צפייה בגרסה מלאה : מידע על WK גרנד צ'ירוקי 2008 4.7 לימיטד
החלטנו לשדרג את הסורנטו לגרנד. ראיתי היום אחד שאני רוצה ללכת עליו, מבקש מידע.
הרכב נקנה בסוכנות בארץ לא יבוא אישי, מנוע 4.7 לימיטד 2008. יש כפתור low, ידית כסופה חשמלית שמעלים במצב N לשילוב.
אפשר מידע על הרכב בבקשה. סוג ההנעה 4X4? איזו בקרות משיכה? יש דיפ' מוגבל החלקה?
בעיית צריכת הדלק ברורה, יסע פחות מ 10K בשנה אז נעמוד בזה.
אם אפשר המלצות להגבהה, במצב הסטנדרט שלו נראה לי נמוך מדי
אילן אהלן, מצ"ב המבחן שערכנו לWK כשהיה חדש לפני 5 שנים. http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=1213-jeepolog-archive
ל (http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=1213-jeepolog-archive)שאלותיך - מערכת העברת הכוח מצוינת, ומבטלת את הצורך בנעילות. הגבהה לעומת זאת נדרשת - כמו בכל כלי חדש - והיא לא לגמרי טריביאלית. אם תציץ בתוך בית הגלגל הקדמי, תזהה מיד גם בעיה לעלות במידת הצמיגים - התפוח העליון של הנאקל נמצא כמעט מעל הצמיג, ובעצם לא מאפשר הגדלה משמעותית על הג'אנט המקורי. יש קיטים של הגבהה בארה"ב, של 2-2.5 אינץ' - לא הרבה יותר, אבל אני מניח שאתה לא צריך יותר.
נימרוד תודה, קראתי את המבחן.
בינתיים עברתי מספר לא מבוטל של רכבים, כרגע מנהל מו"מ. בתקווה שיסתיים בקרוב.
מה שהיבוא האישי עשה לרכב הזה זה הזוי לחלוטין ומגיע למכשירי תנועה שהגיעו למצב הזה בניהול כושל.
ראיתי רכב שהובא ביבוא הסדיר, דגם לימיטד, רמת הגימור שלו נמוכה יותר מהרכבים ביבוא אישי לאותו דגם. ירדתי מהרכב הזה שהתברר שהוחלף לו מנוע ב 10,000 ק"מ (לא ממש ברור מה קרה שם, חצי מנוע או מנוע...).
בכל הרכבים שראיתי אין אפשרות לדעת אם מערכת ההנעה היא אכן Quadra drive II שזו אכן המערכת שמבטלת את הצורך בנעילות או אחרת.
בנוסף לחלק מהרכבים יש ג'נט 18 צמיג במידה 245/60, במידה זו אין הרבה אפשרויות (או אין בכלל) לצמיגי שטח. גם הג'נט נראה פגיע בשטח. העדיף הוא ה "17 עם ה 245/65. (אם יצא הרכב עם ה 18 נעשה החלפה :rolleyes:).
גם ברכבים השמורים ביותר, יש בעיות בגימור בפנים הרכב, חבל שג'יפ לא לומדים, חלק מחלקי הפלסטיק ממש לא מיועדים לחיים ארוכים.
מה שכן הרכב מפנק, חזק ברמה ויש פוטנציאל לשטח, הגבהה של 2" כנראה אכן מספיקה, גם התחתית של הרכב מסודרת יפה, מיגון לא נראה שיהיה בעיה. מה שכן הפגוש הקדמי רגיש.
הרכבים האלה לא נמכרים כל כך מהר, מי שיש לו סבלנות יכול למצוא עסקאות מאוד מעניינות. את הסורנטו שחשבתי שיקח חודש למכור, לקח 24 שעות, פירסמתי ערב קודם למחרת בערב נחתם חוזה (במחיר מעל הבדיחון של יצחק לוי).
אהלן אילן
אני רכשתי רכב שכזה לא מכבר...
