צפייה בגרסה מלאה : קיה ספורטאז' סיוט שלא נגמר... (שאלה על סלילים)
יש לי קיה ספורטאז' 96 אוטומט עם 164000 ק"מ
הכנסתי את הרכב לטיפול של שמנים פיטרים פלגים והכל , מפה לשם הגענו למצב
שהחלפתי
אלטרנטור , כוהלים, פלאגים , שמנים (גיר ,4-4, ומנוע) פיטרים כולל הגיר בקיצור טיפול גדול מאוד
התנענו את המנוע והמנוע החל לקרטע כאילו המנוע עובד על צילנדר אחד או משהו כזה בנוסף הברקס היה כמו אבן (זאת אומרת שאין אוויר במערכת או משהו כזה) כיבינו פתחנו מכסה שסתומים היה בפנים גושים של שמן קשיח כמו אבן שסתמו את הצינורית אוויר שיושבת מצד שמאל של המנוע
ניקינו הכל מבפנים סגרנו והרכב לא מתניע פשוט מאוד יש סטרטר והוא לא מתניע וכשאני לוחץ על דוושת הגז הרכב משמיע רעש כאילו הוא עוד יותר רוצה להתניע אבל הוא לא יכול.
חשוב לציין שבדיוק אחרי הטיפול כשהרכב התניע וקירטע דלקה בסקאלה הנורה הכתומה של המנוע .
בדקנו גם משאבת דלק והיא תקינה + פיוזים תקינים.
אני עוד לא רוצה להגיע למוסך המרכזי .
מה לדעתכם הבעיה? (זה לא מחשב נכון? )http://jplg.jeepologltd.netdna-cdn.com/images/icons/icon9.png
תודה לכולם , נקווה לטוב בעזרת השם.
אם אתה מחפש תשובות, תשקיע קצת יותר בשאלה שלך.
הכנסת את הרכב לטיפול שגרתי , או בגלל שמשהו לא היה תקין?
למה הוחלפו החלקים שציינת ? מי זה הגענו /התנענו? - אתה עבדת על הרכב בעצמך או שהכנסת למוסך ואם הכנסת למוסך רכב נוסע ויצאת עם רכב מושבת למה זו הפכה להיות הבעיה שלך ?
תן פירוט לגבי מצב הרכב לפני אחרי ותוך כדי.
למה תמיד בפורם הזה חייבים להיות אנשים שיבואו וינסו להתקיל אם אין לך תשובה אל תענה חד וחלק!!!!
מה אכפת לך מי זה התנענו ולמה נראה שהכנסתי את האוטו כי משהו לא היה תקין ולא היייתי מציין את זה .
מה זאת אומרת פירוט למצב הרכב לפני ותוך כדי איך אתה רוצה בדיוק שאני ייתן לך את הפירוט הזה אתה מוכן להסביר??????
אתה ממש גורם למוטיבציה לעזור לך....
כבר התיישבתי לכתוב לך תשובה, אבל התגובה שלך לניר לא במקום, ואינני רוצה לקבל תגובה דומה.
בכל זאת תשובה בעשר מילים- אם זה מצב השמן במנוע שלך, תחליף מנוע או תשפץ.
למה תמיד בפורם הזה חייבים להיות אנשים שיבואו וינסו להתקיל אם אין לך תשובה אל תענה חד וחלק!!!!
מה אכפת לך מי זה התנענו ולמה נראה שהכנסתי את האוטו כי משהו לא היה תקין ולא היייתי מציין את זה .
מה זאת אומרת פירוט למצב הרכב לפני ותוך כדי איך אתה רוצה בדיוק שאני ייתן לך את הפירוט הזה אתה מוכן להסביר??????
לא מבין בקאיה, אבל -
למה להתנסח באלימות?
הכוכב הכחול
26-06-11, 17:13
קודם כל תרגע!!
אם הכנסת את הרכב לטיפול רגיל של שמנים, למה הוחלף אלטרנטור וכוהל?
בהמלצת מי? בעקבות איזו תקלה? סתם ככה????!!
מי זה התנענו? - אתה וחבר, אתה והמוסכניק? ( אם זה אתה וחבר האחריות עליך, אם זה המוסך האחריות עליו)
המנורה הכתומה של המנוע עדיין דולקת?
1.הכנסתי את הרכב לטיפול של שמנים פיטרים פלגים והכל.
2.אני עוד לא רוצה להגיע למוסך המרכזי .
