צפייה בגרסה מלאה : איך אפשר להזמין מאיביי אם הם לא שולחים לארץ
יש איזו חברה של שליחות ? מארהב?
תשלח הודעה למוכר ותשאל אותו אם הוא יכול לשלוח לישראל בדרך כלל הם נענים בחיוב רק המשלוח יותר יקר
http://www.mustop.com
ככה אני עושה את זה כבר 3 שנים עם חלקים של מוטוקרוסים :) בהצלחה
מה שלא תעשה רק לא USPS
מה שלא תעשה רק לא USPS
מה שלא תעשה רק לא USPS
שלא תגיד שלא אמרתי זה מגיע לדואר ישראל וחביבי שמה אוכלים נקניק יבש ולא טעים ושוב שלא תגיד שלא אמרתי לך
יורם-דרומי
12-08-11, 00:22
וזה עולה לא מעט כסף
יש באתר שלהם תעריף בסיסי ומעבר לזאת אתה משלם תעלום יתר על חצי ק"ג מעבר לחצי הראשון - זה כולל גם נפח גדול המתורגם לתוספת (כמו כל חצי ק"ג)
ומעבר לזאת - הם כבר גובים ממך מס במידה ומדובר על חלקים מעבר ל-50 $
עדיף כבר ליצור קשר ישיר עם המוכר ולבקש משלוח ישיר - ברוב המקרים זה עוזר
כמובן שאפשר תמיד להשתמש ב-TZAGI SHOPS....
קובי
meir alony
12-08-11, 09:02
אם תאמר על איזה מוצר מדובר נוכל לאתר עבורך ספק ששולח לישראל.
מה זה משנה באיזה קורייר אתה משתמש , זה עובר במכס בכל מקרה...
החוכמה זה למצוא משלוח עוקף מכס...
טל.
קובי
אפשר קצת פרטים?
כן קובי,
איפה הפרטים לשרות המפליא הזה?
מה זה משנה באיזה קורייר אתה משתמש , זה עובר במכס בכל מקרה...
החוכמה זה למצוא משלוח עוקף מכס...
טל.
Ups+DHL
מקבלות כסף עבור משלוח .
מדלת לדלת במידה והחבילה נעצרה במכס היא לא אצלך בדלת ....
USPS שולחים דרך דואר ישראל ושמה כידוע לכולם מדינת ישראל הרי היא מדינת חלם גלם וטלם ושמלם
שמה יושבים פקידים שבדרך כלל ללא הרבה מוח והגיון ומעקבים חבילות ופותחים כול חבילה שבא להם ועושים מה שבא להם
הרי הם גיסים של ההוא מהשמה וככה נראה המדינה הזו .......
ו ב UPS DHL יושבות פקידות שמקבלות כסף בעבור העבודה שלהם מחברה פרטית < אפשר לזרוק אותם לכלבים >
אז הם עושים את העבודה שלהם ומצויין משלוח משתחרר באותו היום עם אז למחרת הכול נעשה בפקסים לכול היותר
שיחת טלפון
בוקר טוב :)
boaz avrahami
13-08-11, 08:21
רצוי להבין את התהליכים ולא סתם להתלהם.
יו אס פי אס אינו כולל שרותי עמילות מכס והמשלוח גם איטי יותר אלא אם בחרת באפשרות היקרה.
לפיכך הם לא מבצעים מול המכס שיחרור מרוכז על פי רשומון אלא מגישים את כל המשלוח לבדיקה פיזית מיון ושחרור של המכס.
לוקח זמן רב וכל חבילה נפתחת כמעט ומסווגת.
משלחים מהירים: (פד איקס וכו׳)
יקרים, תמיד גובים תשלום גם על עמילות המכס ומבצעים שחרור מרוכז של המשלוח.
שחרור מרוכז אומר שהם מגישים למכס רשימה של תכולת המשלוח והמכס מאשר שחרור לכל הרשימה.
