PDA

צפייה בגרסה מלאה : קבלו הצצה לצמיג השטח הטוב בעולם

יוקון
11-08-11, 20:40
מיקי טומפסון TTC
http://www.youtube.com/watch?v=ja6ciWORm7k&feature=relmfu

six 4 life
11-08-11, 20:47
טוב.
ומה אתה רוצה?

יוקון
11-08-11, 21:08
טוב.ומה אתה רוצה? להשוויץ שיש לי

six 4 life
11-08-11, 21:37
צמיג רוצח אחשלי.

GodsFather
12-08-11, 06:08
יש יבוא סדיר של זה בארץ ? אני יודע שהיה פעם והוא הופסק...

RONI
12-08-11, 06:58
"ריינו טיירס" נחלת יצחק ,ת"א.
סבסטיאן.בע"הב.
054-6695564.
ותגיד לו "דוד" שלח אותך.

raanan
12-08-11, 08:31
להשוויץ שיש לי

יופי לך ותתחדש !
רק איך הגעת למסקנה שהוא הכי טוב בעולם ?
אני מניח שאתה לא "צעיר" ויודע, יש הכי טוב לדרישות שלך שהם לא בהכרח גם שלי .

רענן

יוקון
12-08-11, 10:04
יופי לך ותתחדש !רק איך הגעת למסקנה שהוא הכי טוב בעולם ?אני מניח שאתה לא "צעיר" ויודע, יש הכי טוב לדרישות שלך שהם לא בהכרח גם שלי .רענן נתחיל בזה שאתה צודק,בסופו של דבר בחירת צמיג היא עיניין אינדבידואלי.לגופו של עיניין אני מניח שמבחינת יכולת עבירות אין ספק שמדובר בצמיג פרימיום,תוסיף לזה נסיעה שקטה(יחסית לצמיגי בי אף לדוגמה)וכול זה במחיר של בי אף +- מה אפשר לבקש עוד.ובסוףניסיון ,צדקת אני לא ״צעיר״ולאחר אין ספור צמיגים ,הגעתי אל הארץ המובטחת

raanan
12-08-11, 14:47
נתחיל בזה שאתה צודק,בסופו של דבר בחירת צמיג היא עיניין אינדבידואלי.לגופו של עיניין אני מניח שמבחינת יכולת עבירות אין ספק שמדובר בצמיג פרימיום,תוסיף לזה נסיעה שקטה(יחסית לצמיגי בי אף לדוגמה)וכול זה במחיר של בי אף +- מה אפשר לבקש עוד.ובסוףניסיון ,צדקת אני לא ״צעיר״ולאחר אין ספור צמיגים ,הגעתי אל הארץ המובטחת

ראשית, אני שמח בשבילך שהגעת "לארץ המובטחת" !
שנית, כמו שאמרתי לחברי הטוב אפי שהתקין לפני חודש צמיגים כאלו, המבחן יהיה בעוד שנה כשהם ישחקו .
המבחן החשוב ביותר בשבילי, מה מצב האחיזה ובלימה בכביש רטוב (בכול זאת אנחנו מבלים יותר על הכביש גם אם הג'יפ הוא רק לטיולי שטח)
לאחר שימוש של שנה שנתיים.

לי יש נסיון מצוין עם שטח מלא של BF.
מבחינתי אם "המיקי" באותה רמה או יותר מה BF , זה רק טוב לכולנו (יהיה היצע גדול יותר ומקווה שבעקבות כך מחירים הגיוניים יותר עקב תחרות) !

שוב, תתחדש, תהנה וסע בדרכים בטוחות.
רענן

שחר-סופה
12-08-11, 17:26
לא יודע אם ' הטוב בעולם ' אבל בטח שבין הנחשבים בארה"ב כולל בתחרויות .
הצמיג הטוב ביותר שהיה לי . שקט ביחס ל MT האחרים בנסיעה על הכביש , אחיזה מדהימה בכל סוג שטח בו נסעתי ואליו הגעתי ,
מים / בוץ , דרדרת , סלעים ושבילים . אחיזה בכביש או בלימה על כביש רטוב ...? סה"כ סבירה ומשרה ביטחון אם לא משתוללים.
אבל היי , עם MT ? ... :rolleyes: אותו הדבר כמו כל MT = לוקה בחסר בהשוואה ל AT או לצמיגי כביש . אבל רובנו מודעים לכך ולכן לוקחים את זה
בחשבון ושומרים על מקדם ביטחון .
לא השתנה לא לטובה ולא לרעה בהשוואה לכך שהיה חדש ולאחר שנתיים וחצי של עבודה .
הדופן שלו פגיעה יחסית (2 פליי) דופן לעומת 3 ב BF - אם זכור לי נכון , תקנו אותי אם אני טועה .
פעמיים בגלל נסיעה בלחץ אויר נמוך ושיפשוף סלעים בדופן נאלצתי לדחוף "נחשים" שהחזיקו מצויין עד להגעה הביתה ותיקון בפץ ' / פיטריה בחום .
השחיקה לאורך הזמן היתה סבירה ואף טובה משל צמיגים אחרים שנעלתי בעבר .
תהנה , אני בטוח ...