אז הרכב היה במוסך או לא?
אם זה לא קשה לך, אנחנו נעריך את זה שתתן עוד מידע לגבי השתלשלות האירועים,
רק אם זה לא קשה ולא תתעצבן פה על האנשים שמנסים לדלות ממך מידע כדי לעזור לך לפתור את התקלה שלך!
אלירן - אתה כותב שאתה צריך עזרה עם 8 סימני קריאה ושזה דחוף עם 9 סימני קריאה. למה? כי העצה שלנו תסדר לך את האוטו ב30 שניות? אז דבר ראשון אף אחד כאן לא יקח אותך ברצינות. תיקון: אף אחד לא לוקח אותך ברצינות.
אתה כותב שהכנסת את הרכב לטיפול. סבבה. איפה? זה מוסך של קיה או לא? לא ציינת. אז אין לנו מושג איך בדיוק לסייע לך מה לומר למוסכניק. אם היית כותב אם מדובר במוסך קיה אז הינו יכולים לעזור לך עם קודים של תקלות. אתה כותב שהחליפו לך כמה דברים שבתכלס אינם קשורים - כמו אלטרנטור ומערכת הצתה. למה? אם לא תסביר למה הם הוחלפו- אי אפשר יהיה לעזור לך. אנחנו יכולים אפילו לקשר אותך אפילו עם מנהל שירות של החברה. לא רוצה? לא צריך.
מעבר לזה- אתה לא רוצה לפרט אם זה היה טיפול תקופתי או טיפול לצורך פיתרון הבעיה - אנשים כאן רק רוצים להבין כדי לדעת אם כל הדברים שהוחלפו אכן הוחלפו לצורך אלימינציה או בגלל שהגיע טיפול.
מעבר לזה- התיאורים שלך לא מאפשרים לאף אחד לעזור לך. מה זה "צינורית אוויר מצד שמאל של המנוע"?????? זה נשם? זה הצוואר של סעפת היניקה????
ומה זה "רעש כאילו הוא רוצה להתניע??" מאיפה מישהו אמור לעזור לך עם תיאורים כאלה???? אם אני אגיד לך עכשיו ש"חבר שלי חולה, הוא עושה אהההה ונראה כזה נורא לא טוב"- אתה יכול להבין אם יש לו כאב ראש או התקף לב?
אם תמשיך להתנסח בצורה כזו כלפי משתתפים כאן, שרק מנסים לסייע לך, תצטרך ללכת לחפש פתרונות בפורומים אחרים שיענו לך במטבע דומה - קרי "חחחחחחח אחשלי תנסה אית הפלאגים אולי יש בעיה חחח אחי זה יעבוד חחח".
בקיצור- אף אחד לא רוצה חלילה לפגוע בך. באמת שרוצים לסייע - אבל התיאורים שאתה נותן באמת לא מאפשרים למישהו לסייע. שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך ושהרכב יחזור במהרה לחיים.
meir alony
26-06-11, 18:33
חברה תרגעו הבנאדם בלחץ וצריך עזרה.
תבדוק את חוטי הפלגים אם החזרת בסדר הנכון.
לאור העובדה שבספורטאז' יש כוילים שמסודרים בקבוצות שדי קשה לבלבל, הייתי אומר שמדובר במוסכניק די ליצן. מצד שני...תקראו את השרשור מהתחלה ותבינו שאין כאן שום הפתעה.....
תומר מה רצית שאני יתניע את הרכב ויקליט את זה ויעלה לאתר?
בחייאט רבאק מה ניהיה ממכם אם הייתי מבין את כל הדברים האלו שדיברת פה לא הייתי צריך אותכם ופותר את הבעיה לבד .
כל אחד פה משחק לי אותה איזה פרופסור ורוצה ללמד אותי איך לדבר , אם בן אדם באמת יודע שישאל אותי שאלות ואני יענה לו כי הרכב במוסך כבר שבועיים וקרו מליון ואחד דברים ואי אפשר לציין כל פרט קטן.
אני הייתי מנסה קודם כל להחזיר את המצב לקדמותו, (להחזיר את הכוייל הישן למשל, לבדוק שהטעינה של האלטרנטור תקינה), להתחבר למחשב לבצע סריקת תקלות, לכתוב בצורה יותר עניינית ולא לתקוף אנשים שמנסים לעזור...
