צפייה בגרסה מלאה : גאלופר קצר אוטומט..כן/לא?
בעיות מיוחדות? , סחיבה? ,
כן/לא, למה לא?
כן- מפנק, סביר בשטח, להבנתי אמין למדי, פשוט יחסית.
לא - צריכת דלק סחיבה
אני בעלים של ארוך וסך הכל אנו נהנים מהרכב.
השימוש בעיקר כמשפחתי וטיולי סופ"ש עבירות לא ניסיתי למרות שנראה לי שיש לו יכולת סבירה יחסית לז'אנר.
נ.ב אם קנית יש למכירה נעילה נשלטת כמדומני של ARB אצל כנף שבורה (כינוי שלו בפורום).
בהצלחה ינון
תודה
עוד לא קניתי, פספסתי אחד שמור ביותר שהיה במחיר מפתה...
לאיזה צריכת דלק לצפות, ועד כמה הסחיבה גרועה? (אני לא מחפש מכונית מרוץ)
אצלי הוא צורך כ6.5 קילומטר לליטר עם מזגן קדמי ואחורי פועל (ירושלמים יש עליות ואישתי לא מרחמת)
הסחיבה האמת שהיא די סבירה את העליות לירושלים אין בעיה לעלות סביב ה85 90 קמ"ש בעומס מלא .
עקיפות ותאוצות ביינים זה משהו שצריך להיות מחושב
כביש שש אין בעיה לרוץ איתו על 130 ואפשר יותר.
אישית אני נהנה מהרכב (בשטח הוא לא סופה ובכביש הוא לא אלפא )
אני מאמין שהקצר יהיה זריז יותר גלגלים 235 בניגוד ל265 בארוך ומשקל קל יותר
ינון
הנתונים שהצגת בהחלט מספיק והותר בשבילי...אני על ניבה כבר 13 שנה, מכונית מרוץ היא לא..:)
מה אתה יכול לספר על אמינות המנוע והגיר?
תודה
הרכב אצלי כשנה
נתקעתי פעמים מתוכן לפחות פעם אחת בגלל רשלנות של מוסך לב גן בירושלים.
בעקרון הרכב אמין אצלי הוא לא עובר חיים קשים מדי הגיר אין עליו עומסים (אני לאהייתי מעורב במשימות חילוץ למעט גרירה של הסופה שלי פעם אחת והוא עבר זאת בשלום).
המנוע הוא מבית מיצובישי כך שהוא אמור להיות אמין למדי.
בגדול ברכב משומש הרבה קובע הוא כיצד הוא טופל בעבר וכיצד השתמשו בו.
תודה על התשובות..
נמצא מועמד אטרקטיבי, הן מבחינת מראה והן מבחינת המחיר, גם הבעלים עושה רושם אמין , מחזיק ברכב כשנתיים וחצי ולא נראה שהרכב עבר חיים קשים (אצלו לפחות)..
הדבר היחיד שנראה מטריד הוא מד הק"מ שעומד על 300000 + - , הרכב משנת 99.. עד כמה הק"מ הגבוה קריטי בהנחה שהרכב באמת לא עבד קשה? (יש אפשרות ליצור קשר עם הבעלים הקודמים)
תודה על התשובות..
נמצא מועמד אטרקטיבי, הן מבחינת מראה והן מבחינת המחיר, גם הבעלים עושה רושם אמין , מחזיק ברכב כשנתיים וחצי ולא נראה שהרכב עבר חיים קשים (אצלו לפחות)..
הדבר היחיד שנראה מטריד הוא מד הק"מ שעומד על 300000 + - , הרכב משנת 99.. עד כמה הק"מ הגבוה קריטי בהנחה שהרכב באמת לא עבד קשה? (יש אפשרות ליצור קשר עם הבעלים הקודמים)
תנסה לראות את ההסטוריה של הרכב בהנחה שהוא טופל במוסך חברה זה עשוי לתת אינדיקציה חלקית וכמובן מידע אילו חלקים הוחלפו. (אצלי באזור ה150000 הוחלפו סטרטר, אלטרנטור, והטורבו לדעתי נותן אותות עיפות בדמות הזעה של שמן). אלו חלקים לא זולים.
תושבות מנוע גם כן היה צריך להחליף.
דבר נוסף לשים לב למצב הצנרת -עלויות החלפה זולות ועשוי לחסוך הרבה.
תנסה לברר מול בעלי גאלופר שהרכב נמצא אצלהם זמן רב קרוב לוודאי שהם ידעו לתת לך אינדיקציה יותר טובה ממני.
רק היום הלכתי לראות את הרכב (הבעלים לא היה פנוי כשאני הייתי), יש קצת הזעות שמן באיזור מכסה הטיימינג, המוכר לא עשה טיימינג בשנתיים שהרכב אצלו, זה דבר ראשון שאני צריך לעשות במידה ואחליט לקנות , כל כמה ק"מ עושים טיימינג בגאלופר?..המדחס של המזגן לא מקבל פקודה לעבוד, המאוורר עובד הנורה בכפתור נדלקת והמדחס נאדה...