שחר .

YNV
12-08-11, 18:41
שנתיים עם M/T Baja Claw.
צמיג מעולה לשטח, אבל לומר עליו שהוא שקט יחסית ל-BF?? הצמיג הקודם שלי היה BF, ויש לי לא מעט שעות על רכב זהה עם BF במידה זהה.
המיקי בהחלט רועש. לטעמי הוא גם לא ממש מבריק בבוץ יחסית ל-BF. בבולדרים הוא מצטיין.

לגבי ההתנהגות שלו על כבישים רטובים.. הוא לא מבריק.

שחר-סופה
12-08-11, 19:21
לא השוויתי ספציפית ל BF אלא התייחסתי באופן כללי , כתבתי :

הצמיג הטוב ביותר שהיה לי . שקט ביחס ל MT האחרים בנסיעה על הכביש

ההתייחסות הן שלי והן שלך הן אינדיבידואלית וזה בסדר שכל אחד מתאר או חווה דעה אחרת .
דווקא בוץ וסלעים הם שטחי המחיה הטבעיים שלו ובהם הוא מצטיין , אפילו מאד (ראה בתחרויות בחו"ל) .
שוב , זאת דעתי והניסיון שלי ממנו .

שחר .

יוקון
12-08-11, 21:49
אצלי אחרי 2סטים של בי אף בשלושת השנים האחרונות,אני מרגיש בהבדל בכול מה שקשור לאחיזת כביש ורעש.המיקי שקטים יותר .בשטח אני מכיר את הצמיגטוב מאוד עברתי עם צמיגים כאלה הרבה מאוד ק"מ בחו״ל.אצלי לפחות אם המחירים דומים אז המיקי טומפסון-אבל זו רק דעתי*

GodsFather
13-08-11, 09:24
2 סטים בשלוש שנים ? איך אתה שורף אותם כל כך מהר ?

יוקון
13-08-11, 11:29
2 סטים בשלוש שנים ? איך אתה שורף אותם כל כך מהר ?
הרבה בזלת,

tzagi
15-08-11, 06:12
לא יודע אם ' הטוב בעולם ' אבל בטח שבין הנחשבים בארה"ב כולל בתחרויות .

עוד פעם תחרויות?
כנראה הגיע הזמן לספר לדור הצעיר למה משתמשים בצמיג X כנגד צמיג Y בתחרויות
אתה מוכן?
כי חברה X משלמת יותר מחברה Y
מחר, גם אתה מוזמן לפתוח חברה בשם "ג'חנון טייר", תרשום צ'ק שמן למתחרה (יענו תהיה ספונסר) ובתמורה הוא ישבע על הקבר של האמא שלו שצמיגי ג'חנון יותר טובים מסקס.

אני מקווה שכול זה ברור.....ובשיא הרצינות, אין כול קשר בין אכות הצמיג(או כול זבל אחר) לבין שימוש אותו מוצר בתחרות. בסך הכול זה כלי שיווק, כמו כול פירסום אחר.