כשיש ספקות הם מבקשים לפתוח חבילה מסויימת.
לעיתים פותחים גם מדגמית מספר חבילות.
המכס והמשלח קובעים את הסיווג לפי הצהרת המשלח.
בלי הרבה מילים תפנימו ותיישמו את השיטה המתאימה לכם ותנצלו עד תום את היתרונות בה.
אין טעם לפרט ולחשוף יותר מכך...
מידע על משלחים שנתפסו ברמאות נשמר במכס ומקבל התיחסות ( לפחות לגבי חברות)
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=31.744352,34.754207
משלחים מהירים: (פד איקס וכו׳)
יקרים, תמיד גובים תשלום גם על עמילות המכס ומבצעים שחרור מרוכז של המשלוח.
שחרור מרוכז אומר שהם מגישים למכס רשימה של תכולת המשלוח והמכס מאשר שחרור לכל הרשימה.
כשיש ספקות הם מבקשים לפתוח חבילה מסויימת.
לעיתים פותחים גם מדגמית מספר חבילות.
המכס והמשלח קובעים את הסיווג לפי הצהרת המשלח.
בועז ,לא כל כך מדוייק או לא מלא . מה זאת אומרת שיחרור מרוכז והמכס מאשר שחרור לכל הרשימה ?
ואם הרשימה כוללת OUTOMOTIVE PART'S ? ' השיחרור המרוכז ' לא יעזור כאן בכלום . פשוט לא ישחררו .
עכשיו רק תתחיל מסכת הייסורים ! למלא טפסים ולהגיש למשרד התחבורע - יבוא חלקי רכב לצריכה אישית , סחבת ,
ריצות ועוד ... קבל מה שעברתי לא מזמן . מועתק משרשור השיפוץ שלי :
תגובה: בסכנת הכחדה : בלייזר - תיעוד ושיתוף בתהליך השיפוץ
אומנם לא קשור לשיפוץ הבלייזר אבל ,
הבת הגדולה שלי בארה"ב עכשיו אצל אחותי , תראו איזה תמונות היא שלחה לי
כדי להדליק אותי ולהזכיר מהו המרחק ביננו לבין ארה"ב בכל מה שקשור לתפיסה , לתרבות הפנאי המוטורית
ולחופש הפעולה שנותנים להם שם בהיבט הזה ועוד ברבים אחרים . פשוט הם עובדים על פי המשפט : " חייה ותן לחיות " .
ביומיים האחרונים , עברתי מסכת ייסורים , גיהנום היא מילת תיאור עדינה ! הספקתי להכיר גם את המדור ה 11 .
כשאמות , בטוח אגיע לגן עדן ,,,, כי מהגיהנום חזרתי זה עתה !
תייגו והתייחסו אלי כאל מינימום מחבל , כל פקידי המכס (השם יקום דמי http://jplg.jeepologltd.netdna-cdn.com/images/smilies/mad.png ) אוכלי החינם , האטומים והזבלים האלה ...
זוהי מדינה אוכלת אזרחיה / יושביה . כל פעם אתה שומע על סיפורים כאלה ואחרים זה בלתי נתפס כל פעם מחדש עד
שאתה עובר את זה בעצמך . גם במשרד התחבורעעעע עברתי . למזלי , מישהוא שם עזר לי והעלה את הטפסים לחתימה ישירה של הפקידות
אחרת , הייתי אמור להשאיר את הטפסים/חומר בלובי למטה וזה היה מגיע לפקידות בהמשך (אין קבלת קהל כלל ). כשהן היו מתפנות לטפל בבקשה שלך
עפ"י התור (הרי יש כנראה עשרות רבות של פניות) היו עוברים כשבועיים לפחות . על כל יום איחסון אתה משלם כסף , להם זה מעניין ת'תחת ,
(בדיוק כפי שאסף תיאר את זה אז בשרשור) והיית מקבל מכתב הביתה שיש אישור
(במקרה הטוב- כיוון שלא מדובר בחלק בטיחותי המצריך עוד אישורים) ומשם תתחיל את הויה דלה רוזה ...
