צפייה בגרסה מלאה : קניית גלגל הגה מחו"ל
רציתי לרכוש אחד ,של גיפ לא של BMW!!
לחשו לי שאסור להביא.
זה נכון? יחרימו לי?
boaz avrahami
26-07-11, 23:04
זה נכון.
הכאב ראש שבלשחרר אותו במכס- לא שווה את זה.
אין סיכוי שהם לא יעצרו את זה, ולא תוכל לספר להם סיפורים...
מותר להכניס גלגל הגה לרכב רק אם מדובר בחלק חילוף מקורי (עם מקט יצרן), אישור היבואן או מוסך מורשה שהחלק אכן מיועד לרכב הספציפי, ושיש בו כרית אוויר (ולא משנה מה שנת הייצור של הרכב). בכל מקרה אחר - אסור. הם מעדיפים שניסע עם גלגל הגה ישן ומתפורר ולא נחליף לחדש, וזה מגוחך.
אבל אם אתה מביא גלגל הגה למכונה חקלאית... זה סיפור אחר. אישור מ"מיכון וטכנולוגיה" במשרד החקלאות לוקח בערך חצי דקה.
גם גלגל הגה למלגזה או מכונה ניידת - אישור ממשרד התחבורה, אבל קומה למעלה - צמ"ה. לא קלים, אבל יותר שירותיים מהחבר'ה של חלפי רכב.
אבל זה פורום של כלי רכב, לא מיכון חקלאי ולא מלגזות, אז זה מידע לא רלוונטי.
אסף.
GodsFather
27-07-11, 06:18
מישהו אמר מזוודה ?
אסף אתה טועה יש אישור ממשרד התחבורה לייבא גלגלי הגה ראיתי אישור כזה אצל מישהו שקנה הגה מיבואן פה בארץ וביקש ממנו צילום של האישור להגה.
מה שיכול להיות שבתור אדם פרטי לא יתנו לך אישור עד שלא תביא את האישורים באיזה תקנים מיצרים אותם, מה שיבואן מסחרי מקבל מהמפעל שממנו הוא מייבא.
אבל לגופו של עניין שמעת פעם על סירת מרוץ גם שם יש הגה בדרך כלל.
בהצלחה טל
שלום רוני,אני הבאתי הגה מתאילנד[הגה ספורט] ואף אחד לא דיבר מילה.
עדיין לא החלטתי אם לגרור את הסירה שלי עם הטרקטור עד תאילנד .או לקחת מזוודה ולטוס.
תודה חברים .
אסף אתה טועה יש אישור ממשרד התחבורה לייבא גלגלי הגה ראיתי אישור כזה אצל מישהו שקנה הגה מיבואן פה בארץ וביקש ממנו צילום של האישור להגה.
מה שיכול להיות שבתור אדם פרטי לא יתנו לך אישור עד שלא תביא את האישורים באיזה תקנים מיצרים אותם, מה שיבואן מסחרי מקבל מהמפעל שממנו הוא מייבא.
אבל לגופו של עניין שמעת פעם על סירת מרוץ גם שם יש הגה בדרך כלל.
בהצלחה טל
טל, יבואן יכול לקבל אישור שההגה הוא חלק חילוף מקורי ומאושר - גם יבואן פרטי. אבל זו המגבלה שכתבתי בהתחלה. אם יש לך אישור כזה - אתה מסודר.
אסף.
אסף אני לא מבין למה אתה מתכון, אתה אומר שרק הגה מתוצרת למשל פיאט אפשר להביא או חליפי תואם פיאט. אני ראיתי אישורים ליבוא של הגאים מתוצרת ספרקו, רייד, OMP ומומו. שהם בעצם הגאים אוניברסלים שיש להם מתאם ספציפי לכל סוג רכב.
טל
זה רק אם למק"ט הספציפי יש אישור של יצרן הרכב להתקנה על הרכב. זה לפחות מה שהתקנות של משרד התחבורה אומרות ומה שמייושם בפועל.
אם מישהו מוציא אישורים אחרים - אני שמח שיש דרך.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.