שחר-סופה
15-08-11, 11:01
ג'ו , .... how much bullshit ?
האמן לי שנאיבי אני לא , הייתי בתחרויות ויודע היטב איך זה עובד ומה מאחורי הספונסר .
לג'יפאים אמריקאים רבים הצטבר מספיק נסיון פיזי ומעשי עם הצמיג הנ"ל . אתה יודע ורואה כמה הוא נפוץ
ובאיזה כמויות הוא נרכש . חביבי , אם היה מדובר בזבל , האמן לי שלא היינו רואים אותו מופיע על רכבים / ג'יפים
סופר משופרים ומושקעים המצולמים , אלו שעליהם עורכים כתבות בכל המגזינים הנחשבים של השטח בארה"ב .
אם אפתח כדבריך חב' " ג'חנון טייר " , אשווק צמיגים באיכות וסוג זין וגם אתן צ'ק שמן כספונסר זה לא יעזור לי כחברה לטווח הארוך .
מקס' כפירסום ביום האירוע וטו לא .
אנשים לא פראיירים , ' נשרפו ' פעם אחת ממוצר ששילמו עליו את מיטב כספם ולא תראה אותם רוכשים אותו בשנית .
בעידן האינטרנט כשיש שלל פורומים ואתרי שטח ומידע וחוו"ד , חברה כזאת תיקטל מהר מאד . בטוח שאצלכם בארה"ב .
דבר נוסף הוא , שאני מדבר מניסיון על הצמיג בהשוואתו לצמיגי MT אחרים .
וכשציינתי את העובדה שהוא בין הנחשבים בארה"ב כולל בתחרויות , יש לכך משמעות .
לא תראה בתחרות רצינית ונחשבת מישהו מהמתחרים מגיע או משתמש במוצר זבל (לפחות ממה שעיני נוכחו לראות) לא
בארץ ולא בחו"ל . כשאתה שם ושופך הרבה כסף (גם אם יש לך ספונסר) , זמן , זיעה , השקעה ומה לא , אתה רוצה את הכי טוב ואיכותי על הרכב ,
משהו שלא יתקע אותך ויצמצם את סיכוייך להגיע לפודיום .

שחר .

tzagi
15-08-11, 18:14
אף אחד לא טען שזה צמיג גרוע אבל השימוש בתחרות לא אומר כלום על הצמיג ולא הופך אותו למוצר אכותי.
ואגב
הקשר היחידי בין הצמיגים בתחרות לצמיגים בחנות הוא ששניהם עגולים,

arnonshoshani
16-08-11, 08:36
חברים שלום

אני עדיין לא מכיר את הצמיג שמוכרים ריינו טיירס.
מפורסם שהם מוכרים את ה Mickey Thompson Baja Claw TTC
זהו צמיג חדש בשוק בניגוד לתמונות שהעלו גם שחר וגם יניב
הצמיג הזה הוא שונה במדרס ובחומר (compound) שלו בקצת מהדגם שהוא מחליף אותו
ניתן לראות בתמונות שאני מעלה את השוני הקטן במידרס.

זהו צמיג שונה מקודמו כמו שה BF החדש שונה מהישן

אני שמח שיש מי שהרים את הכפפה ומביא צמיגים מהטובים בעולם לרכבי השטח.
אולי עכזיו תהיה קצת תחרות בריאה בין החברות.

ארנון

danob
16-08-11, 09:03
סליחה על הסטיה מהנושא אבל לא יכולתי להתאפק...
YNV, אני רוצה חניה כמו שלך! :cool:

ליאור

moriseven
16-08-11, 10:15
חברים שלום

אני עדיין לא מכיר את הצמיג שמוכרים ריינו טיירס.
מפורסם שהם מוכרים את ה Mickey Thompson Baja Claw TTC
זהו צמיג חדש בשוק בניגוד לתמונות שהעלו גם שחר וגם יניב
ניתן לראות בתמונות שאני מעלה את השוני הקטן במידרס.

זהו צמיג שונה מקודמו כמו שה BF החדש שונה מהישן

אני שמח שיש מי שהרים את הכפפה ומביא צמיגים מהטובים בעולם לרכבי השטח.
אולי עכזיו תהיה קצת תחרות בריאה בין החברות.

ארנון

הצמיג שריינו טייר משווקים לא שונה מהדגם הקודם, התמונה שאתה שמת היא של שני דגמים שונים של היצרן.
הם משווקים את ה - BAJA CLAW RADIAL ואתה שמת תמונה של BAJA CLAW TTC שיכול להיות שהם משווקים גם אותו.

TTC

http://www.mickeythompsontires.com/truck.php?item=BajaClawTTC

RADIAL

http://www.mickeythompsontires.com/truck.php?item=BajaClawRadial

שחר-סופה
16-08-11, 19:58
נעשה קצת סדר . פותח השרשור ' יוקון ' , בהודעת פתיחת השרשור צירף קטע יוטיוב וכתב מיקי'ס TTC
מה שלא היה מדוייק .
הצמיג שמופיע ומתכוונים אליו הוא ה mickey thompson דגם ה BAJA CLOW RADIAL
בדיוק זה שהיה לי ומופיע בתמונות של הסופה שהיתה לי כמו גם הצמיג שעל הרנגלר של יניב .