יש לרכב צמיגים 31/10.5/15 ברישיון..התאוצה לא משהו אבל אין לי שום אינדיקציה לגבי דיזלים אוטומטיים, אבל הרכב נוסע, המנוע נשמע טוב, לא התחמם במהלך כל הנסיעה, הרבה עליות המחוג עמד קצת מתחת לסימן החצי, אין מכות ושפשופים בתחתית הרכב, פנים הרכב די שמור, יש כל מיני פיצ'פקס קטנים שצריך לסדר אבל זה בעבודה עצמית..
ייתכן שאין גז וישנה דליפה אם זה מאחד הצינורות לא נורא אם זה במעבה הפנימי ברכב אז קח בחשבון עלויות לא קטנות.
תבדוק את מערכת החימום אם היא נוזלת במידה וישנה בעייה דרוש פירוק דשבורד ורדיאטור חדש גם כן עלויות לא זולות.
פיצ'פקיס עשויים להיות יקרים למדי .
אישית הייתי מוותר על ה31.5 וחוזר אפילו ל235 פחות עומס על המכלולים ולהבנתי מספק גם בדיונות.
אני נשמע כמו איוב אבל..... חבל על כל פרוטה
בכל מקרה בהצלחה ותהנה מהרכב
ינון תודה על העזרה
החלטתי לוותר על הרכב הזה ולחפש משהו יותר שמור , מפתיחה של מכסה הרדיאטור, המנוע מקורר ע"י מי ברז... כל תחתית הרכב מלאה שמן לא ברור אם יש מכלול שלא נזול, כנ"ל תיבת הגה...
למרות המחיר, לא בא לי להיכנס לזה...
חבר שלי רכש גאלופר במצב בינוני במחיר ריצפה וסידר אותו והאמת שזה יצא לו נכון להיום הרבה יותר זול ממה שאני שילמתי בעבור הרכב שלי וזה לפני שהפרשתי לרשת כלמוביל 8000 ש"ח ללא תמורה.
הכל בסופו של יום הכל עניין של מזל אתה רוכש רכב יד ראשונה מאדם מבוגר ששמר על הרכב ומוצא את עצמך נעשק על ידי המוסך המורשה.ולא מקבל תמורה (זה אני).
או לחילופין רוכש נבלה שחוטה שמי כבר סופר את הידיים שעברה משקיע את מה שהכרחי שוחט את הרכב בשטח ועדיין לא מגיע למחצית מהעלות של הרכב יד1.
בקיצור סבלנות עד שתמצא את אשר חפץ לבך (כמדומני שיר השירים עַל-מִשְׁכָּבִי, בַּלֵּילוֹת, בִּקַּשְׁתִּי, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי; בִּקַּשְׁתִּיו, וְלֹא מְצָאתִיו. אָקוּמָה נָּא וַאֲסוֹבְבָה בָעִיר, בַּשְּׁוָקִים וּבָרְחֹבוֹת--אֲבַקְשָׁה, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי; בִּקַּשְׁתִּיו, וְלֹא מְצָאתִיו. מְצָאוּנִי, הַשֹּׁמְרִים, הַסֹּבְבִים, בָּעִיר: אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי, רְאִיתֶם. כִּמְעַט, שֶׁעָבַרְתִּי מֵהֶם, עַד שֶׁמָּצָאתִי, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי; אֲחַזְתִּיו, וְלֹא אַרְפֶּנּוּ--עַד-שֶׁהֲבֵיאתִיו אֶל-בֵּית אִמִּי, וְאֶל-חֶדֶר הוֹרָתִי"--או לחניה תלוי עד כמה אנחנו חולים
הי ליאור
טוב שירדת מרכישת הגאלופר שדיברת עליו
הייתי הולך קצת על ק''מ יותר נמוך
אני בעלים של גאלופר 01 ארוך אוטומט , לפני כן היה לי סמוראי 5 שנים וגימיני שנה וחצי
ויחסית לרכבים האלו הגאלופר מכונית מירוץ :) אז זה הכל תלוי מאיזה רכב אתה יורד
ברור שגאלופר לא נוסע כמו מאזדה 3 אבל הסחיבה שלו לא כ''כ רעה כמו שכולם אומרים או חושבים
לגבי צריכה שלי עושה בין אחד לשמונה ק''מ לבין אחד לתשע ק''מ
אני גר באזור נתניה אז אומנם אין פה את העליות של ירושלים ,
לגבי העבירות שלו אני כל פעם שאני איתו בשטח אני מופתע כל פעם מחדש
שקניתי את הרכב הזה לא היה לי שום ציפיות לגביו ירדתי מסמוראי משופר ברמות על
והייתי משוכנע שהגלאופר לא יתקרב אפילו למה שעברתי עם הסמוראי
אבל בינתיים הגאלופר לא מאכזב לרגע גם במדבר וגם בצפון
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה בחיפוש
תעדכן במה שתמצא
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.