לא היתה לי ברירה ! הציריות שהזמנתי , היו צריכים להשלח לארץ . תחסכו לי לספר למה . עכשיו , ברור לי שאם כך , העדיפות היא
לשליחה בדואר . אבל כיוון שאני מדבר על מרכז ארה"ב - אלבקורקי ניו מקסיקו , בדואר שם שנחשב לקטן , לא איפשרו שליחה אלא עם
חברת שילוח פרטית . שלא בהתייעצות איתי , נשלחה החבילה ששוקלת 18 ק"ג בפדקס . שלא תגידו שלא הזהרתי ....זה הדבר האחרון
שתרצו לעשות ! אבל כאמור , זה נעשה ואין ברירה אלא לשלם ובביוקר (גם בבריאות וגם בכסף) ולעבור את הגיהנום בכדי לשחרר את החבילה .
כשגמרו לי ת'בריאות ואחרי ששילמתי את כל המיסים שרק אתם יכולים לחלום עליהם ,,, ת'שמעו טוב - גם על הדף שהם הוציאו מהמחשב
שילמתי . נשבע לכם , יש לי הוכחות . הגעתי למסוף המטענים בכדי למשוך את החבילה . הייתי עם הקטנה שלי בת 6 . אומר לי הפח של זבל הזה
בבוטקה לפני הכניסה (הוא זה שבודק את האישור המוחתם ומנפק לך אישור כניסה) " את הילדה אתה לא מכניס... אלא הנוהלים" . אני אומר לו מה זאת
אומרת ? איפה אני אמור להשאיר אותה ? . והוא אומר לי : "שתישאר כאן" . שאלתי אותו והיא באחריות שלך ? והוא עונה : "לא" . אתם מבינים ?
עוברות שם משאיות עמוסות , מסוכן לאללה , שניה אחת שהוא לא ישים לב כי הוא עכשיו עסוק בלבדוק אישור של מישהו , היא פותחת לו דלת
הולכת לשחק בחוץ ונדרסת ע"י משאית . פשוט לא יאומן . העיקר , אמרתי לו ,,, כולם יושבים בבית , רואים חדשות ושומעים את יונית לוי מספרת
על עוד מקרה מזעזע של ילד/ילדה קטן/נה שהוריו לא השגיחו עליו לשניה וקרה הנורא מכל ואז מתחילים ציקצוקי הלשון והינד הראש לצדדים
וכל אחד אומר לעצמו : " איזה הורים מפגרים , איך עושים כזה דבר " , אבל שזה מגיע לפיתחו שלו , על הזין שלו ...!!!
ש'מעו , התפוצצתי עליו והוא קרא ל 2 אנשי ביטחון שכמעט עליהם גם התאבדתי .
כמה ? כמה אטימות , רוע לב , חוסר רגישות ותקראו לזה איך ש'תם רוצים יכולים להיות ?
לבסוף , אחד האנשים שנכח שם פשוט אמר לי , תן לי את הטפסים ואני אביא לך את החבילה . קיבלתי אותה סוף סוף .
האמינו לי , שמוסר ההשכל נלמד . כל החיים הם בית ספר וזהו שכר הלימוד (לא שלא ידעתי את זה קודם ורציתי בזה) פשוט זאת
הסיטואציה שנקלעתי אליה . טוב , אני אקח קצת אויר כי רק מלשחזר את זה כאן - לא תורם לרוגע .
איך ליאור שליין מהתוכנית " מצב האומה " היה אומר בסיום כל תוכנית : " אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך ,
אלא מה אתה יכול לעשות לה בחזרה ..." - הנקמה בדרך !
העדכן כמובן בהמשך העבודה על הבלייזר לאחר יומיים של ריצות .
שחר .
לפחות נהניתי מהתמונות האלה בערב כשחזרתי הביתה .
