צפייה בגרסה מלאה : איך מכוונים את גובה דוושת המצמד בסופה??
הדוושה קצת נמוכה וזה לא נוח לי. משאבת מצמד חיצונית, נסיתי לפתוח את בורג הניכוז למטה ונתנתי לשמן להשפך. לא עזר מה אפשר לעשות??
six 4 life
04-07-11, 14:27
לא מכוונים כי אין אפשרות, ולא מוציאים משם שמן, זאת מערכת סגורה.
six 4 life
04-07-11, 14:49
אם הוא מפריד טוב והכל מתפקד כשורה, תתרגל (או שתעשה איזשהי הגבהה קטנה לדוושה עצמה.)
לא מכוונים כי אין אפשרות, ולא מוציאים משם שמן, זאת מערכת סגורה.
זה חצי נכון, מאחר ואת המערכות החדשות באמת לא ניתן לנכז , אך ישנהם דגמים שבהם יש ניפל ניכוז במשאבה התחתונה ואז ניתן לבצע זאת.
בכל מצב בדוק את כמות הנוזל שיש בכוסית העליונה
יואב
six 4 life
05-07-11, 15:49
<יצא הודעות כפולות>
six 4 life
05-07-11, 15:50
יואב אתה מדבר על משאבה פנימית, אני מדבר על משאבה חיצונית כי זה מה שהוא ציין שיש לו.
בסט עם משאבה פנימית כן מנקזים שמן כדי להוציא אויר, סט עם משאבה חיצונית לא.
יואב אתה מדבר על משאבה פנימית, אני מדבר על משאבה חיצונית כי זה מה שהוא ציין שיש לו.
בסט עם משאבה פנימית כן מנקזים שמן כדי להוציא אויר, סט עם משאבה חיצונית לא.
ארז אתה לא צודק, גם סט עם משאבה חיצונית ניתן לבצע ניכוז !!. [
זה נכון שהיום מה שקונים בסט קומפלט אז המשאבה חיצונית הפלסטיק במקום בו בעבר היה ניפל ניכוז סגור, אבל שוב ישנם דגמים עם משאבות חיצוניות בהם יש אפשרות ניכוז. גם בדגמים החדשים ביותר (באלו שהמקום סגור) יש הברגה במקום וניתן לקדוח חור עדין לנכז ולסגור עם בורג מתאים.
יניב עדיין לא נתת תשובה האם חסר נוזל במשאבה העליונה
יואב
לא חסר נוזל, ויש למטה בורג אלן שנראה לניקוז כי יש חור למעלה שמאפשר שיחרור נוזל. אם כן אז איך מנפחים כמו ברקסים??הערה על המשאבה יש אטם פלסטיק אוספייסר ( בן המשאבה לאווזינג) בעובי חצי ס״מ הוצאתי אותו וזה לא שינה כלום.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.