צפייה בגרסה מלאה : כיסאות חדשים לסמוראי- שאלת רוחב
אז ככה, יש ברשותי שני כיסאות נוחים בטירוף שגאלתי מתורם לא ידוע (נראה לי שהגיעו מאיזה קאיה או קוריאנית אחרת).
מדדתי אותם מקצה לקצה, ריפוד ומסילות (גם למעלה וגם למטה) והם משאירים לי בערך רווח של 3-5 ס"מ לשחק איתו (כדי שהדלתות יסגרו פרפקט).
מישהו עם נסיון חיים שכבר ביצע זאת בעבר יודע אם לא תהיה בעיה עם הבלם יד? כי נראה לי שהוא לא ממורכז בין הכסאות, זה משנה משהו או שנמשיך בברכת "יהיה בסדר"? מבחינת מסילות, אני חושב שהריתוך לא יהיה בעייתי, אלא אם כן בעל הנסיון מוכן שוב להאציל מחוכמתו....
עצתכם,עזרתכם
צליל
כדי לתת תשובה חד משמעית צריך לראות תמונה של המושבים.
תושבות המושב אמורות להתמקם לאורך תעלת הגיר המוגבהת( היכן שממוקם בלם היד).
לא אמורה להיות כל בעיה אם המושב סטנדרטי.
הירשפלד יובל
26-06-11, 22:29
לפעמים כדאי/עוזר אם רושמים/מציינים באיזה שנתון מדובר.שים לב אם יש במושב הנהג מצידיו ידיות כיוון גב מושב וכולי בעיקר בצד הפנימי לכיוון בלם יד .אצלי בארוך 87 בהרכבת מושבי פונטו הוצאתי את הפלסטיק של ידית כיוון גב המושב , קיצרתי בס"מ+-י את ציר הברזל משום שהפריע/נגע בידית בלם היד וכשאני רוצה לשנות את זוית גב המושב אני משתמש בידית ברז כיבוי אש (פרפר) שיושבת בול על הציר.
itziksamurai1
27-06-11, 20:45
גם לי יש שאלה ... אני יכול להשיג כסאות של הונדה אקורד שנת 93 בערך... יש מצב שזה מתאים לסמוראי 95 ?
הרוחב בקבינה למושב הוא 45 ס"מ
הירשפלד יובל
28-06-11, 18:12
גם לי יש שאלה ... אני יכול להשיג כסאות של הונדה אקורד שנת 93 בערך... יש מצב שזה מתאים לסמוראי 95 ?
יש דברים בחיים שלא מתפשרים עליהם : כמו נוחות . להרכיב כסאות של אקורד על סמוראי זוהי טעות אלחזור . במינימום שבמינימום לא הייתי מתקרב לאף כסא מתחת לרמה של HONDA LEGAND OR LEXUS.
וכעת ברצינות .אתם לא חושבים ששכחתם את רוחבו הצנוע של הסמוראי ?
הירשפלד מה המצב, הסתדרת עם הג'אנטים?
אגב, אם אתה בסביבה אתה מוזמן לאסוף אותם ממני.
לגבי המושבים, יובל כל עובד יש לך מספיק מקום, משמע, 45 ס"מ להכניס מושב, תרכיב איזה מושב שאתה רוצה אם הוא נכנס ברוחב, מה זה משנה.
אני אישית לא הייתי מרכיב מושב של אקורד 94, מושבים בפירוקיות זה גרושים, גש לשם ורכוש את המושב הכי נוח והכי חדש שאתה יכול ברוחב עד 45 ס"מ.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.