<fieldset class="postcontent"> <legend>http://jplg.jeepologltd.netdna-cdn.com/images/BP-White/misc/paperclip.png תמונות מצורפות</legend> http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=45783&stc=1&thumb=1&d=1311277533 (http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=45783&d=1311277533) http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=45784&stc=1&thumb=1&d=1311277534 (http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=45784&d=1311277534) http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=45785&stc=1&thumb=1&d=1311277536 (http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=45785&d=1311277536) http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=45786&stc=1&thumb=1&d=1311277538 (http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=45786&d=1311277538)
</fieldset>
קובי
אפשר קצת פרטים?
הפרטים נמצאים בחתימה של זה
tzagi
חבר רשום
תגובה: איך אפשר להזמין מאיביי אם הם לא שולחים לארץ
כן קובי,
רוצה אייפון או אנדרוייד במחיר שפוי? חלקים? אבזרים? תיקונים? שיפורים?
[email protected]
ztagi shops, לכל השואלים...
כן קובי,
רוצה אייפון או אנדרוייד במחיר שפוי? חלקים? אבזרים? תיקונים? שיפורים?
[email protected]
כמה מילים :-)
אם אתה מזמין משהו קטן אז אני ממליץ USHOPS. המשלוח האחרון כלל FULL SPOOL לדנה 44. כמה שבועות לפני הבאתי דרכם יחסי העברה לדנה 70.
הבאתי נאבות לסונומה שלי, משאבל וואקום לסונומה ועוד כמה חלקים קטנים.
הבאתי צעצועים (רובי מים) והבאתי חרוזים וכדומה לאשתי (קריסטלים).
בזמן האחרון המחיר שלהם עלה אבל כל המחירים עלו בגלל עלות המשלוח.
לפני כן הייתי מביא דברים ישירות דרך USPS ולמרות שהם עבור מכס, בירושלים לפחות לא עשו לי חיים קשים. הבאתי זוג בולמי פוקס 16" דרך הדואר ובמכס לא עשו בעיות כי הם פתחו ספר וראו שזה לא מוצר "בטיחותי".
בסה"כ אם אתה בנאדם ולא מתחיל לצעוק (למרות שגם זה עבד לי כשהבאתי זוג איירשוקים 16" למכס בת"א) אז לא יהיו יותר מידי בעיות. הכול תלוי במה אתה מביא ואני הבאתי טונות של חלקים לרכב ובסופו של דבר הכול עבר יחסית חלק.
להערכתי, יעשו לך פחות בעיות עם תביא את החלקים דרך USHOPS.
כמה מילים :-)
אם אתה מזמין משהו קטן אז אני ממליץ USHOPS. המשלוח האחרון כלל FULL SPOOL לדנה 44. כמה שבועות לפני הבאתי דרכם יחסי העברה לדנה 70.
הבאתי נאבות לסונומה שלי, משאבל וואקום לסונומה ועוד כמה חלקים קטנים.
הבאתי צעצועים (רובי מים) והבאתי חרוזים וכדומה לאשתי (קריסטלים).
בזמן האחרון המחיר שלהם עלה אבל כל המחירים עלו בגלל עלות המשלוח.
לפני כן הייתי מביא דברים ישירות דרך USPS ולמרות שהם עבור מכס, בירושלים לפחות לא עשו לי חיים קשים. הבאתי זוג בולמי פוקס 16" דרך הדואר ובמכס לא עשו בעיות כי הם פתחו ספר וראו שזה לא מוצר "בטיחותי".
בסה"כ אם אתה בנאדם ולא מתחיל לצעוק (למרות שגם זה עבד לי כשהבאתי זוג איירשוקים 16" למכס בת"א) אז לא יהיו יותר מידי בעיות. הכול תלוי במה אתה מביא ואני הבאתי טונות של חלקים לרכב ובסופו של דבר הכול עבר יחסית חלק.
להערכתי, יעשו לך פחות בעיות עם תביא את החלקים דרך USHOPS.
