PDA

צפייה בגרסה מלאה : צריך יעוץ לגבי הקפיצים. הפוך או מעורגל?

yaniv050
09-07-11, 13:03
אני חדש עם הסוג רכב הזה וגיליתי שזוית הגישה והנתישה הם על הפנים. ברכב יש:1 בודיליפט 2 אינץ. 2 נדנדות ארוכות.3 קפיצים לא מעורגלים בכלל. 4 הרכב נועל 33. השאלה איך אני הופך את הזוית ג/נ. לטובה יותר בלי להחליף לקפיצי סליל. *

yaniv050
09-07-11, 13:06
למה אין רוחים כאשר כותבים באייפון?

asafk
09-07-11, 14:31
כמו שכתבתי לך בתשובה לשאלה על הבודיליפט - קפיצים מקוריים ובודי ליפט זו הדרך הכי זולה להגביה סופה. רוצה סופה עם ביצועים טובים גם בזוויות וגם במהלכים( ועל הדרך גם נוחות נסיעה) ? הפתרון היחיד הוא ערכת קפיצים ובולמים חדשה. יכול להיות סט רוביקון אקספרס הבנוי לסופה, ויכול להיות משהו אחר (אני לא מכיר) - אבל שיהיה סט שלם, שמיועד לסופה על 33.

אסף.

yaniv050
09-07-11, 22:00
כמו שכתבתי לך בתשובה לשאלה על הבודיליפט - קפיצים מקוריים ובודי ליפט זו הדרך הכי זולה להגביה סופה. רוצה סופה עם ביצועים טובים גם בזוויות וגם במהלכים( ועל הדרך גם נוחות נסיעה) ? הפתרון היחיד הוא ערכת קפיצים ובולמים חדשה. יכול להיות סט רוביקון אקספרס הבנוי לסופה, ויכול להיות משהו אחר (אני לא מכיר) - אבל שיהיה סט שלם, שמיועד לסופה על 33.אסף. עירגול לא יספיק?

RAMURAI
09-07-11, 22:20
יניב. זה לא בסדר לא לספר את ה"סיפור" במלואו.
הקפיצים של האוטו שלך היום כמעט ישרים, והנדנד עומד ישר (90 מעלות).
אם תערגל את הקפיצים הנדנד יכנס פנימה ותיהיה לך עבודת כפיץ לא נכונה, שלא נדבר אל מהלך מתלה שיפגע לך.
אתה צריך עלה ראשי +קונטרה לעלה ראשי יותר ארוך מהקיים, חד משמעי!
זה "כואב" אבל אין בררה.

asafk
09-07-11, 22:25
בקפיצי עלים אין חצי עבודה. אם לא מחליפים סט שלם - כל אילתור של ערגול או לחילופין החלפת מאיה ראשית + קונטרה מאיה, או כל קומבינציה אחרת - זה הימור. אף אחד לא יודע לומר לך בוודאות כמה זמן זה יחזיק מעמד, אם בכלל.
החלפת שני עלים בתוך חבילה תגרום בוודאות תוך זמן מסויים לשבירה של עלים בודדים בחבילה. איזה עלים? כמה זמן זה יקח? לא יודע, אבל זה יקרה.
עירגול נופל. תמיד. תוך כמה זמן זה יקרה? לא יודע, אבל זה יקרה. נשאר למי שמערגל רק לקוות שכל הפינות יפלו יחד, שהג'יפ לא ייסע עקום.

בסופו של דבר אלו דרכים ארוכות להוציא הרבה כסף בהרבה זמן, ולא להנות באמת מהפוטנציאל של הג'יפ. סט מלא זה להוציא הרבה כסף במעט זמן, אבל להנות באמת מהג'יפ מהרגע הראשון.

אסף.

סופת המדבר
09-07-11, 22:41
איזה ספירלות אחי...
לאן הגעת?
במחיר של ספירלות וכול השינויים שכרוכים בזה תוכל לשים סט רוביקון ועוד ישאר לך כסף
ושלא נדבר על הרישוי.

-->