PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש לטיפול פילטרים איכותיים

CUCV M1009
28-07-11, 13:40
מישהו שמע על החברה ACDelco ? יש להם מוצרים טובים? והעם זאת חברה אמריקאית?

תודה רבה
דייב.

tzagi
29-07-11, 04:54
שאלת טירון,
עצה:
לפני שאתה שואל שאלות כאלה, לחץ למעלה על דף חדש ופתח GOOGLE
עכשיו תכניס ACDELCO

תראה מה תמצא, עם שם כמו דייב (ולא דוד) אני מתאר לעצמי (או מקווה) שלא יהיה לך בעיות לקרוא את הכתוב.

CUCV M1009
29-07-11, 07:12
שאלת טירון,
עצה:
לפני שאתה שואל שאלות כאלה, לחץ למעלה על דף חדש ופתח GOOGLE
עכשיו תכניס ACDELCO

תראה מה תמצא, עם שם כמו דייב (ולא דוד) אני מתאר לעצמי (או מקווה) שלא יהיה לך בעיות לקרוא את הכתוב.

בוקר טוב לקרוא מה החברה רושמת זה תמיד קל ופשוט לקבל ייעוץ מאנשים מנוסים שאולי השתמשו והרכיבו על הרכבים שלהם את המוצרים של החברה הנלמדת זה בפועל משהוא שונה זה כמו שתכנת לסוכנות רכב יגידו לך עובדי החברה שהאוטו הזה יכול ככה ונוסע ככה ומסוגל לזה אבל ברגע שאתה עולה על הרכב פתאום אתה מבין שזה לא באמת ככה וככה והוא לא מסוגל למה שהם אמרו או רשמו באתר היצרן.

השמח לחוות דעת מאנשים שמכירים את המוצרים של החברה והשתמשו בהם, טוב לא טוב, כדי לא כדי.

tzagi
29-07-11, 09:07
ועם כול הכנות,
למה זה מעניין (אותך?)
ACDALCO זה השלוחת חלקי(חילוף) רכב של GM
כמו מוטורקרפט לפורד
הם משווקים עשרות אלפים חלקים ומוצרים (וכלים, וזבל סיני בלי סוף), זה מותג, ולא יותר מזה
אז אם מיהו פה קנה חגורה-מצת- מצבר ולא הסתדר איתו זה משנה לך?
תבין, אין פה תשובה חד משמעית, יש ויש
סתם לדוגמה, אני אוהב את הפלגים מסידרת RAPIDFIRE שלהם ולא סובל את הפלגים הרגילים, הבנת מזה משהו לגבי המותג?

גם אני לא., וככה בדיוק הם רוצים שזה יהיה כדי שיוכלו למכור זבל בכמויות והפריארים יקנו רק בגלל שכתוב ACDELCO(מותג) על האריזה,
לא כזה שונה מכול מותג אחר,
ואגב, אתם (ישראלים) מכורים למותגים, ביקרתי בחנויות בגדים פוקס וקסטרו, כמעט הקאתי, אותו זבל(סיני כמובן) שנמכר בארה'ב במחיר X נמכר שם ב6X......אה כן, יש תוית פוקס.....ברור שזה יקר.

אמיר ב.א
29-07-11, 13:25
ג'ו - הדבר היחיד שיש לו יותר השפעה כאן משמות של מותגים , זה חוק העדר ...
(יש היזון חוזר בין השניים)

דייב - מה שג'ו מנסה להגיד לך ,
שאתה צריך לתת תיאור מדוייק של מה שאתה רוצה , איזה דגם ואיזה רכב , אז אפשר לתת חוות דעת.

יש דגמים של פילטרים של ACDELCO, למשל שבעבר היו טובים , ועכשיו מכילים רק קרטון,
אז צריך לדעת בדיוק במה מדובר.

-->