ברכבים האלה, כאשר יש מצב LOW וכאשר מופיע ממש ליד הידית הנ"ל QUADRA DRIVE II אזי יש את המערכת המדוברת...
בכל הרכבים ביבוא הסדיר בדגם הלימיטד יש את המערכת הנ"ל, ביבוא האישי בדר"כ אין. (מטעמי חיסכון במחיר)
מבחינת השטח, הרכב מפתיע לטובה ביכולות שלו... כוח מנוע לא חסר (למרות שאף פעם אין "מחץ" למנוע הזה למרות גודלו וחוסנו), ומערכת העברת הכוח מתפקדת מצוין (בדקתי כמה וכמה פעמים בכמה וכמה הצלבות שונות). איכות גימור הפנים ממש לא טובה... ביחס לרכבים אחרים מאותו שנתון. ההגבהה זה הדבר הראשון שהתייחסתי אליו, ואז הגבהתי עם קיט OLD MAN EMU 2.5". רק חבל שמאז עוד לא טיילתי וכבר עברו 3 חודשים אם לא יותר... והג'אנט אצלי זה ה 245/65R17 שלטעמי איננו מספיק בכלל לצורכי שטח... אבל עד עתה הסתדרתי במה שהיה.. אבל השאיפה שלי היא למצוא ג'אנט 16" (שיכול להתאים אם אני לא טועה רק לרכבים שייוצרו ב2005-2006) ואז להעלות במידת הצמיג ל 245/75R16 או משהו גבוה יותר..
ד"א... צריכת הדלק ברכב הזה זה נושא כאוב... חשבתי שעם כל הטכנולוגיה, נעילות ממיר מומנט ושאר הפיצ'יפקעס נגיע לקצת יותר מאשר הממוצע של 1:4 בעיר ו 1:6 מחוץ לעיר...
רמי
רמי תודה.
זהו נסגרה עסקה עברנו להיות בעליו של לימיטד שחור 2008, 28 אלפי ק"מ.
ישור קו שצריך - החלפת שמן.
בהמשך הגבהה ומיגון. לפחות הג'נט 17 יהיה סיכוי לצמיגים נורמליים.
הפתעה בנושא הביטוח: מקיף + חובה יוצא 1,100 ש"ח פחות מהסורנטו. קשה לחסוך כאן במדינה, בעל רכב זול דופקים אותך בביטוח...
לא טרחו להתקין GPS במערכת כמו ברכבים אחרים (מערכת RER), רעיונות ועלות יתקבלו בברכה? יש משהו לשטח שאפשר לשים? עוד בעיה - אין מקום למקסטרק.
תתחדש
לגבי GPS וכולי, אני משתמש ב GALAXY S או באייפון של אישתי... תמיד עובד ותמיד זמין ביד/כיס ... לא עדיף?
ובנוגע למקסטרק. אם תמצא מקום טוב/סביר תגיד לי, אני גם מתחבט איפה להתקין אותו ...
ד"א, ב2008 זה כבר הדגם עם המנוע החזק יותר, משהו כמו 280 כ"ס לא? לפחות תהנה מקצת עוצמה לעומת ה231 כ"ס שלי.. :)
מעניין גם יהיה לראות מה תהיה צריכת הדלק במנועים החדשים יותר..
אשמח גם אם תשלח בפרטי בכמה קנית בסוף את הגראנד..
וכמובן, תתחדש..
רמי
תתחדש
ב2008 זה כבר הדגם עם המנוע החזק יותר, משהו כמו 280 כ"ס לא? לפחות תהנה מקצת עוצמה לעומת ה231 כ"ס שלי.. :)
רמי
רמי תודה, אתה מתכוון 303 כ"ס.
חברים,
את המקסטראק ניתן לפרק לשני חלקים נפרדים (קיים קיט כזה) ואז אתם תצטרכו לשים רק את הפנל הקדמי של המכשיר במקום נוח.
את החלק השני ״הבעייתי״ אפשר לשים מתחת לכסא או מושב אחורי תלוי מה נוח לכם.
