צפייה בגרסה מלאה : סרטון הג'ימני שלי בדיונות סופרלנד
ARIEL-JIMNY
17-06-11, 17:50
http://www.youtube.com/watch?v=cl284a13gHk
Niv Nivo Solomon
17-06-11, 18:50
חמוד לגמרי
אבל אם היית מוריד לחץ אוויר מהצמיגים היית מרגיש את ההבדל
אגב, כזאת עלייה יכולת לעלות בשני או בשלישי בכיף.
ממליץ לך לקנות מדיד + קומפרסור
כשאתה מגיע לדיונות תוריד לחץ אוויר לאיזור ה13-10 PSI
ותשתדל שלא לקרוע את המנוע על הLOW =]
הסוד באויר צריך 5 וזה גם הרבה
Niv Nivo Solomon
18-06-11, 15:11
5 psi?נשמע רצת מפחיד, זה לא פוגע בצמיג?ואין סיכוי לג׳אנט לחטוף מכה שתעקם אותו? בכל מקרה בשיונות כולם יודעים באיזה מהירות נוסעים..
ARIEL-JIMNY
19-06-11, 16:19
חברה הדיונה לא פשוטה
הייתי על 10 פי אס איי כמו שאני תמיד בדיונות
ולא הייתי על הילוך LOW אלא 4X4 רגיל
יש לי שני מדידים של לחץ אויר צמיגים כולל מפרק ונטילים :)
5 psi?נשמע רצת מפחיד, זה לא פוגע בצמיג?ואין סיכוי לג׳אנט לחטוף מכה שתעקם אותו?
הסיכוי הסביר יותר הוא שיתקלף הצמיג מהג'נט לפני שהוא חוטף מכה . לא לדאוג , אח"כ תבוא גם המכה . :confused:
יניב, 5 psi ? לא הגזמת קצת ? וזה עוד לפני שממליצים למישהו שספק אם אתה מכיר את רמת הנהיגה שלו
איך מאבדים שליטה ...
מילא , אם הוא היה עם בידלוק ....
שחר.
הסיכוי הסביר יותר הוא שיתקלף הצמיג מהג'נט לפני שהוא חוטף מכה . לא לדאוג , אח"כ תבוא גם המכה . :confused:יניב, 5 psi ? לא הגזמת קצת ? וזה עוד לפני שממליצים למישהו שספק אם אתה מכיר את רמת הנהיגה שלו איך מאבדים שליטה ...מילא , אם הוא היה עם בידלוק .... שחר.אני מוריד ל5 בדיונה אם תראה איך הרכב מגיב אתה לא תאמין, למען האמת בפעם האחרונה גררתי טרקטורון שנתקע בדיונה בעליות שחכתי שהוא שם. ובדיונה נוסעים רק בlow אחרת הגייפ לא ישרוד. ודבר אחרון אין לי מושג איך הוא נוהג אבל אני לא יהיה מוכן לשקר ולרשום 10 psi מה זה בדיחה????בדיונות מורידים ל5 נקודהההההה.
סליחה , שכחתי שאתה מעביר להם שם בצהוב הדרכות נהיגה והתמודדות עם מצבים בשטח .
שחר.
נ.ב : הקביעה שלך ל 5 p.s.i בנחרצות כזאת , היא , היא המסוכנת ! מה שמתאים לסוג רכב אחד עלול להיות מסוכן ולא מתאים לאחר.
גם אני לא הייתי ממליץ על 5 PSI, האמת קצת מפתיע לשמוע את זה ממשהו שנוהג בשטח טכני נכון לפי מה שראיתי מהסרטונים שלך.
אולי 5 PSI יעזרו לך לעלות מעלה ספציפי בקו ישר וגם שם יש סיכוי טוב לפרוק מהג'נט.
לנסיעה רגילה בדיונות בקצב טיול(חולות = קצת מהר יותר) או לנסיעה מהירה לא הייתי מוריד ל5 PSI.
גם 10 נשמע לי נמוך אבל סבבה, לא פחות מזה.
גם אני לא הייתי ממליץ על 5 PSI, האמת קצת מפתיע לשמוע את זה ממשהו שנוהג בשטח טכני נכון לפי מה שראיתי מהסרטונים שלך.
אולי 5 PSI יעזרו לך לעלות מעלה ספציפי בקו ישר וגם שם יש סיכוי טוב לפרוק מהג'נט.
לנסיעה רגילה בדיונות בקצב טיול(חולות = קצת מהר יותר) או לנסיעה מהירה לא הייתי מוריד ל5 PSI.
גם 10 נשמע לי נמוך אבל סבבה, לא פחות מזה.
יש טריק להחזיר את הצמיג עם ספריי קרבורטור. לי לא יצא הצמיג מעולם, לדעתי צריכים לעשות פניות מאוד לאט ב5 psi וזהו הצמיג לא יצא. שחר אני לא יגיב להתגרויות האלה על תבזבז אנרגיות. נעול כפול, שטח מלא, 5psi, הגבהה יפה, יחסי העברה 5.26 והדיונות הופכות להיות סוג של שביל!!!
יניב , בוא ניגש קצת אחורה לתגובה הראשונה שלי לניב .
השתדלתי להתייחס עניינית לשאלה בקצרה ולהתריע / להזהיר.
סוג תגובות כאלה , הביאו אותי לכתוב את שכתבתי לאחר מכן :
אני מוריד ל5 בדיונה אם תראה איך הרכב מגיב אתה לא תאמין, ודבר אחרון אין לי מושג איך הוא נוהג אבל אני לא יהיה מוכן לשקר ולרשום 10 psi מה זה בדיחה????בדיונות מורידים ל5 נקודהההההה.
אז תאמין לי , שמהשנים שלי בשטח ,הרקע שלי והניסיון , ראיתי דבר או שניים ... (ועדיין לומדים דברים חדשים בכל פעם) .
מי שחושב שהוא יודע הכל ואטום לקליטת מידע חדש , זאת מתכונת בטוחה לכישלון ולתקלות.
אין כאן אלמנט של לשקר אתה מבין ? וכבר ציינתי , מה שמתאים לרכב עם נתונים X , לא מתאים ועלול לסכן רכב עם נתוני Y.
יש כאן המון משתנים : את עניין המשקל , סוג הצמיג , גובהה הרכב , מרכז כובד ועוד ...
אם ניקח לדוגמא את אותו סוג רכב , אחד עמוס בציוד (גרירה,כלי עבודה,מיכלי מים וכו') והשני יחסית ריק , לא נכון ומסוכן להתייחס
אליהם באופן שווה , בכל היבט כמעט ובוודאי בנושא לחץ האויר .
כיוון שכך , בחרתי להתריע על זה . הן בפניך , כשאתה קובע קביעה שכזאת מבלי להתייחס למה שכתבתי בפירוט והן כשאתה
ממליץ על כך לאחרים כשאתה מאשר שאין לך מושג איך הוא נוהג מה הידע / ניסיון שלו . זה גם לטובתך ולא להיפך אתה מבין ?
יניב , על כך שיש לך יכולות נהיגה וביצועים יפים (וזוג ביצים גדולות ושעירות) בשטח טכני / דיונות וכו' ורכב שבנוי נכון וטוב , קבל שאפו ...
ובאמת אני מפרגן , אבל מכאן ועד להמליץ למישהו באופן עיוור יש מרחק .
שיהייה שבוע טוב ותמשיך להינות .
שחר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.