צפייה בגרסה מלאה : הסמוראי נמכר מחפש ויטרה
אז ככה לאחר שנהנתי עם הסמוראי (שיפוצים/ טיולים ) הוא נמכר
עכשיו מחפש גיפ אחר ולא מוצא מידע מפורט על הויטרה בין השנים 92-95
איזה מתלים יש לו קפיצי עלים או קפיץ ספירלה ?
האם שווה להביא לו קיט יחסי העברה מארהב או שמיותר ?
בקיצור מי שיכול לתת לי התרשמות כללית על הרכב אשמח נורא
( מחפש ויטרה ידנית )
ועוד שאלה מישהו יודע מה המחיר מחירון של ויטרה קצרה ביצחק לוי ?
תודה
לשאלתך - קפיצי סליל
אין שום סיבה להביא יחסי העברה במיוחד ניתן למצוא בארץ. לא בטוח ששוה לעשות את המעבר ליחס שונה אלא אם אתה מתכנן לטחון סלעים - ואז זה לא הרכב הכי מתאים למרות שהוא יעמוד בזה רק לא יהנה מזה.
המחירון ברכבים כאלו הוא בסביבות ה18-22 אבל לא באמת מתייחסים אליו - יש כלים שלא שווים את המחירון ולא מגרדים אותו ויש כלים שהושקעו ושווים הרבה יותר ממנו.
בהצלחה
אם כבר מכרת את הסמוראי - לא שווה להתקדם שלב קדימה...? ויטרה זה פלוס מינוס אותו הדבר..
אני חולק עליך , ויטרה זה אולי פלוס מינוס אותו הדבר בהתיחס לעלויות חודשיות, תחזוקה זולה מאוד ביחס לרכבי שטח , מבחינת איכות חיים ולמעשה מכל הבחינות של התנהלות יום יומית עם רכב הויטרה עדיפה, ויטרה זה עולם אחר לאומת סמוראי , בקיצור... ( אני בעלי של סמוראי)
האם שווה להביא לו קיט יחסי העברה מארהב או שמיותר ?
בקיצור מי שיכול לתת לי התרשמות כללית על הרכב אשמח נורא
( מחפש ויטרה ידנית )
ועוד שאלה מישהו יודע מה המחיר מחירון של ויטרה קצרה ביצחק לוי ?
תודה
קח בחשבון שקיט יחסי העברה בטרנספר משפיע רק על lo אין לו השפעה בנסיעה בכביש לטוב ולרע.
הויטרה רכב אמין מאוד, עלויות יהיו כמעט כמו בסמוראי.
למחירונים (יד 2 ויצחק לוי) אין ממש משמעות שמדובר בג'יפ ישן מה שקובע זה מצב הג'יפ והתימכור של בעליו.
כן גם אני חושב שזה שיפור מסמוראי הבעיה שלפני שמכרתי את הסמוראי הזמנתי לו קיט של טרנספר 4.16 שצריך להגיע והבחור ששם חוזר רק בסוף אוגוסט ואני חושב מה אני עוד יכול להביא לויטרה...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.