנדקרוזר לבן קצר, חדיש עם צמיגי BF AT וגגון טולה .
לא יכלו להיטפל אליו . יכול להיות שאלו היו סתם נערים שכמו לפני 25 שנה ניסו לפרוץ לי באותה שכונה אלפא רומיאו אלפטה.

בכל מקרה : ירושלמים , ראו , הוזהרתם , יכול להיות שצונאמי הסמוראים שהיה במרכז , בדרכו אלינו .

ishc
13-06-11, 21:37
יובל, תתחיל למגן או לנסות למכור, יש מצב שסומנת (למרות שרק אלוהים יודע למה מסמנים את הקופסאות שימורים שלנו).

הירשפלד יובל
13-06-11, 22:13
צחי , הכיוון יהיה כנראה להקפיד ולא " להתרשל בשמירה " . לרכב יש 3 מנעולים על ההגה ואזעקה שניטרלתי , שביום יום 6 שנים במקום עבודתי בקו התפר בין מזרח למערב י-ם גרמו לכך שאיש לא התקרב לרכב . אתמול בתמימותי מיהרתי לאסיפה בקרית משה י-ם , קצת מיהרתי , אמרתי, דחילק , שכונה טובה והרכבתי רק מנעול אחד -האדום . וזו התוצאה . לא יודע אם לא ראו אותו מבחוץ או שחשבו שיוכלו לפרק אותו. וגם אם אחליף רכב , במדינה כמו שלנו , מי ישמור לי על הרכב הבא ? דנינו ? אהרונוביץ ? ביבי ?44385

Richard
13-06-11, 22:19
אל תמכור!!!

תמגן את הרכב שלך ותפקח עיניים.

אסור להגיע למצב שבוא אנחנו חושבים למכור משהו שמא הוא יום אחד יגנב.. או האם כדי לקנות משהו גניב או לא?
אם יגנב אז שילכו להזדיין, עם כמה שזה קשה חייבים להפסיק לחיות בפחד.

Tom Bril
13-06-11, 22:42
הי יובל, מלחיץ לשמוע.

אצלי הרכב ממוגן במנעול הגה ומנעול הילוכים.

אני מקפיד לא למקם את המגן שמש על השמשה מכיוון שזה מסתיר את הגנב בזמן המעשה.

כנראה נראה שהפתרון הוא סנדל לרכב, יש למשהו ניסיון עם זה?

שמעתי גם על חיישן שמראה עד לתווך של 250 מטר אם הדלק נפתחה.

omri_t
13-06-11, 22:55
יובל, ידידי היקר- המנעולי הגה האלו לא יועילו הרבה.
ינסרו את ההגה עם לדרמן ויסגרו סיפור- קח לתשומת ליבך.

אגב, לא חושב שנושא הלנדקרוזר הקצר הוא פונקציה- כי יתכן והגנב הניח שהסמוראי יהיה קל יותר לגניבה.
מציע בחום לחדש אזעקה ולהתקין אמובילייזר- בנוסף למיגון הפיזי.

זה שנסיון הגניבה לא קרה במקום החניה הקבוע מחליש לדעתי את החשש שסומנת. אבל בכל מקרה הייתי מקפיד יותר.

שנעבור את זה בשלום!!

הירשפלד יובל
13-06-11, 23:18
עמרי , לברזלים על ההגה יש שני יתרונות : 1 - רואים אותם גנבים פוטנציאלים , גורם אולי לחלק מהם לחשוב פעמיים . 2 - זמן . לפרק את כל המנעולים/ברזלים לוקח בין כמה שניות/דקות ומעלה .לא כל גנב רוצה/מוכן להקדיש אותן לעיני כל .ראיתי כבר סוברו של קב"ט אצלנו עם אמצעי הגנה אלק' שנגנבה מול עיניו ונתפסה רק לאחר מרדף עם מונית לואדי ג'וז , בשלב מסוים נטשו וברחו והרכב קיבל מכות פח .אומר לך מה מפחיד אותי .אם רכב ' סומן ' , משאיות גרר ומנופים שיש לידי הרבה מאיזור ואדי ג' וז : אלו מסוגלים בשניות לקחת רכב ולא נודע כי בא אל קירבן , ולך תישאל אחר כך מי ראה מי שמע .

GodsFather
14-06-11, 06:00
מה עם לקשור גם לאיזה עמוד עם שרשרת בריאה ? שתעשה הרבה רעש כשנוגעים בה ?

ודוקרן במרכז הכיסא ? שיהיה לגנב נעים כשהוא ישב ?

תשן רגוע, שום חתיכת ברזל לא שווה את השפיות שלך.

אפרים
14-06-11, 07:19
איך אומר דרור ? מוות לגנבים. עד שבממסד לא יבינו את זה ויפעלו בהתאם חגיגת הגנבות תמשך.

נדב42
14-06-11, 09:10
איך אומר דרור ? מוות לגנבים. עד שבממסד לא יבינו את זה ויפעלו בהתאם חגיגת הגנבות תמשך. המשטרע עסוקה. בכל זאת, הרבה יותר חשוב להשקיע 40 (!!!) דקות בלתת לי דו"ח חנייה בחניון מסודר של קניון.

six 4 life
14-06-11, 15:45
אם המנעול שמופיע בתמונה זה מה שעצר את הגנבים הם לא גנבים הם ליצנים.

הירשפלד יובל
14-06-11, 19:01
אם המנעול שמופיע בתמונה זה מה שעצר את הגנבים הם לא גנבים הם ליצנים.

ליצנים או לא ( ציינתי את האפשרות שיתכן שמדובר בנערים ) , לא יודע מה עצר בעדם/הפריע להם ,העובדה היא שהרכב עדיין אצלי כמעט ללא נזק.
יתרונם של מנעולי הברזל למיניהם להבדיל מאלק' הוא שהם אינם סמוים מהעין/רחוב/עוברים ושבים ומצריכים קצת ציוד וזמן.כמה שניות ומעלה .
לפעמים זהו כל ההבדל אם צלחה מלאכתם או לא.

-->