מיקי טומפסון TTC
http://www.youtube.com/watch?v=ja6ciWORm7k&feature=relmfu[/QUOTE

ארנון , גם לי ידוע ש ' ריינו ' משווקים את דגם ה Mickey Thompson Baja Claw ולא ה TTC .
אישית , לא נתקלתי עדיין בשום ג'יפ בכביש או בטיולים נועל את ה TTC . אצלכם ברכבי תחרויות , אני מניח יש לא מעט .
לא מכיר ואין לי נסיון עם ה TTC אבל הוא נראה רע ! (במובן החיובי של התיאור) .

[QUOTE=arnonshoshani;402267]
ניתן לראות בתמונות שאני מעלה את השוני הקטן במידרס.ארנון

ארנון , לזה אתה קורא " שוני קטן " ? :confused: :Dזה חתיכת הבדל רציני ! נראה הרבה יותר אגרסיבי ועמיד מבחינת "נשיכות" בדופן
מאשר ה Baja Claw מהם היה סובל בשטח סלעי ב psi נמוך . מעניין האם חיזקו את הדופן במעבר ל 3 פליי במקום ה 2 שיש ל Baja Claw

שחר.

arnonshoshani
17-08-11, 06:33
שחר שלום

כן הצמיג ככל הידוע לי עבר חיזוקים מסיביים.
בניגוד לצמיגים אחרים בעולם המידה הראשונה של הצמיג הזה לא היתה 31/10.5/15 אלא המידה המיפלצתית 54/21/20 כן כן 54 אינץ' קוטר שזה 137 ס"מ גובה.
http://www.mickeythompsontires.com/truck.php?item=BajaClawTTCRadial

גם הCLAW הרגיל וגם הTTC ניתן לקבל ברדיאלי או דיאגונלי.
פותח השירשור כתב שהוא מרכיב את הTTC אבל בסרטון העלה את הCLAW הרגיל.
אני מאד אשמח לדעת שמביאים גם את הצמיג החדש.

ארנון

rhinotire
17-08-11, 14:56
שלום חברים
מצטער על ההתפרצות ,הצמיגים שהגיעו הם משני הדגמים גם ה TTC וגם הרגיל

ארתור

שחר-סופה
18-08-11, 00:13
אחלה ארתור , אנחנו שמחים :p
ואם כבר עלית , תוכל להגיד בבקשה האם יש שוני מבחינת FLY (דופן) ב TTC לעומת ה Baja Claw ?
אם זכור לי נכון ב Baja Claw 2 FLY .

תודה וד"ש לטל ...

שחר .

arnonshoshani
19-08-11, 04:08
שחר שלום

עם תסתכל בלינק שהעלתי תראה שיש הבדל בינהם הTTC הוא 3 פלי.

ארתור שלום
האם נוכל לקבל רשימת צידות הקיימות במלאי בישראל?

ארנון

rhinotire
21-08-11, 15:24
שלום ארנון
רצ"ב רשימת המידות לצמיגי מיקי טומפסון
31-10.5-15 בדגמים TTC;MTZ
265-75-16 בדגמים STZ;MTZ
285-75-16 בדגמים TTC;MTZ
315-75-16 בדגמים TTC;MTZ
245-70-16 בדגמים STZ בלבד
265-70-16 STZ
245-75-16 ATZ
265-65-17 STZ
265-80-18 STZ
265-70-17 ATZׁ10Pׂ;MTZ 10P;STZ
35-12.5-17 BAJA CLW R
33-12.5-15 MTZ;TTC
315-70-17 TTC;MTZ
275-70-18ׁ MTZ
325-80-16 BAJA CLAW
TTC=צמיג סופר אגרסיבי 100% שטח
MTZ=מוגרד כ80\20 צמיג ההיתרון הגדול התנהגות כביש שקטה
ATZ= חצי חצי
STZ=צמיג חצי חצי מתון מתאים לגיפים רכים כמו הפג'רו,לנד קרודר
ארתור

