התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הטמבון החדש שלי!

Niv Nivo Solomon
11-08-11, 23:20
הג'ימיני שלי 2007 ידנית
סבלתי מהמצוקה שהשנתונים האלה של הג'ימיני סובלים בהם והטמבון הקידמי שלי היה נמוך בצורה מפחידה.
לכן החלטתי לפני שאני הורס אותו = להתקין טמבון ברזל (היו לי הרבה חשיבות באם כדאי לי לחתוך או לא, החלטתי שלא לבסוף)
הטמבון הותקן, הוכן, הורכב, והכל נעשה אצל וע"י ליאור זוקי-לנד א.ת נורדיה
שאני חייב לציין עשה עבודה נפלאה! נהדת! מכל הלב, באמת מקצועי והרכב נראה חו"ל לגמרי עכשיו!
והנה התוצאה:
http://www.siz.co.il/my/gnjxmj5zltgn.jpg

http://www.siz.co.il/my/kfw22jzedmeo.jpg

דעתכם? :]

GodsFather
12-08-11, 06:07
נראה יפה מאד, אני מציע שתעלה תמונה יותר מוארת כדי שיהיה יותר ברור גם לאחרים.

אפרים
12-08-11, 08:13
+11

אביעד פ.
12-08-11, 11:05
לא רע בכלל!! תתחדש...
מה לגבי מחיר?

Tom Bril
12-08-11, 13:51
תתחדש נראה מעולה!!

רוצים מחירים

ishc
12-08-11, 15:49
ניב תחדש, מציע לך להעיף את שני פסי הערפל הגדולים. מעבר לחסימת כניסת אויר למצנן (לא יודע כמה זה קריטי) זה פשוט לא חוקי, מושך את עיני הכחולים וגורר צרות כמו הורדה מהכביש וכדומה.

RAMURAI
13-08-11, 04:51
לא רע בכלל!! תתחדש...
מה לגבי מחיר?

תתחדש נראה מעולה!! רוצים מחירים

ליאור(ZUKI-LAND)?!
תן לעם תשובות!
עבודה יפה מאוד ליאור. כל הכבוד.

stavamrosi
13-08-11, 17:47
מחיר בבקשה....

Niv Nivo Solomon
14-08-11, 22:43
תודה רבה לכם על התגובות!
בנוגע לפנסי הערפל הגדולים אז צחי זה לא מפריע בגלל שיש רשת בין החלק שעליו יש את הפנסי ערפל לבין החלק התחתון של הטמבון ברזל
אבל מה שכן בקרוב אלביש עליהם או כיסוי בד, או כיסוי פלסטיק כי לפי מה שהבנתי זה לא חוקי לנסוע איתם ככה למרות שיש להם מתג הפעלה מתוך הרכב עצמו

לרכב זווית גישה מפחידה. אני יותר לא מפחד לגשת לסלע, כמו בטמבון הישן (שיאמר לזכותי שהתחשבתי במגבלה שלו ולא עליתי על סלעים חח)

כל מי שבאמת מעוניין לגבי המחיר, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ויקבל מידע כולל =]
בכל מקרה תודה רבה!
ושוב פעם המון תודה לליאור זוקי-לנד שעשה עבודה מצויינת!

ishc
15-08-11, 06:11
לא יודע לגבי חסימת האויר, כנראה שזה לא קריטי אבל, בקשר לפנסי ערפל, לא משנה אם תלביש עליהם חצאית טוטו, זה עדיין לא חוקי ומושך את עיני השוטרים. החוק מאפשר התקנת זוג פנסי ערפל שימוקמו מתחת לפנסים המקוריים וזהו.

Tom Bril
15-08-11, 11:46
תגידו לא נראה לכם שאתם מגזימים? עברתי טסט לא מזמן ונעצרתי מספר רב של פעמים עם פנסי ערפל בגובה הלא חוקי כמו שאתם אומרים...
בנתיים נראה לי שראיתי את הרכב חונה צמוד צמוד לאיזו מכולה מחשש שמשהו יראה את היצירה הכל כך לא חוקית,
הרגתם את הבחור...

ishc
15-08-11, 14:11
נפלת בטוב, גם אותי עצר פעם שוטר תנועה והיו לי על האוטו שאקלים 14 ס"מ והוא החליק לי, אז מה? באותה מידה הוא יכל להוריד אותי מהכביש.
מילא אם היו זוג גבוהים אבל 4??? זה מתכון מזמין לצרות לדעתי.

Niv Nivo Solomon
15-08-11, 23:25
צחי זאת פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה
וזה לא מתפקד בתור פנס ערפל, זה מתפקד בתור פרוז'קטור ולכן יש כפתור הפעלה מתוך הרכב.
אם הייתי עושה גשר אורות מלמעלה עם 4 אורות זה גם לא חוקי? נשמע לי קצת תמוהה.

בכל מקרה רוב הנסיעות שלי זה מצורן לרעננה להחנות בבית ולהחנות בעבודה.
אבל אף שוטר עדיין לא עצר אותי וגם לא נדמה לי שיעצרו אותי.

לא מדובר פה במשהו חובבני. מדובר פה בבנייה רצינית מושקעת ומקצועית לכל דבר.
וכפי שאמרתי מקודם, מי שמעוניין במחיר יכול לפנות אליי בפרטי

ishc
15-08-11, 23:35
גם גשר אורות זה לא חוקי, גם להוסיף פנס אחורי נוסף זה לא חוקי, אין מה לעשות זו מדינתנו. ההבדל הוא שפנס (פרוז'קטור) אחורי נוסף לא מושך תשומת לב כמו ארבעת החמודים שתקעת על הפגוש. ומה קשור בנייה המקצועית והמושקעת של הפגוש לעניין הפנסים?
מקווה שלא יקרה לך אבל אם יעצרו אותך ותחטוף דו"ח במקרה הטוב תבין שחבל שתקעת את אוסף הפנסים האלו בשביל עוד קצת "פוזה" :)
בהצלחה

jimnyjunky
16-08-11, 09:56
גם גשר אורות זה לא חוקי, גם להוסיף פנס אחורי נוסף זה לא חוקי, אין מה לעשות זו מדינתנו. ההבדל הוא שפנס (פרוז'קטור) אחורי נוסף לא מושך תשומת לב כמו ארבעת החמודים שתקעת על הפגוש. ומה קשור בנייה המקצועית והמושקעת של הפגוש לעניין הפנסים?
מקווה שלא יקרה לך אבל אם יעצרו אותך ותחטוף דו"ח במקרה הטוב תבין שחבל שתקעת את אוסף הפנסים האלו בשביל עוד קצת "פוזה" :)
בה[email protected] צלחה

יאללה רד מהבן אדם חפרת לו בראש כבר .
שם טמבון יפה אחלה עבודה תפרגן וזהו , לא רוצה לשים אל תשים רוצה לשים גם, תשים אבל ראבק שחרר אותנו .....

GodsFather
16-08-11, 10:12
בנות, לא לריב.

הנושא העיקרי - טמבון חדש ויפה, הובן לכולם. עם פנסים ובלי פנסים.

כל השאר תשאירו לשרשורי הזעם של דרור.

-->