צפייה בגרסה מלאה : גרנד ויטרה שנת 2000, מה דעת המומחים וכמבחני דרכים
NAAMASHIRI
20-09-11, 11:15
שלום,
חשבתי על קניית גרנד ויטרה שנת 2000. אשמח לקבל חוות דעת למי שיש בדגש על עלויות אחזרה\תיקונים ויכולת עבירות בשטח. כמו כן אם מישהו מכיר כתבה ומבחן דרכים מוזמן לשלוח לינק.
תודה
ראשית אני לא מומחה, הכל מניסיוני האישי וחוות דעתי האישית בלבד !
כבעל גרנד ויטרה 2001 קצרה אוטו 1600 אני יכול להעיד שהרכב הוא רכב מצויין, נוח על הכביש ובעל עבירות מצויינת בשטח (הרבה גם תלוי בנהג) הרכב שלי משמש בעיקר את אישתי לנסיעות יומיומיות בתוך העיר ולעתים גם לטיולי שטח. תצרוכת הדלק שלו היא בממוצע 1:10 , הרכב יחסית אמין וללא תקלות מיוחדות , הרכב מתאים לנסיעה מחוץ לעיר ברמה טובה ונוחה ולא כמו הגימיני שהוא מרגיש קטן צפוף ופחות יציב , לגבי טיפולים אין דברים מיוחדים ויקרים לדעתי כמו כל רכב אחר ( אני מטפל במוסך משפחתי ולכן אין לי מחירים מדוייקים לצרכן מכיוון שאיני משלם מחיר מלא - אבל ממה שהספקתי להכיר את הרכב המחירים סבירים לחלוטין) . בדגם הקצר הספסל האחורי מתאים ל 2 נוסעים בישיבה נוחה ה 3 כבר צפוף אבל עדיין יכול לשבת- ניתן לקפל את הכסאות מאחור וליצור משטח ישר מאחורה אם רוצים להעמיס דברים - נוח מאוד ומדהים מה שאפשר להכניס ברכב הקטן הזה כשהכסאות מקופלים.
לגבי הרכב בשטח - לדעתי כל עוד לא מתכוונים לשבור את הרכב כל שני וחמישי במסלול אתגרי במיוחד וקשה ברמת העבירות אז הרכב יכול להישאר מקורי ! הרכב עביר מאוד גם בצורתו המקורית !
הבולמים המקוריים לא גבוהים במיוחד ולא איכותיים במיוחד אבל עדיין עושים עבודה סבירה יחסית כל עוד לא מגיעים לרמות עבירות קשות במיוחד!
אם הכוונה היא טיולי שבילים וקצת טיפוסים עם סלעים לא ברמה קשה מאוד הרכב יעשה את העבודה מצויין ! מעבר לזה אולי תצטרך שדרוגים קטנים.
לא יזיק לרכב הגבהה קלה והחלפת בולמים למי שיכול להרשות לעצמו השקעה קטנה.
צריך להכיר היטב את בעיית הביצה הקדמית !!!!. גם פה בפורום כתוב עליה לא מעט..
צריך להכיר את מכלול הדיפרנציאל הקדמי ברכב - יתרונות/חסרונות...
בשורה התחתונה אנחנו מאוד מרוצים מהרכב ! עונה על הציפיות בכביש ובשטח עם תצרוכת דלק סבירה ומחירי תחזוקה סבירים.
כל עוד אין 2 ילדים לפחות הרכב יכול לשמש אותנו מצויין , מעבר לזה ייחסר קצת מקום.
חשוב לחפש רכב במצב טוב ולא להתפשר על רכב מוזנח ולא מטופל.
אתה מוזמן לראות את שלי הוא מוצע למכירה - (חושבים לשדרג שנתון). *
אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול ...
תודה רבה,
גם לך וגם לכל המשיבים....
הלכתי על זה,רכשתי GV 2000 , תודה,הקלת עלי את ההחלטה :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.