קורה הרבה פעמים שהחלפים מביאים חלקים לא מתאימים ואז מתחילה החגיגה, (למרות ששאלו דגם מנוע ועוד 17 סימני זיהויי לא קשורים)
כל מה שהולך פה נשמע לי כמו סיפור של לייצנים ולא בעלי מקצוע, לא קרה לי אף פעם שהמוסכניק שלי יצר בעיה ובטח שלא קרה שלא הצליח לפתור בעיה ועוד שלח אותי לשאול חברים, בגלל זה שאלו אותך אם זה מוסכניק או חבר (אני עדיין לא יודע...) תן יותר מידע אז יוכלו לעזור לך...
אלירן,
אם הייתי מבין את כל הדברים האלו שדיברת פה לא הייתי צריך אותכם ופותר את הבעיה לבד
אם היית עונה על השאלות הבסיסיות שניר שאל אותך היית מקבל פתרון. אתה לא יודע למה הכנסת את הרכב למוסך?
נכנסת עם רכב תקין ועכשיו אתה עם רכב מושבת? גם זה אתה לא יודע?
כאמור, הכל לא ברור.
וקבל אזהרה ראשונה ואחרונה -
כל אחד פה משחק לי אותה איזה פרופסור ורוצה ללמד אותי איך לדבר
זו הדרך הבטוחה לקבל חופשה מהפורום לכמה ימים.
הסיבה שאני לא מרחיק אותך ברגע זה היא שכנראה באמת יש לך בעיה וכנראה אתה באמת עשוי לקבל כאן עזרה אם רק תענה על כמה שאלות בסיסיות ששואלים אותך ותנהג מעט יותר דרך ארץ.
אסף.
יש מצב שזה טרול ...
יותר מידי שאלות בהתחלה , נתוני התחלה לא ממש מובנים, אף תשובה לאחר מכן למרות שהרבה אנשים מנסים לעזור , ורק ניסיון ליצור מריבות ...
יש מצב שזה טרול ...
יותר מידי שאלות בהתחלה , נתוני התחלה לא ממש מובנים, אף תשובה לאחר מכן למרות שהרבה אנשים מנסים לעזור , ורק ניסיון ליצור מריבות ...
או שזה בלטה, ובמקרה הזה כול ניסיון לקבל מידע כדי לתת תשובות רלוונטיות זה ביזבוז זמן.
הכי הרבה אהבתי את זה: אם הייתי מבין את כל הדברים האלו שדיברת פה לא הייתי צריך אותכם ופותר את הבעיה לבד
כלומר, נגיד שיקבל הסבר טכני איך לפתור את בעיה.....איך זה יעזור לו? (זה לא)
אז העזרה חייבת להיות לא טכנית
כגון: אחחחחי יש לך בעיה רצינית, שלח את העגלה למוסך מרכזי ותכין הרכה כסף.
או שזה בלטה, ובמקרה הזה כול ניסיון לקבל מידע כדי לתת תשובות רלוונטיות זה ביזבוז זמן.
+1. שיזרוק את הרכב בעוד כמה מוסכים ושיהיה לו בהצלחה.
עזבו אותכם! לא תחנכו את האדם בטח לא שהוא במצוקה אז חלס עם הטפות המוסר...
קח את הקאיה, תעמיס אותה על גרר , שניצלר 23 יפו פ' קיבוץ גלויות - קאיה יפו בעברית.
אני מבטיח לך שהם ימצאו את התקלה ויסדרו אותה יחד עם זאת הם ממש אבל ממש לא זולים (מחויבים למחירון של מורשה קאיה).
מצד שני, אם תמשיך להחליף חלקים במנוע אתה בכל מקרה תוציא הרבה כסף אז לפחות שידעו מה עושים שם...תעשה את השיקול.
אם היו לך גושי שמן באזור השסתומים לא הייתי בשום אופן ממשיך לעשות כלום אלא איפה שהמלצתי לך זה ממש לא נשמע טוב!!
אני מקווה שזה משהו פשוט ולא חלילה משהו יקר - שיהיה בהצלחה בכל מקרה!
לגשת לאריאל ודורון המליצו לו בפעם הראשונה שהוא כתב שיש לו בעיה. אז הוא לקח לקיה רחובות. עכשיו הוא לקח למקום אחר. שיתגלח על הזקן, אנחנו עוד נשמע ממנו הרבה, כי נשמע שהוא קנה רכב משובח במיוחד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.