התחברות

צפייה בגרסה מלאה : כנפיים לCJ5

eyalhhh
15-12-04, 15:06
שלום רב
ברשותי CJ5 1965 אספנות עם טסט ורשניות.
אני מחפש זה זמן רב בארץ כנפיים להחליף-היות ושלי גם לאחר פחחות
לא נראות מספיק טוב.
מחו"ל ראיתי שאין בעייה להשיג -אבל עלויות הטסה לא משתלם
האם למישהו יש רעיון?

נ.ב
גם TAILGATE מקורי יהיה נחמד?
בתודה מצראש
אייל

ניר ל
15-12-04, 15:25
יצא לי לראות איך מעתיקים ג'יפ אספנות שלם בעבודת יד - לוחות פח גולמי הופכים לג'יפ.
אני לא יכול להפנות אותך לאותו אדם מחמת צנעת הפרט, אבל הייתי מנסה להתייעץ בעניין הזה בפורומים של רכבי אספנות. החברה כאן בד"כ חותכים את הפח העודף, לא מנסים לשחזר אותו ...

eyalhhh
15-12-04, 15:31
קודם כל תודה
אני מכיר גם אדם כזה מרישפון שמשחזר פח עם ציפוי אלומיניום
רק כשהוא מסיים אתה יכול באותו המחיר לקנות גיפ של יגואר.

כוונתי היא האם ניתן להתאים כנפיים של גיפ אחר לשלי או האם למשיהו יש איזושהיא שילדה שהכנפיים במצב סיבר יחסית

נמרוד
15-12-04, 15:40
לדעתי אין שום הבדל בין כנפיים של CJ5 שנת 1965 לכל CJ מתקדם יותר. ההבדל היחיד במרכב הקדמי של הג'יפ הוא בהארכת תא המנוע איפשהו בסביבות שנת 70' עם המעבר למנועי AMC הארוכים, ואני חושב שהוא לא מתבטא בכנפיים בכלל. תבדוק טוב, לדעתי תגלה שאין הבדלים בכלל ואתה יכול להשיג כנפיים בגרושים ואולי אפילו בתרומה חינם.

חנן א.
15-12-04, 15:44
ההבדל היחיד במרכב הקדמי של הג'יפ הוא בהארכת תא המנוע איפשהו בסביבות שנת 70' עם המעבר למנועי AMC הארוכים, ואני חושב שהוא לא מתבטא בכנפיים בכלל

מאחר והכנפיים הן הדפנות הצידיות של תא המנוע, מה קובע את אורך תא המנוע אם לא הכנפיים?

eyalhhh
15-12-04, 15:58
מישהו יכול לספר לי מי זה סמו מירקונים
ומה אפשר לימצוא שם?

נמרוד
15-12-04, 16:00
אני תמיד חשבתי שההארכה היתה בחלק הקדמי של האמבטיה ולא בכנף.
http://www.jeepolog.com/images/ira_CJ_restore%20pics/Pc200156.jpg

אולי אני טועה. שווה לבדוק.

six 4 life
15-12-04, 16:01
בהמשך לקודמיי-
באם יש לך מנוע הוריקן (2200 סמ"ק), תא המנוע שלך קצר יותר מתא המנוע של CJ משנות ה70 המאוחרות בעלי מנועי הAMC היותר ארוכים- אי לכך כנף של CJ בעל מנוע AMC תהיה ארוכה משמעותית מכנף כשלך ולא תתאים לך.

בג'יפ שלך תא המנוע יותר קטן- מכסה המנוע והכנפיים קצרות יותר מאשר מכסה מנוע וכנפיים של CJ בעל מנוע הAMC.
ההבדל בכנפיים הוא שבCJ בעל מנוע AMC יש אחרי בית הגלגל בסביבות 20-25 ס"מ נוספים של פח עד לבודי.
בכנף של CJ בעל מנוע הוריקן אין את המרחק הנוסף בין בית הגלגל לבודי. בית הגלגל נגמר קרוב מאוד לחיבור הכנף עם הבודי.

ודבר אחרון-
בדקת כמה יעלו לך כנפיים חדשות לג'יפ שלך אצל יאנוביץ'?

בהצלחה.

-ארז 8) -

eyalhhh
15-12-04, 16:03
לצערי אצל ינוביץ קיבלתי תשובה שאינו מתעסק עם חלקי פח לשנים
הללו
איך מצרפים תמונה לכאן
אשלח תמונה של הגיפ שלי

six 4 life
15-12-04, 16:07
תמונות מוסיפים כאמור בקישור הבא:

http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=70

-ארז 8) -

נמרוד
15-12-04, 16:08
בהמשך לקודמיי-
באם יש לך מנוע הוריקן (2200 סמ"ק), תא המנוע שלך קצר יותר מתא המנוע של CJ משנות ה70 המאוחרות בעלי מנועי הAMC היותר ארוכים- אי לכך כנף של CJ בעל מנוע AMC תהיה ארוכה משמעותית מכנף כשלך ולא תתאים לך.

בג'יפ שלך תא המנוע יותר קטן- מכסה המנוע והכנפיים קצרות יותר מאשר מכסה מנוע וכנפיים של CJ בעל מנוע הAMC.
ההבדל בכנפיים הוא שבCJ בעל מנוע AMC יש אחרי בית הגלגל בסביבות 20-25 ס"מ נוספים של פח עד לבודי.
בכנף של CJ בעל מנוע הוריקן אין את המרחק הנוסף בין בית הגלגל לבודי. בית הגלגל נגמר קרוב מאוד לחיבור הכנף עם הבודי.
-

ארז צודק. טעיתי והטעיתי :oops:

eyalhhh
15-12-04, 16:23
http://imgsrv.pic4u.co.il/f5f655f7e773d14bcf4c7698a8bcd7a0020000.a spx

six 4 life
15-12-04, 16:31
יפייפה!!!

-ארז 8) -

yaronp
19-12-04, 22:01
הכנפיים ב-CJ-5 הם כמעט תמיד נקודה כואבת. וכל כנף שלא תקנה תידרש לתיקונים כאלו ואחרים!!

עומדות לפניך 2 אפשרויות - 1. ייבוא של חדשות מחו"ל.
2. תיקון הכנפיים שלך.

אני בניתי את הכנפיים שלי לפני כ-5 שנים כמעט מ-אפס. פשוט העסקתי פחח-מסגר שתיקן את כל המרכב שלי - וזה לקח לו חודש ימים מלא!!!.
בניית כל כנף לקחה לו יום עבודה שלם - ללא פילר, שפכטל וצבע.
אני השתמשתי בברזל מגלוון.

דרך אגב הכנפיים בגיפ' בנויות בצורה כזו שישנו פח חיצוני ופח פנימי (הפח שאתה רואה מתוך תא מנוע אינו אותו הפח שאתה רואה מבחוץ), כך שאם חשובה לך המקוריות (כמו שלי היה חשוב), אזי תבנה את הכנפיים עפ"י המקור.

בהצלחה

טדי
24-12-04, 06:38
תשיג כנפיים של סיקס וגריל של סיקס
תקצר מהחלק האחורי של הכנפיים כ 20 ס"מ
ותשלים בריתוך את הכיפוף שבו יש את החורים שמחברים את הכנף לקיר אש
פשוט לביצוע

-->