צפייה בגרסה מלאה : בעיית גמגום ברכב דיזל
שלום אז ככה בזמן האחרון המנורה ברכב שלי מרצדס C220 דיזל שנת 97
מנורת EPC התחילה להידלק כל פעם שהמנוע חם זתומרת חצי שעה אחרי הנהיגה שהראשונה בבוקר ברכב
כל פעם שעוזב את הגז נדלקת המנורה אז אני חייב לכבות את הרכב ולהניע שוב ככה כל פעם שעוזבים את הגז בסלד מעל 2000
מזה יכול להיות הרכב עבר 600 אלף ק"מ והוא במצב מאוד שמור והכל מה יכולה להיות הבעיה והאם כדי לעשות ניקוי מערכת סולר ומזרקים
באופן עצמאי או שעדיף לא לגעת כרגע?
אני משער שמערכת ההזרקה היא אלקטרונית . אם כן, ישלך משאבה מסוג EPIC שהיא דומה מאוד לזאת של הרנו קנגו משנת 2002 .היא קצת בעייתית . שווה לנסות לנקות המערכת , אולי יש לך מזל . אם הבעיה במשאבה אז התיקונים שלה לא אמינים , כדאי לחפש אחרת . יש מוסך מרצדס בטייבה שנמצא בעלייה החדה באזור התעשייה והוא מוצא פתרונות לרכב הזה .
אם יש נזילה קטנה של 2 טיפות כל פעם זה גם יכול לעזור ניקוי ואיך עושים ניקוי?
איזה חומר ואיך משתמשים שיהיה הכי יעיל?
הנזילה לא שייכת לזה . אם היא תחמיר תהיה לך בעיה להניע אחרי המתנה
א. כאשר המנורה דולקת האם יש שינוי בהיתנהגות הרכב (מצב חרום)
ב. מנורת EPC נידלקת בגלל עשרות תקלות שמוגדרות למחשב המנוע והגיר בכל פעם שאתה סוגר סוויץ אתה מאפס את מחשבים עד הפעם הבאה
ג. ניחושים לא יעזרו לך אלה עם כן מישהו מכיר את התופעה באופן מקצועי
ד. גש למוסך ותבצע סריקת תקלות למחשב המנועה והגיר התקלות שמורות בזיכרון המחשב גם כשהEPCלא דולק כך תדע בדיוק מה וכמה עלות התיקון הדרוש בלי תיקוני סרק וביזבוז זמן.
ה. במידה וצריך לשפץ משאבה ומזרקים יש בנצרת את אחד ממכוני השיפוץ הגדולים והמקצועיים בארץ לא זוכר את שמו כרגע
ו. המלצה שלי כאחד שעוסק בתחום תחזור לסעיף ד אולי לא הכי זול אבל הכי מהיר ומדוייק בתנאי שאתה פונה לבעל מיקצועה ולא לחפר.
שנדלקת המנורה פשוט הגז יותר לא מגיב ממש בקטנה אי אפשר לעבור את ה-20 קמ"ש
לא סוחב בכלל הרכב שנדלקת חייב לכבות לתת פעמיים סוייץ ואז רק מניע עד הפעם הבאה
והרכב גם מתחיל לגמגם וחייב לכבות אותו פעמיים לסובב את הסוויץ ואז להניע וזה עובד עד הפעם הבאה הבעיה בעיקר שהמנוע חם שהוא קר בבוקר אין בעיה רק אחרי הנסיעה הראשונה יש בעיות ויש גם כבר המון זמן 2 טיפות כל פעם מתחת לרכב של סולר והרכב גם התחיל להוציא עשן מזה יכול להיות האם זה בוודאות משאבת סולר?
שחיה לא לומדים בהתכתבות.
גש למוסך עם מסוף מתאים ויגידו לך תוך דקה איפא הבעייה, או לפחות איזה מיכלול הוא החשוד העיקרי. רוב המוסכים הרצניים בתחום הדיזל יזכו אותך על ה 200,300 שח של הדיאגנוזה אם תטפל אצלהם. אני ממליץ לך לבדוק בשניי מקומות לפחות.
רבין
והרכב גם מתחיל לגמגם וחייב לכבות אותו פעמיים לסובב את הסוויץ ואז להניע וזה עובד עד הפעם הבאה הבעיה בעיקר שהמנוע חם שהוא קר בבוקר אין בעיה רק אחרי הנסיעה הראשונה יש בעיות ויש גם כבר המון זמן 2 טיפות כל פעם מתחת לרכב של סולר והרכב גם התחיל להוציא עשן מזה יכול להיות האם זה בוודאות משאבת סולר?