אתה סתם חי כדי להרגיז, נכון ?!
טל.
אתה סתם חי כדי להרגיז, נכון ?!
טל.
ממש לא, תבקש ותקבל. יש לי נסיון מסויים בייבוא חלקים. (מה שרשמתי זה אפילו לא 10 אחוז ממה שהבאתי) ואם אתה צריך עזרה או שרוצה להביא משהו אז אתה מוזמן לפנות אלי.
מיכה,
תרגע,
אני הבנתי בדיוק למה טל התכוון, אתה כנראה לא הבנת,
ואין לזה כול קשר לתגובה שלך.(ותודה שרק כתבת על ה10%)
אז למה הוא התכוון?
ולמה אתה התכוונת ב(ותודה שרק כתבת על ה10%)?
מיכה,
תרגע,
אני הבנתי בדיוק למה טל התכוון, אתה כנראה לא הבנת,
ואין לזה כול קשר לתגובה שלך.(ותודה שרק כתבת על ה10%)
אתה יכול לשאול אותו,
אבל, אם תרצה לגלות לבד, תצתרך נייר וסלו טייפ
תשתמש בהם לכסות את הצד הימני של המסך, איפה שמות המשתמשים,
עכשיו קרא את השירשור כאילו אתה אדם זר, בלי לדעת מי כתב מה.
אין לי כוח למשחקים. לא מבין מה אתה רוצה ממני.
tzagi,
האמת? הוא הבין נכון.
זה מרגיז לראות כאלה שעומדים בגשם ולא נרטבים...
בזמן שאני מהטיפות הבודדות שנופלות עלי מקבל שפעת עופות!!!
ו-lizard, הכוונה ש-tzagi ייחס לי היתה שלא צריך לפרסם את ההצלחות שלנו בתחום זה, פה באתר, שמא האויב מאזין, מה שיגרום להחמרת האכיפה מטעמו.
ואז כולם יאכלו את החרא.
טל.
יקירי, אני טוען שאין בכלל אוייב. באמת.
הבאתי טונות של דברים וגם לי היו חששות וגם אני הייתי צריך ללכת למכס ולהתווכח אבל בסופו של דבר אם אתה בא בגישה רגועה אז אני מאמין שלא יעשו יותר מידי בעיות.
צריך לדעת מה להביא ודרך מי להביא. כיום את כל הקניות שלי אני מביא לארץ דרך USHOPS ועוד לא עשו לי אפילו צל של בעיה. מצד שני אני לא יודע מה אתה רוצה להביא...כמובן שאם תביא דברים אסורים על פי חוק אז אתה עלול להסתבך עם אישורים וכדומה.
בכל מקרה, אם יש לך דברים קונקרטיים להביא אז אשמח לעזור.
יש פה שתי בעיות .
אחת זה המכס שאתה צריך לשלם ואם בחלקי רכב עסקינן אז זה התעריף הגבוה ביותר (קרוב ל 50%).
שתיים, זה האישור הנחוץ ממשרד התחבורה האנמי\פתטי בכל מה שקשור ליבוא אישי של חלקי רכב.
כשאתה אומר שלא עשו לך בעיות, למה אתה מתכוון ?
א. לא נדרשת לשלם מכס
ב. לא נדרשת להביא אישורים ממשרד התחבורה.
אם התשובה נכונה לשני הסעיפים, אז כמו שאמרתי קודם אתה חי בעולם שכולו טוב אבל לא נורמלי לכולם.
אם התשובה נכונה רק לאחד מהסעיפים אז אתה לא כזה נטול בעיות...
אם התשובה הפוכה משני הסעיפים, אז אתה כמוני,מנחוס,ויש עוד לא מעט כמוני.
בכל מקרה אני אמור לקבל חלק של הטורבו מסין דרך DHL.
לא בא לי לשלם מכס למוצצי הדם האלה,ובטח לא בא להתרוצץ בשביל אישורים ממשרד התחבורה.
