PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש סרן קידמי לגרנד ויטרה 99

אילן גולן
03-07-11, 20:34
שלום חבריםזהו היום שלי גם הגיעה במהלך טיול בשבת תוך כדי טילפוס של מדרגה קטנה הג׳יפ נזרק שמאלה ואז נשמע רעש של חריקה ....והביצה הקידמית התפוצצה האם אתם מכירים משהו שמוכר סרן קידמי?? אשמח לקבל תגובות תודה אילן0522708597*

benza
04-07-11, 12:58
משתתף בצערך...
אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב עוד תקופה ולטייל בראש שקט, דבר עם נתי מזוקי פרו ולך על הפתרון של הסרן ברזל...

benza
04-07-11, 12:59
משתתף בצערך...
אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב עוד תקופה ולטייל בראש שקט, דבר עם נתי מזוקי פרו ולך על הפתרון של הסרן ברזל...

momi-r
27-07-11, 23:26
ברוך הבא למועדון...

ראשית משתתך בצערך - אבל אל תיקח את זה קשה - קורה גם לטובים שבינינו..
אני לפני 3-4 חודשים פוצצתי גם את הביצה (יש תיעוד בדיוק איך נשברה) והייתי ממש מבואס מזה כי לא הכרתי את המחלה הזו היום אני מודע לה ונוהג בהתאם
אתה יכול לפרט איך בדיוק נשברה אצלך הביצה ? (שנוכל להמשיך וללמוד מה לא לעשות, ואם יש תיעוד מצולם זה מצויין..)
תיהיה סבלני ותחפש לאט ותתקשר לכל אחד שנראה לך שיכול להיות לו במקרה ביצה.. בסוף אתה תמצא . יש לך מושג כמה שיניים יש לך ? איפה הביצה הישנה ? יש לי מישהו עם ביצה משומשת (אם עדיין לא נמכרה) אבל אני בטוח שהיא לא עם 41 שיניים כי לי היא לא התאימה ואצלי 41 שיניים.... אם מתאים דבר איתי אני אנסה לעזור .
בכל מקרה ההצעה שלי - אם אתה מתכוון להישאר עם הרכב הזה עוד הרבה - אז תחשוב על ביצה מברזל יצוק אצל נתי מזוקי פרו - רק קח בחשבון כמה דברים : 1 המחיר עולה כפול ויותר מביצה אלומיניום 2.תיהיה חייב להתקין לוקרים ידניים - כי הביצה מברזל לא עובדת עם הלוקרים האוטו' שיש בגרנד ויטרה 3.דרוש עוד שינוי קטן בחשמל לטובת הביצה מברזל שכל זה ביחד אומר השקעה לא קטנה .
אפשרות שנייה - וזולה יותר - למצוא ביצה אלומיניום וללמוד לחיות ולנהוג איתה .
בהצלחה !

-->