לפי דבריך רוב הסיכויים שהבעייה חשמלית כיוון שבעיה מכנית ב99% היא קבועה ולא מיתאפסת כאשר סוגרים סוויץ
התופעה יכולה להיגרם מדוושת גז חשמלית או ממחברים שנימצאים על חיווט חשמל בינה לבין הממחשב ( בדרך כלל בקיר אש עם הקו לא רציף)
בעיה כלשהי בפיקוד או חיישן לחץ של הטורבו
בעייה חשמלית בפיקוד של המשאבה
האם בוצעו התקנות ברכב בזמן האחרון ועם כן איפו פירקו ועל מה היתחברו ,נקודת מינוס משוחררת חיבור על חוט לא נכון יכולים ליגרום לתופעות שגם אלוהי התקלות
בכבודו ובעצמו לא מכיר
אני חוזר על עצתי הקודמת גש למוסך מורשה (רציני ) בקש סריקת תקלות לרכב ואת התוצאות מודפסות ואחרי זה תכלית מה אתה רוצה לעשות
לאבחן רכב כזה עם תופעה כזו דרך הפורום זה כמו ללמוד לישחות דרך הטלפון
ובנוסף התקלה קבועה ולכן לא צריכה להיות בעייה לאבחן אותה מה שיחסוך לך תיקוני סרק במקומות אחרים
ביומיים האחרונים הבעיה החריפה
מטפטף הרבה יותר סולר והרכב מגמגם יותר
בנצרת הם לא משפצים את המשאבה ה"ל איפה עוד בצפון יש משפצים מקצועים שמשפצים את הדגם הזה לי אמרו שרק בשכם עושים שיפוץ לדגם הזה לא יודעים במקום אחר
טיפטוף אמרתה? יכל להיות שהבעייה מכנית ולא אלקטרונית. שווה לחפש בפורומים בחו"ל...
אני יכל להמליץ לך על "דיזל השרון" בנתניה - לא בצפון, אבל דיי קרוב לצפון. הם נחשבים לאחד המכונים המובילים בארץ לשיפוץ משאבות.
שם לב, כמו רוב בעליי המוסכים גם הם "מאמינים" למחשב הרכב, היה זהיר, ליפני טיפול במשאבה תבקש לישלול בעיות בצמות\מחברים.
רבין
ביומיים האחרונים הבעיה החריפה
מטפטף הרבה יותר סולר והרכב מגמגם יותר
בנצרת הם לא משפצים את המשאבה ה"ל איפה עוד בצפון יש משפצים מקצועים שמשפצים את הדגם הזה לי אמרו שרק בשכם עושים שיפוץ לדגם הזה לא יודעים במקום אחר
חבל לך על הזמן . תפנה לראגב בטייבה , הוא מכון הדיזל היחיד בארץ שמתעסק עם המשאבות האלו . שווה לך לגרור את הרכב אליו. את זה כותב אחד מהענף . ראגב: 0575304137 ותמסור לו דש מיעקב .
אז ככה המשאבת סולר עברה שיפוץץ כרגע כבר לא נדלקת מנורת EPC
גם לאחר נסיעה ארוכה ומאומצת אבל במשאבה עדיין נוזלת מאותו מקום אפילו
ובאותה כמות אולי טיפה פחות והרכב גם מגמגם ב3 שניות ראשונות שהמנוע עובד
מה ניתן כדי לסדר את הנזילה חזרתי למקום אמר אין מה לעשות המשאבה עברה שיפוץ הוא לא יודע
למה עדיין נוזל מאותו מקום
שלום אז ככה שוב המשאבה עושה בעיות נדלקת מנורת EPC ויש נזילה
הבעיה היא שלא מוצא מישהו שמתקן את המשאבה הזאת דיברתי אם ראגב
שהמליצו לי פה וגם הוא לא עושה את המשאבה הזאת משאבת סולר של לוקאס כבל קצר
מה ניתן לעשות ?
תתקשר לדיזל רמלה. באסם. שאל אותו אם הוא משפץ אותן.
08-9240783
דיברתי אם דיזל רמלה הוא אמר שלא משפצים את המשאבה הזאת ניסיתי גם בטייבה ובנצרת כולם לא משפצים אותה
מה ניתן לעשות ?
יכול להיות שיש דבר כזה משאבה שלא נוגעים בה כי אני יודע ששיפצו אותה עד לא מזמן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.