צפייה בגרסה מלאה : Article: שברולט קפטיבה 2011, מבחן דרכים
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2224-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9-%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A7%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%91%D7%94-2011
דרור,
נראה לי שהגיע הזמן למבחנים השוואתיים כאן באתר.
נסעתי על הקפטיבה הקודמת ארבעה חודשים, עכשיו על סנטה-פה. נגדיר בעדינות שלקפטיבה ממש לא התחברתי, לא הייתה הנאה בעניין.
שכחת לציין את חוסר היכולת לשלוט במערכת ה 4X4 (לפחות ככה היה בדגם הישן), אין כפתור נעילה לדיפ' המרכזי כמו בכל ג'יפון בעל פזילה קלה לשטח.
לפחות העיפו את מנוע 3.2 הקודם, היצרן לא טרח לשים צריכת דלק ממוצעת במחשב הדרך, נראה לי מבושה בגלל המנוע.
הדבר היחידי שהקפטיבה טובה בשבילו זה לקחת שבעה אנשים על כביש מושלג (רק שלא ממש יש לנו כאלה כאן), זהו מבחינתי.
אהבתי את הכתיבה ואת השורה התחתונה.לא אהבתי את הרעיון לבחור כזה רכב למבחן בג'יפולוג.
כל רכב כפול הנעה שנכנס תחת הגדרה "רכב פנאי"/"כביש-שביל"/"כביש-שטח"/SUV/שטח ואינו מכונית כביש מובהקת (כמו רפליקות הראלי היפניות, דגמי הסאלון של אאודי וכו') דווקא כן ייבחן בג'יפולוג, על אחת כמה וכמה כאשר רוב המכוניות מהז'אנר של הקפטיבה דווקא לא מפחדות משבילים.
כל רכב כפול הנעה שנכנס תחת הגדרה "רכב פנאי"/"כביש-שביל"/"כביש-שטח"/SUV/שטח ואינו מכונית כביש מובהקת (כמו רפליקות הראלי היפניות, דגמי הסאלון של אאודי וכו') דווקא כן ייבחן בג'יפולוג, על אחת כמה וכמה כאשר רוב המכוניות מהז'אנר של הקפטיבה דווקא לא מפחדות משבילים.
אם כך, למה שלא תעשו מבחן מעודכן לטריוס? הוספת בקרת משיכה הגדילה את היכולות שלו.
ליאור, בוחנים כזה רכב בג'יפולוג מאותה סיבה שבוחנים קטנועי 50 סמ"ק בפולגז. לא כל יום יש איזה קווא-נינג'ה 1,300 סמ"ק, ובתכלע'ס אנשים מחפשים מידע פרקטי וחוות דעת אמיתית על מה שיש בשוק. את זה אני חושב שדרור מספק, בשורה התחתונה. ולפעמים גם בקרב נטולי הילוך הכוח מתגלות מכוניות מוצלחות מאד. פאול - טריוס נבחן כאן לפני בשנה שעברה, חפש אחורה במבחני הדרכים.
הבנתי, מקבל. אם כבר מוזכר פולגז, גם שם יש בעיה של מחסור בדגמים חדשים מעניינים (כמה אפשר לכתוב על עוד קטנוע 125 סמ"ק רוצחתתת). לאחרונה התחילו בסקירות של משומשים- אמינות, אחזקה, סחירות. מתברר שפגעו בול ברצון של קהל רחב לקבל מידע לקראת קנייה- טרנסאלפ, ורסיס, ויסטרום, הורנט- ממש המכנה המשותף הרחב.
גם אני בעד מבחני משומשים, למעשה זאת אחת הדרישות לגדולות ביותר שיש לקוראי ג'יפולוג לפי דעתי.בונוסף נוסף הוא מבחר דגמים רחב מאוד שאפשר לבחון אך החיסרון הוא "התעלקות" על בעלי רכבים שלא תמיד שמחים לתת את רכבם לבוחן.
אנחנו לא קוראים לזה מבחני משומשים אלא מדריכים לבדיקת רכב משומש, ויש באתר תחת קטגורית "רכבים" --> "ג'יפאים מתחילים" (http://www.jeepolog.com/forums/list.php?r=category/35)כמה וכמה - סיקס, סופה, היילקס, דיפנדר, סמוראי, לאדה ניבה... יש אחד נוסף בשלבי עריכה בימים אלו, ואנחנו נשמח כמובן לעוד. מהניסיון שלנו, הם חייבים להיכתב על ידי מישהו שמכיר והיה הבעלים של אחד כזה לאורך זמן, וגם בעל יכולת כתיבה טכנית סבירה ומעלה. נשמח לשמוע ממתנדבים - צרו איתי קשר בה"פ לפרטים נוספים.
הי נמרוד, את הכתבה הזאת אני מכיר והיא אכן נותנת הרבה אינפורמציה .אך מספר דברים בכתבה כבר מזמן לא בתוקף .בנוסף למלל הנוסף שאפשר להוסיף כדי לתת שדרוג משמעותי לאותו מדור שימושי, כדי לעדכן את המחירים שמזמן לא בתוקף.למשל ,איסוזו טרופר שנת 93 ניתן למצוא קיום במחיר של החל מ20פג'רו 94 - 30 וכו...מקווה שלקחתם לצומת ליבכם : ).
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.