צפייה בגרסה מלאה : תיקון ברזנט
אני יודע שהנושא נטחן ויש אלף שירשורים בנושא אבל, האם יש מישהו שתיקן את הברזנט שלו והיה מבסוט עד הגג מבעל המקצוע שביצע את העבודה??? אני צריך להחליף ריצ'רצ'ים והלכתי לאחד מבעלי המקצוע שהומלצו לי והוא עשה עבודה "בסדר" לא הרבה יותר מזה, מה שגם הריצ'רצ'ים שהוא שם לא עמידים מי יודע מה.
בקיצור צריך המלצה על מישהו טוב (עם הרבה סימני קריאה אחרי הטוב) לתיקון הברזנט.
תודה
צחי
אהלן,
יש את המרחיב ב א.ת. חולון, ישבו בתחילת רחוב האורגים אבל לאחרונה לא ראיתי אותם. אולי הם עברו והטלפון נשאר אותו הדבר, תעשה חיפוש.
אני החלפתי אצלם 4 ריצרצים בכיסוי שימשונית, היו זריזים ולא יקרים.
לגבי הריצרצים, אפשר לתקן אותם מבלי לפרק את הכיסוי וביל להחליף כל הזמן, כמובן שתלוי מה הבעיה - בד"כ זה כששני החלקים לא מסונכרנים או יצאו מהמסילות שלהם. הפיתרון קל ופשוט ולא עולה שקל.....
איתי.
איתי - אתה לא יכול לכתוב דבר כזה בלי לפרט... :)
אנא ממך.
אני מבטיח שפעם הבאה שזה יקרה לי, לעלות תמונות עם ביצוע התיקון......
בגדול, בעיה של הריצרצים היא התרחבות של הבית עצמו עד שהוא לא מצליח לחבר את שני החלקים. ההתרחבות נובעת מזה שהבית עצמו עולה לפעמים על השוליים של הכיסוי שאמורים להסתיר "כאילו" את הריצרץ עצמו. העלייה על השוליים גורמת להרחבות של הבית.
מה שעשיתי, הבאתי את שני החלקים אחד מול השני כדי שהחיבור ייצא ישר, והסתכלתי : אם שני החלקים נמצאים אחד מתחת לשני, הבית התרחב החוצה ופנימה. אם החלקים נמצאים אחד ליד השני, הבית התרחב לצדדים. מכאן, אחרי שזיהינו את הבעיה, דקה וחצי עם פלייר פטנט, והריצרץ חוזר לחיים, כאילו יצא עכשיו מהמפעל.
כדי למנוע את כל העסק, גזרתי את השוליים שמפריעים לפעמים לבית עצמו וכך הוא לא יכול להתרחב ולהתקע עליהם. עוד משהו שאני עושה, מידי פעם - חודש ~ - משפריץ על כל הריצרצים ספריי סיליקון, שהופך את הפעולה למאוד חלקה.
בהצלחה,
איתי.
איתי, תודה עובד נהדר. פטרת אותי מלהחליף את אחד הרצ'רצ'ים אבל לצערי יש עוד שניים שאין מנוס מלהחליף (המקוריים של הרברזנט, הבעיה איתם היא אחרת לגמרי). דיברתי פעם עם הבחור מהמרחיב הם פשוט עבדו בשעות מוזרות שלא הסתדר לי להגיע אליהם. אם יש מישהו מומלץ באיזור כפ"ס זה יהיה מצויין, אם זה בן דוד מטירה/טייבה שעובד בשבת זה בכלל יהיה מעולה.
דרך אגב, מאיפה הספריי סיליקון?
הספריי סיליקון מכל חנות נורמלית לאספקה טכנית, אולי תמצא גם בחנויות של חלקי חילוף לרכב....
איתי.
נורמלית זה ה״טריק״, זה אותו ספריי שאפשר להשפריץ לפני. החורף על החיווט בתא מנוע כדי שידחה מים?
יכול להיות שאתה מתבלבל עם ספריי מגעים.
יש ספריי סיליקון, זה עוזר גם לחלונות חשמל לעלות בצורה יותר חלקה....
איתי.
לא המטרה שלו זה לא לנקות אלא ליצור ציפוי סיליקון שידחה מים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.