eyal1979
08-07-11, 12:18
היי
ברשותי סוזוקי סיידקיק 8V ידנית הזרקה חד-נקודתית שנת 90'.
ברצוני להחליף את הגיר הידני ברכב אצלי לגיר אחר של ויטארה 16V.
מצב הגיר הוא מעולה אגב וללא כל בעיות בסינכרו של ההילוכים
הרצון שלי בהחלפה הוא לטובת יחסי העברה ארוכים יותר בעיקר בהילוך החמישי בגיר המשודך למנוע ה16V ביחס לזה המשודך ל8V.
מטרת החלפת הגיר היא לטובת שיפור בצריכת דלק.
בגיר הנוכחי נסיעה בהילוך חמישי ברכב לדוגמה במהירות 90 קמ"ש מניבה מהמנוע 3100 סל"ד גבוהים.
במהירות 100 קמ"ש סל"ד המנוע בסביבות ה3400.
צריכת הדלק של הרכב אגב עומדת היום סביב 1:9
הרכב נעול במידות צמיגים 215/75-15.
לפי דעתי החלפת הגיר תתרום לשיפור צריכת הדלק בעוד 1,2 קילומטר לליטר, בעיקר בנסיעות בינעירוניות, ולהחזרת ההשקעה תוך שנה-שנתיים.
יש לציין שהרכב נוסע לא מעט לצפון או לדרום למטרות טיולים כמובן.
האם יש צורך לבצע התאמות מיוחדות לצורך ההחלפה או שהגירים זהים אחד לאחד מבחינה מכנית בחיבור שלהם למנוע?
(לפי יבואן גירים שבדקתי מולו נאמר לי שיש צורך לבצע התאמה/החלפה כלשהי)
האם קיימת אופציה אחרת שמישהו מכיר או ביצע כמו החלפת גלגל"ש חמישי בלבד בגיר(אולי זולה יותר, או שלא)?
ברשותי סוזוקי סיידקיק 8V ידנית הזרקה חד-נקודתית שנת 90'.
ברצוני להחליף את הגיר הידני ברכב אצלי לגיר אחר של ויטארה 16V.
מצב הגיר הוא מעולה אגב וללא כל בעיות בסינכרו של ההילוכים
הרצון שלי בהחלפה הוא לטובת יחסי העברה ארוכים יותר בעיקר בהילוך החמישי בגיר המשודך למנוע ה16V ביחס לזה המשודך ל8V.
מטרת החלפת הגיר היא לטובת שיפור בצריכת דלק.
בגיר הנוכחי נסיעה בהילוך חמישי ברכב לדוגמה במהירות 90 קמ"ש מניבה מהמנוע 3100 סל"ד גבוהים.
במהירות 100 קמ"ש סל"ד המנוע בסביבות ה3400.
צריכת הדלק של הרכב אגב עומדת היום סביב 1:9
הרכב נעול במידות צמיגים 215/75-15.
לפי דעתי החלפת הגיר תתרום לשיפור צריכת הדלק בעוד 1,2 קילומטר לליטר, בעיקר בנסיעות בינעירוניות, ולהחזרת ההשקעה תוך שנה-שנתיים.
יש לציין שהרכב נוסע לא מעט לצפון או לדרום למטרות טיולים כמובן.
האם יש צורך לבצע התאמות מיוחדות לצורך ההחלפה או שהגירים זהים אחד לאחד מבחינה מכנית בחיבור שלהם למנוע?
(לפי יבואן גירים שבדקתי מולו נאמר לי שיש צורך לבצע התאמה/החלפה כלשהי)
האם קיימת אופציה אחרת שמישהו מכיר או ביצע כמו החלפת גלגל"ש חמישי בלבד בגיר(אולי זולה יותר, או שלא)?