מה אתה יכול להציע ?
תודה,
טל.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BECK-ARNLEY-090-5039-Transmission-Speed-Sensor-/390334685840?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&hash=item5ae1c2a290#ht_1722wt_1165
טל,
הכל תלוי איך המוכר משתף איתך פעולה ומה הוא רושם.
אם הוא רושם חלק לרכב או מזכיר רכב בחשבונית רוב הסיכויים שזה יעצור במכס ותצטרך לרוץ להביא אישורים וכו' למשרד התחבורע והמכס. לכן גם עדיף חנות שבשמה לא מוזכר רכב או חלקי רכב.
המוכר צריך לרשום על החלק משהו יצירתי, נקרא לזה שקר לבן, כמובן כן לתת את הערך האמיתי, אנחנו לא כאן כדי לגנוב... היה בזמנו שרשור שנאמר שהחלקים הם לכלים חקלאיים.
זה לא סתם שעשו את הבירוקרטיה הזו, זה כדי להגן על יבואני החלפים, כדי שלא נעקוף אותם, יש אנשים חכמים במדינה שדואגים לעצמם, הרי ברור שחלק לטורבו לא קשור לבטיחות רכב, אבל זה תמיד יהיה התירוץ.
בהצלחה.
אילן
יש פה שתי בעיות .
אחת זה המכס שאתה צריך לשלם ואם בחלקי רכב עסקינן אז זה התעריף הגבוה ביותר (קרוב ל 50%).
שתיים, זה האישור הנחוץ ממשרד התחבורה האנמי\פתטי בכל מה שקשור ליבוא אישי של חלקי רכב.
כשאתה אומר שלא עשו לך בעיות, למה אתה מתכוון ?
א. לא נדרשת לשלם מכס
ב. לא נדרשת להביא אישורים ממשרד התחבורה.
אם התשובה נכונה לשני הסעיפים, אז כמו שאמרתי קודם אתה חי בעולם שכולו טוב אבל לא נורמלי לכולם.
אם התשובה נכונה רק לאחד מהסעיפים אז אתה לא כזה נטול בעיות...
אם התשובה הפוכה משני הסעיפים, אז אתה כמוני,מנחוס,ויש עוד לא מעט כמוני.
בכל מקרה אני אמור לקבל חלק של הטורבו מסין דרך DHL.
לא בא לי לשלם מכס למוצצי הדם האלה,ובטח לא בא להתרוצץ בשביל אישורים ממשרד התחבורה.
מה אתה יכול להציע ?
תודה,
טל.
מכס זה מכס, למה שלא תשלם ומישהו אחר כן ישלם? אני לא מבין על מה התרעומת בנושא הזה. יש דרכים להפחית את כמות התשלום ואני לא ממליץ עליהן אבל אם תופסים אותך, וראיתי מישהו שתפסו אותו, אז חייך, אכלת אותה.
אני לא יודע אם טמבון זה חלק שנחשב כבטיחותי או לא. הבעיה העיקרית במכס היא אנשי המכס בעלי הראש הקטן. ההמלצה שלי היא לתת לDHL לשחרר לך מהמכס אבל אז זה יעלה לך יותר.
כמו שכתבתי, אני משתמש בשירותי USHOPS ועוד לא עשו לי בעיות.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BECK-ARNLEY-090-5039-Transmission-Speed-Sensor-/390334685840?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&hash=item5ae1c2a290#ht_1722wt_1165
מה הבעיה להזמין את זה?
תפתח חשבון בUSHOPS, תרשום את הכתובת שקבלת מUSHOPS בפרטי משלוח של איביי ופייפל ותשלח דרכם.
חיישן? כל הסיפור על חיישן? חשבתי אתה רוצה להביא משהו רציני יותר.
אם אתה רוצה, תעביר לי בפייפל 100 דולר, אני אזמין עלי וכשהחלק יגיע לארץ תשלם לי את ההפרש.