oren13
21-08-11, 18:17
יש הפשרות למחירים

rhinotire
21-08-11, 19:05
יש הפשרות למחירים
03-6243634

יוקון
21-08-11, 19:40
יש הפשרות למחירים
ה31-10.5-15 עלה לי1000 לצמיג אחרי מע"מ

אפיז
15-01-12, 03:29
מכוון שהוזכרתי כאן ע'י רענן ועברנו כברת שטח ארוכה עם ה-MTZ
יש כבר מספיק קמ' שטח בעיקר לחוות דעה
בניגוד להתחלה שהורגש מאד הכובד של הצמיג (כפול מהמידה המקורית) גם עקב שינוי גודל וחתך , הסתבר שהתכונות שלו מעולות לפחות כמו המיתחרה
ולעניות דעתי וניסיוני עם בעלי BF על אותו הרכב שאני שוקל 500ק'ג לפחות יותר מהם באופן קבוע ....
הביצועים הרבה יותר טובים עד כדי כך שלרוב המקומות שהם יצטרכו 4X4 אני מסתפק ב 4X2 או 4X3...... בהיי !!! אין פירפורים,אחיזה מושלמת בכל מצב חלום ,,אין צורך לסחוט את הדוושה אל אף הגודל ומישקל החריג ,פשוט מפתיע ,
כמעט ולא צריך הילוך כוח בשום שטח פרט לזחילתה על מדרגות ,,גם בבוץ של השבת האחרונה היכן שהתקשו או ניתקעו המקבילים והשתוללו לשמור שלא להתקע ,
מבחינת מצב ונזקים הצמיגים ניראים בדיוק !!! כאילו הולבשו אתמול , ימים יגידו אם התענוג יימשך ...
בנתיים מסתבר שזה הייה הימור שעלה פחות מ- BF והשתלם בגדול בכל שטח (פרט לדיונות שעדיין לא נוסה )

לגבי חוזק ,יציב מאד גם בהורדה מאסיבית של אויר ל10-15 (מניח שבדיונות יהייה אפשר לרדת גם פחות לפי הנסיון עד עתה ) אל אף שמולבש על ג'אנט 16/7 (צמיג 32'')
דופן 3 פלאי אבל שומרת על הצמיג מעולה ולא מקבלת פחיסות וריפיון (פחות רגישות לניזקי דופן )
האמור התרשמות וניסיון אישי ברכב שלי מול אותם רכבים עם צמיגים אחרים
יש חבר עם STZ (3 פליי בדופן ) וטוען לאותם תכונות אצלו לאחר שהייה עם BF 50/50
שוב חשוב להשוות עם רכבים מקבילים אצלי רכב ארוך וכבד לרכב קצר זהה יש סיכוי סביר שזה יהייה אחרת לגמרי
2 האג' שלי לעיניין

gal rotman
15-01-12, 21:45
תכלס ליאור - מהלב - גם אני !

elro
15-01-12, 23:13
מכוון שהוזכרתי כאן ע'י רענן ועברנו כברת שטח ארוכה עם ה-MTZ
יש כבר מספיק קמ' שטח בעיקר לחוות דעה
בניגוד להתחלה שהורגש מאד הכובד של הצמיג (כפול מהמידה המקורית) גם עקב שינוי גודל וחתך , הסתבר שהתכונות שלו מעולות לפחות כמו המיתחרה
ולעניות דעתי וניסיוני עם בעלי BF על אותו הרכב שאני שוקל 500ק'ג לפחות יותר מהם באופן קבוע ....
הביצועים הרבה יותר טובים עד כדי כך שלרוב המקומות שהם יצטרכו 4X4 אני מסתפק ב 4X2 או 4X3...... בהיי !!! אין פירפורים,אחיזה מושלמת בכל מצב חלום ,,אין צורך לסחוט את הדוושה אל אף הגודל ומישקל החריג ,פשוט מפתיע ,

מנסיוני האישי עם שני הצמיגים דעתי אינה כדעתך.

ה BF עולים על המיקי תומפסון מבחינת עבירות, הבלאי שלהם זהה והרעש שלהם זהה אם לא יותר אפילו.
כמו שאתה יודע, כרגע אני עם המיקי תומפסון...

בקיצור, נראה לי שהיום לאחר נסיון הייתי מעדיף את ה BF ולא את המיקי תומפסון.

נ.ב.

לא הייתי מתנגד לנסות את הדיק-ספק (Dick Cepek Mud Country), רק שזה לא יהיה בקרוב, אני מקווה... :)

אפיז
16-01-12, 01:15
אלרואי הזכרתי את השוני הגדול ברכבים שלנו וברור שההתנהגות של אותם צמיגים בכלים עם שוני כל כך גדול תהייה בהתאם
לרכבים זהים לשלי עם BF מיקי טומפסון חד משמעי במיוחד בעומס מתנה ג לא רק בהרגשה אלה פקטו בשטח יותר טוב ,
לגבי רעש זה בעייתי וכל אחד שומע או רוצה לשמוע אחרת (ושוב שונה מרכב לרכב במיוחד בלחצי אויר שונים ,בלחץ אויר 35 הוא מרעיש כמו כולם ב25 שאני קבוע עליו שקט וכמעט לא נישמע -בנזין אל תשכח ,גם בידוד הרכב אצלי שונה )
בניינו לך מספיק גם STZ יותר רך ושקט וברכב שלך יעשה את העבודה בגדול

-->