צפייה בגרסה מלאה : מתעניין בגראנד שירוקי מודל 95 הדגם המפואר חלון בגג דיפוני עץ וריפוד עור
האם מספר הVIN צריך להיות תואם למספר המנוע כמו ברכבי שברולט וגימסי ,מדובר ברכב בעל מנוע 4000 סמ"ק בנזין ,היכן ניתן לבדוק פרטים על מיספר הVIN ,מהו שמן המנוע המומלץ לרכב זה ונוזל קרור מערכת המים המומלץ , תודה מראש לעונים .
מספר ה VIN הוא מספר שלדה שמספר על השתלשלות הרכב מפס הייצור , איזה מנוע , מקום הייצור וכו' לא חושב שיש קשר למספר המנוע, פרטים על ה VIN ןאיך הוא מוגדר תמצא ספרי הרכב השונים [ כתובים ווירטואליים ] ראה פה (http://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_Identification_Number) למשל , או כאן (http://www.vin-history.com/used-jeep-grand-cherokee-vin-history.html) שמאפשר לך להקיש את המספר שלך ולברר עליו פרטים [ שלא בטוח שיהיו רלוונטיים , אבל נותנים בסיס ...]
שמן מנוע , אני משתמש ב 10W40 של פרסטון בד"כ, נוזל קירור פרסטון ירוק או אדום, ומומלץ להקפיד מאד על שימוש בנוזל קירור. השפעה מבורכת על אורך חיי המכלולים ועל איכות הקירור. .
בהצלחה וברוך הבא לשבט ....
שאלות נוספות מה מידת הצמיגים המאושרת לרכב שכזה בפועל על הרכב יש מידה גדולה ממה שרשום ברישיון ,המידה הרשומה ברישיון גדולה מהמידה שרשום במדבקת היצור של היצרן .
בד"כ מגיע עם 235/75R15 או אפילו 225
מגוחך אבל זה מה יש בפועל כל המשודרגים נוסעים עם 31X10.5R15
ברשיון של הרכב המדובר מופיע צמיג במידה 15\70\246
בפועל מורכב צמיג 15\75\255נידמה לי
בד"כ מגיע עם 235/75R15 או אפילו 225
מגוחך אבל זה מה יש בפועל כל המשודרגים נוסעים עם 31X10.5R15
אני לא מכיר את המידות האלו לגראנד, אבל רצוי מאוד שהמידות ברישיון יתאימו למה שיש על הרכב...
31" אכן מוכר ומומלץ...
איש שטח. בגרנד שלי מורכב 245.70.16 וזה מה שמופיע אצלי ברשיון. לפחות ממה שקראתי הדגם שנמצא אצלי הגיע עם הצמיגים האילו. אני מחזיק גרנד 4.0 שנת 98.
בכל מקרה עדיף שהמידה שמופיעה ברשיון תהיה זו שישי לו בפועל. ( חיים ארוכים יותר ללא "מפגשים" לא נעימים...ברוך הבא!
שמן מנוע , אני משתמש ב 10W40 של פרסטון בד"כ, .
רק כדי לגרום לך להרים גבה,
בארה'ב לא נמכר שמן מנוע תחת השם שיווק של פרסטון, נמכרים מוצרים למערכת קרור, בעיקר נוזל קרור.
גל,
טאורטית, הוין אמור להיות מוטבע על המנוע איפה שהוא
במציאות, אתפלא אם תמצא אותו וגם אין לו כול חשיבות, (אולי לא במקומות מסויימים גאוגרפיים)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.