מיכה
meir alony
19-08-11, 15:02
היי
לא התעמקתי יותר מדי אבל אם תחפש ברשת תמצא גם יותר זול וגם שולחים לישראל.
סתם דוגמא : http://www.amazon.com/gp/product/B002IBW0T8?&tag=shopwiki-us-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325
מאיר תודה רבה כבר התלהבתי
הזמנתי וזו הייתה התוצאה
Beck Arnley 090-5039 Vehicle Speed Sensor cannot be shipped to the selected address.
Beck Arnley 090-5039 Vehicle Speed Sensor cannot be shipped to the selected address.
אם זה מה שיהיה רשום על המשלוח תצטרך:
1. להביא אישור מוסך להכניס את החלק לארץ.
2, להגיש למשרד התחבורע לייבא את החלק.
3. לחכות לקבלת האישור ממשרד התחבורע.
4. בכל הזמן הזה החלק יושב בממן וצובר תשלום יומי.
חברים, נראה לי שקצת התבלבלתם. אם המדינה דורשת ממני מס של 50% על החלק + המשלוח , אני מגדיר זאת כגניבה ממני ומכולנו ולא ההפך !
מה ההתחסדות? אם היה מדובר על מיסוי סביר באיזושהי צורה אז מילא, אבל לא! המדינה קבעה שככה בא לה כי הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם וזהו.
אגב,מה תעריף המיסוי על חלקים לציוד חקלאי ?
טל.
טל,
תקשיב לי טוב, במכס מכירים רק מספר אחד והוא %48
אל תנסה להיות חכם ולחפש קטגוריות עם מכס מופחט, זה לא עובד במציאות
דוגמה בפועל:
על ציוד בטיחותי אין מכס, דוגמה קסדות לאופנועים
שלחתי יותר מאחת....מאחר שהמחיר בארץ פי 10 מהעלות האמיתית,
נחש מה קרה?
שילמו %48 כמו טטלה
שום דיבורים, הסברים לא עבדו, "אדוני לא רוצה, אדוני יכול להשאיר את זה פה"ה(אני מצטט)
קפיש?
לא מדויק,
למכס יש טבלה מפורטת של אחוזי מס לפי קטגוריות. ראו כאן (http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx)
על חלקי רכב התעריף הוא הגבוה ביותר.(תהרגו אותי אם אני מבין למה).
אבל אני לא רואה שום דבר שמגדיר חלקי חילוף לציוד שאינו כלי רכב כגון חקלאי או תעשייתי .
יחד עם זאת, אני בהחלט מבין את העניין שאין פה משנה סדורה ואפילו שום דבר שדומה להגיון כלשהו.
זה בדיוק מסתדר לי עם שודדים מכל סוג, העיקר לשדוד לא משנה מה הכותרת...
טל.
איך זה שהמס על חתולים וכלבים אותו דבר? לא ברור העניין הזה.. ועל ברווזים יש מס? לא ראיתי..
טל,
לא טענתי אחרת, אבל במציאות זה לא ככה, ואל תשאל אותי למה כי אני לא יודע.
מה שכן, קיבלתי מספיק פידבאק ממספיק אנשים כדי לדעת את דפוס העבודה במכס.
כמובן שתמיד יש יוצאים מהכלל, והם שיוצרים את הכלל.
אפשר משהו אחר- ואני יודע שההצעה הזו היא בגדר פלסטר על שבר- אבל זה פיתרון זמני די יעיל -
בגלל עינייני עבודה, אני בממוצע פעם בחודש בחו"ל. את השם של המלון יש לי בד"כ חודש מראש. כל עוד מדובר במשהו שאינו גדול יותר מדי - אין שום בעיה שתזמינו את החלק למלון שבו אני נמצא - ואני אשמח להביא בכיף, חינם אין כסף. עכשיו שבנו מחופשה משפחתית עם מה שאפשר להגדיר כ"פרונט של טריומף" במזוודה שלי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.