גם נראה הרבה יותר מגניב וגם נוח יותר לשים אותו בכל פינה שתרצו ברכב..
רמי תודה, אתה מתכוון 303 כ"ס.
אם זה 303 אז אדרבא...
איך הרכב מרגיש?
אצלי בכל אופן, באם הלחיצה על דוושת הגז לא "חזקה" הרכב מרגיש כבד ועצל... אפילו יותר מסתם משפחתומטית 1.6 .... אבל כשנותנים למנוע לעבוד קצת הוא לגמרי משנה את עורו ומתעורר לחיים...
איך בכל אופן צריכת הדלק ברכב שלך? יצא לך כבר לתדלק פעם או פעמיים?
השועל:
איפה אפשרי להשיג קיט שכזה? או שאפשרי אפילו להזמין מ EBAY או משהו? מה השם/דגם של זה?
ובכלל, איפה גם למקם את האנטנה על הרכב?
רמי
רמי עדיין לא תדלקתי, מחשב הדרך מראה כרגע בין 1:4 ל 1:5 בנסיעה בתוך העיר. ניתן לו קצת להתייצב, אני לא צופה יותר מ 1:5.
היום הייתה הפעם הראשונה שנסעתי עליו לטיפול, כבד הוא לא הרגיש, המנוע חזק. אין מצב שאני מגיע לדוושה מלאה בתוך העיר, בשליש דוושה הכל מאחורי בכל מצב.
הכיוון לגבי מכשיר הקשר זה אכן לפצל, את הפנל צריך לשים כנראה על הקונסולה המרכזית ליד הגיר, את האנטנה שמים בתא המטען עם תושבת מגנטית ומוציאים החוצה רק בטיולים.
מיגון זה חובה, יש מיגון פלסטי מתחת למנוע ומיכל הדלק, אני חושש לטייל ככה.
אילן שלום,
תתחדש אחלה רכב. (אני רואה שההקנטות של נימרוד השפיעו בסופו של דבר, אם אני לא טועה הוא כתב משהו על 2 סרנים חיים, לא?)
בכול אופן מקווה שלא תשכח את פורום קאיה ותמשיך לייעץ לבעלי סורנטו הזקוקים לייעוץ עם הנסיון שצברת.
אילן שלום,תתחדש אחלה רכב. (אני רואה שההקנטות של נימרוד השפיעו בסופו של דבר, אם אני לא טועה הוא כתב משהו על 2 סרנים חיים, לא?)בכול אופן מקווה שלא תשכח את פורום קאיה ותמשיך לייעץ לבעלי סורנטו הזקוקים לייעוץ עם הנסיון שצברת.אורי, הסורנטו הוא רכב מעולה, היינו 7 שנים עם הרכב. לא חשבתי שזה יהיה ככה. אשמח להמשיך להיות מעורב בפורום קוריאה. הילדים הכירו את שבילי ואהבת הארץ ברכב.בשביל נמרוד אני אומר שעברתי מרכב בורגני אחד לאחר. למרות שזה ג׳יפ, הפוטנציאל קיים והוא גבוה אבל יש עבודה והשקעה קודם.שני סרנים חיים יהיה שנצא לפנסיה, בסוף ברור מי מחליט/ה בבית :-)
צריכת דלק לאחר 10 ימים עם הרכב:
בעיר מגרד את ה 5 ק"מ לליטר מלמטה.
מחוץ לעיר 7 ק"מ לליטר וקצת יותר במהירות החוקית וקצת פלוס.
hesham.zahwee
10-01-15, 17:50
שלום לכם , יש לי גראנד צירוקי 2007 דיזל , הרכב נכנס למצב חירום לא יודע מה קרה לו פתאום לא סוחב ומעשן עדן שחור וברגע שמתאמץ נדלקת המנורה המהבהבת בצד ימין ללוח שעון שלפי הספר למצערת אבל הוא זז ברגע שעובר למצב הזה אם יש מי יעזור לי מה הבעיה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.