צפייה בגרסה מלאה : ווי גרירה ב WK, אין! היכן מוצאים כאלה
זחלתי מתחת לרכב היום להבין היכן קושרים רצועות גרירה ב WK, אין מקום לחבר :(
זה אומר אם נתקעים אפשר רק לדחוף בידיים...
זה אופציה שצריך לקנות לרכב בסגנון הזה:
http://www.justforjeeps.com/wkchtowho.html
א (http://www.justforjeeps.com/wkchtowho.html)ם יש למישהו רעיון היכן מוצאים כאלה, או דומה, בארצנו, אודה מאוד.
(ראיתי בינתיים שיש לינוביץ, נבדוק אם מתאים).
טוב אז אחרי בירורים, אין אצל ינוביץ ל WK.
דיברתי עם המוסך, אומר לי בטח הרכבים האלה באים בלי אף נקודת קשירה לרצועות גרירה, הכל צריך להתקין. הוא מברר לי אם יש במלאי בארץ, נראה כמה ירצה.
אני אומר בחיאת רבאק זה מותג ג'יפ, הלו נוסע בשטח (אמור), או גאונים ג'יפ שעל כל שטות לוקחים תוספת כסף.
יש באינטרנט להזמין אבל עם מיסים ומע"מ זה כבר יצא יקר.
אם יש למישהו רעיון מי יכול לייצר אוזני עיגון אשמח לדעת, כמו בתמונה:
מה שאני עשיתי זה לקנות ווי גרירה מ-ל.כ. (כמה עשרות ש"ח ליח') והכנתי לבד פלטות תיאום בין החורים שיש ב-"אין שילדה" לבינם.
זה ב-WJ, אבל אני מאמין שב-WK זה יוכל להיות דומה.
איל
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7gMRMSj4aZV87V1w2u4L yj-3v0C2tXThafCq_7MWd7q6N7YCo
איל,
זה רעיון לא רע, אני אבדוק מי יכול להכין לי פלטות מתאימות.
למרות שבשביל חוזק אני הייתי מעדיף פלטה שמרותכת אליה אוזן וזהו. אני מניח שהפלטות שהכנת צריכות להיות עבות למדי.
אילן
אילן,
הפלוטות הן בעצם סנדוויץ' של 2 פלטות בעובי 5מ"מ לכל וו. אין טעם לחבר משהו יותר מזה לפח שח השילדה/מרכב שהעובי שלו הוא הרבה יותר דק מזה. העיגון הוא לנקודות שהיצרן הכין לטובת העניין, פשוט הווים של MOPAR היו עולים פי 17...
לגבי ריתוך, מי אמר שזה יותר חזק מ-2 ברגי 12 מ"מ/0.5" מפלדה 10-9?? הווים באים איתם. בכל מקרה יש גם לקנות ווי גרירה מיועדים לריתוך.
איל
איל,
מה שכתבת עושה היגיון, פלטה של 1 ס"מ מספיקה אין ספק.
אין לי את הכלים לייצר כאלה אני אנסה להגיע לפחח שאני מכיר, נראה כמה ירצה על הפלטות.
מה עם אחורה? שם יש לי רעיון לפלטה פשוטה שבאה לצד הקורה יורדת למטה ויש בה חור כאוזן גרירה. נראה...
אילן
במכשירי תנועה מוכנים להזמין ווי גרירה המקוריים, רק מה - 1,400 ש"ח לאחד. צריך שלושה, שניים מקדימה ואחד מאחורה. לא טרחתי לשאול לגבי מע"מ והתקנה.
השלדה האחודה לא עושה כאן את העניינים קלים יותר כיוון שצריך לעגן את הווים לגוף בצורה מסויימת. נראה לי שכולנו נתגעגע לשלדות הסולם שעוברות מהעולם.
בשיחה עם גיא מפרוג'יפ מסתמן פיתרון...
זהו אוזני גרירה יש בזכות גיא מפרוג'יפ.
בדקתי, חיפשתי ומצאתי.
קדימה לפני
48103
אפשר לראות בתמונה את החורים המקוריים המיועדים לאוזני / ווי גרירה.
קדימה אחרי
48104
לגי'פ יש סט, בארה"ב אפשר לקנות סט ב 110 דולר בקירוב. עם הובלה לארץ זה כבר יעלה יותר מ 200, וכולנו מכירים את התהליך לשחרר דבר כזה במכס. אז אצל גיא זה יוצא בערך אותו מחיר.
עוד דבר - בהוראות ההתקנה של ג'יפ נאמר שיש לפרק את הפגוש הקדמי, להוריד את הקופסאות שמחזיקות את הפגוש, כדי לקבל גישה לחורים בשלדה. בפרוג'יפ אין דבר כזה, עם כלים מתוצרת עצמית מכניסים את הברגים למקום בלי לפרק שום פגוש.
מאחורה לפני:
48102
אחרי:
48101
כאן הוחלט ללכת על משהו יותר רציני מאשר הוו של ג'יפ שבא על הקורה השמאלית. בגלל הסרח העודף מאחורה שמועד לגרירת הפגוש בכל מדרגה החלטנו על מגן פגוש שבתושבת שלו יש חורים לשאקלים. גם מגן וגם אוזני גרירה.
זהו נשאר רק למקם את המקסטרק באוטו ומבחינתי יש רכב לטיולים.
היי
יש חברה בארה"ב שנקראת 4XGUARD מתעסקים עם גרנד WK.
מהיכרות עם גיא אני מאמין שמה שתראה לו הוא מסוגל להכין. יאם אני זוכר נכון אחד הדברים שיש להם הינם סליידרים לחלק האחרוי של הרכב שאליהם מתאימים שאקלים.
מקוה שעזרתי לך קצת.
אורי,
אכן גיא פתר את הבעיה.
4XGUARD סוגרים את השערים, בעל הבית החליט לפרוש :(
בלי קשר ממש...
קפצה לי התמונה של המיגון הקידמי לעין-
עם איזה ברגים הוא בדיוק מחובר? ולאן זה תפוס?
פשוט לפי התמונה זה נראה דרדל'ה מאוד........
עמרי,
שלושת הברגים שאתה רואה בחזית הם רק לצורך עיגון החלק הגבוה לשלדה, הם לא תומכים בכל העניין. התמיכה היא בברגים הגדולים, שאתה בוודאי מכיר מכל מיגון אחר, בחלק התחתון של המיגון, ניתן לראות שניים מהם בתמונה. עד היום לא הייתה לי אכזבה מאספיר, נקווה שגם כאן לא תהיה.
אילן
אילן
לפי האתר של החברה הם תחת הנהלה חדשה וממשיכים...אני מאוד אוהב את התוספת שלהם לטמבון הקדמי עם אופציה לכננת...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.