התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מבקש סיוע בביצוע תיקוני צבע בצורה עצמאית לרכב

subaman
28-06-11, 15:44
שלום למומחים,

ברשותי רכב בצבע תכלת דהוי :cool:,

היו לי רקבונות באיזורי החלון, שתיקנתי באופן עצמאי, שייפתי את כל החלודה , ניקיתי היטב עם טינר, וסגרתי עם שפכטל פחחים, וצבעתי בצבע מיסוג "אוקסיד פריימר" , (זה צבע יסוד חזק למתכת),

יש לי גם פחית צבע קטנה של חברת "המרייט" בצבע כחול חזק מאודד , הצבע הוא צבע למתכת, רציתי לדעת כיצד אפשר לשנות את גוון הצבע,עם איזה חומר יש לדלל את הצבע המרייט,

אני מעדיף כבר לעשות את זה לבד מאשר ללכת לפחח, אני יודע שיצא לי משהו בסביבות 50 שקל אצלו ,רק לעבור עם מכחול , או צמר גפן עם צבע ,על התיקונים, אבל אני מעדיף לעשות את זה לבד .

אני יודע שתגידו שזה לא יחזיק, ושזה אוכל מתחת לחלון ואז עולה, אבל במקרה שלי זה לא ממש צמוד לחלון, וגם זו הייתה חלודה די שטחית.

עידו לוריה
28-06-11, 16:44
עם הצבע בגוון כהה מדי תקנה לבן של אותה חברה ותערבב מעט כל פעם עד כבלת הגוון הרצוי , עם הצבע בהיר מדי תקנה כחול של אותה חברה ותערבב מעט כל פעם עד קבלת הגוון הרצוי .
או שתלך לפחח ותקנה צבע בגוון הרצוי .
המרייט מדללים עם מדלל של המרייט או עם מדלל 21 .
בהצלחה .
עידו

אמיר ב.א
28-06-11, 21:02
מניסיון שלי לגבי אותו העניין ,
כמו שנאמר , תקנה את הצבע מצבע , שהוא יערבב אותו במכונה וימכור לך, אם תעשה לבד , זה לא יצא אותו הגוון ויהיה מכוער .
בנוסף , התיקון לא יוצא יפה , אלא אם אתה משתמש בפיסטולט , ולדעתי המרייט במצבו המקורי לא מיועד לזה כלכך- אלא אם הוא מאוד מאוד מדולל.

kobiarava
28-06-11, 22:41
אתה מדבר על לחסוך 50 שקל, ובשביל זה לצבוע בצורה חאפרית, לקנות עוד צבע ומדלל כדי להתאים את הצבע לגוון הרצוי, כשברור לכולם מה תהיה התוצאה?
ביקשת שלא נגיד לך, אבל בכל זאת-לך לצבעי שיעשה את התיקון. עכשיו תחליט מה שתחליט.

קובי

liorl
29-06-11, 00:13
או שתקנה ספריי צבע בדיוק בצבע המתאים בחנויות מתמחות ברחוב יצחק שדה (יכינו לך במקום לפי קוד הצבע). בטח יספיק לך גם לעוד תיקונים.

-->