צפייה בגרסה מלאה : Article: מסלול 4X4: ממשית דרך שבטה ועד ניצנה
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2141-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C-4X4-%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%A9%D7%91%D7%98%D7%94-%D7%95%D7%A2%D7%93-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%A0%D7%94
יכול להיות שאני רואה את החיפושית של אומי שם?
חשבתי שאומי ישמח לכתוב על מסע החיפושית שלו...או שפספסתי :rolleyes:
אומי כתב גם כתב: http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2076
יכול להיות שחלק גדול מהטיול הוא על כביש?
יכול להיות שחלק גדול מהטיול הוא על כביש?
ואני דווקא חשבתי שכל כבישים ג'יפון מתנהל טוב יותר מרנגלר :-(
לא מבין מאיפה האמירה על דרגות הקושי ולמה המסלול הזה לא מתאים לג'יפון (ובבקשה, תחסכו ממני את הוויכוח על ה 50 מטר של פיסגה זו אחרת שהגיפאים מתעקשים לפרפר ולחרב).
אנשי מערכת יקירים - פעם אחר פעם (בדיוק כמו דרור עם הפורסטר לאחרונה), אתם נופלים לפח של ניחושים ספקולציות ובעיקר אמונות תפלות.
אתם לא אוהבים ג'ייפונים , זו זכותכם - גם אני לא אוהב לנסוע בסופה ספרטנית, רועשת, מסריחה (מבנזין ושמן) עם ידים מלכלכלכות, באופן תמידי, ולהיות מבוהל מכל עיקול \ שמן \ מים על הכביש......אבל זה לא פוסל את הרכב הזה. שכל אחד ינהג במה שבא לו (שהוא יכול להרשות לעצמו), אבל קביעות כמו לא מתאים למסלול כזה הן בעיתיות.
דרך אגב, למסלול כזה, עם כל כך הרבה כבישים ודרכים סוג א' , ועוד בעונה הזו של השנה, תושבי הספסל האחורי של ג'יפון יהנו הרבה יותר מנוסעי סופה.
נ.ב. -
יכול להיות שהרושם המוטעה על הקושי נובע משימוש במפה לא נכונה (כרמל)? :-)
דורון, שלושה חלקים של הטיול נעים על הכביש. הראשון, ממשית ועד למכתש הגדול. השני, בין היציאה סמוך לשדה בוקר ועד למסלול של נחל בשור. החלק השלישי נע על גבי הכביש כניסה לשבטה והכביש המנדטורי (שמרוב בורות זה גובל בשטח ;)). סה"כ חלק קטן מהמסלול. זיו, אין לי כוונה להיכנס לויכוח, אני באופן אישי לא חושב שנכון להנחות מישהו בג'יפון לעלות את מעלה אברהם, לעבור את החלק המסולע לפני העלייה לכביש וגם נחל הבשור, סמוך לשבטה, מספיק משובש ומסולע כדי שאני לא אנסה לעבור אותו עם רכב שאינו מתאים, לדעתי. באופן עקרוני, אין מסלול בארץ שג'יפון לא יכול לעבור, תלוי למי הוא שייך ;) אייל.
יוסימה, יכול להיות שאני ראיתי את ה"חיפושית" שלך אצל בני ? יאללה לעבודה!!!
שאלות שאלות שאלות.מתכנן לעשות אותו בסופ"ש הרוב, סמוראים וג'ימנים, 5 רכבים בערך, חלק נעולים וחלק לא. מתכננים הגעה לחאן הנבטי ביום שישי בערב רק ללינה ולעשות את כל המסלול ביום אחד (נצא מוקדם). אפשרי? אם לא מספיקים יש נק' יציאה?ולמערכת, נק' לשיפור בכתבות האלו: 1. לציין איזה מפות סמ"ש צריך2. לציין חניוני לילה ו/או חאנים באיזור תודה מראש
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.