צפייה בגרסה מלאה : לא יאמן! "מפלצות: לי זיתוני נרצחה ע"י תרבות הארבע על ארבע"
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/289/417.html?hp=54&cat=870&loc=10
פשוט מקומם!
פשוט טxבל צר אופקים שלא מבין כלום על מהות החיים. מה זה משנה ע"י איזה רכב נדרסה הבחורה. משנה מי ואיך נהגו בו. בכלל מדובר בדגם M6 שהדבר האחרון שהוא יודע לעשות זה שטח, סלעים ועוד כל מיני סוגי שטח שמוזכרים בכתבה.
הבעיה שיש לא מעט כמוהו שחושבים כך, כולל משטרת ישראל המתקדמת (לאחור) .
חבל ש NRG נתנו לכתבה כל כך מטעה לצאת לאור.
גועל נפש שלא מחובר בשיט למציאות.
מנחם לפחות שרוב הטוקבקיסטים גם מבינים את זה.
בהחלט כתבה די מקוממת.
תקרא את התגובות. 99% מוחים כנגד הכתבה וכנגד הכתב חסר המוח.
אני מאמין שהבעיה המדוברת היא ג'יפים ראוותניים שמשמים רק לנסיעה בעיר. רק חבל שהבעיה היא בנהג ולא ברכב.
אותם תוצאות קורות גם עם רכבים פרטיים. רק שאת אלה הכותב לא שונא.
אין לי בעיה כשכותבים נגד ג'יפים. זה מותר. גם אם לא נראה לנו.
מה שמבזה ומקומם בכתבה הזאת זו חד צדדיות שנובעת מעיוורון מוחלט.
שום קשר למציאות, לא בנתונים, לא בפן המעשי. אבל מי אנחנו שנבלבל את הכותב עם העובדות, כשהוא יודע את האמת ?!
מה שמטריד אותי, זו הקלות הבלתי נסבלת שכל אדם, שיש לו מקלדת ומסך וקיבל במה כזו או אחרת יכול להשתלח בקבוצה שלמה !
פה הבעיה. אני בטוח שגם אם נתייחס רק לקבוצה המצומצמת של האנשים שקונים רכבי 4X4 ושבוודאות לא יורדים לשטח, נמצא שמעטים מאד מהם היו מעורבים בתאונה קטלנית, ועוד יותר פחות הזניחו את הנפגע, וממש מיעוט קטן, גם פגע, גם ברח, והוא גם צרפתי שנמלט לארצו...
אז מכאן ועד להשתלח בקבוצה הנפלאה הזאת ששייכת ל"תרבות ה 4X4", ואני, אישית, בהחלט מרגיש שייך [ וגאה בכך ואפילו נהנה ...] המרחק רב .
עכשו רק תחליפו את המילים, "תרבות ה 4X4 " , במילים "מרוקאי", "צרפתי" , או חס וחלילה "ערבי ...
ונראה איך היה הכותב מוצא את עצמו מתנצל השכם והערב, ומספר כי דבריו הוצאו מהקשרם וגומר ....
קראתי את הכתבה לעומק- ואני באמת לא מבין מה אתם רוצים מהכותב. הוא לא אשם בכלום. אשמה החברה הישראלית שגידלה אותו ונטעה בו דעות קדומות וחוסר הבנה מחריד.
הכוונה כאן אינה להאשמות הרגילות לגבי החברה הישראלית - על גזענות, קיטוב וכו וכו - הכוונה שלי היא לעובדה שאנחנו חיים בחברה שהעקרונות והאידיאלים שלה נטועים אי שם בשנות ה50- שנות הצנע - ולכן כל מי שמעז להתהדר במה שנתפס כסמל סטטוס הופך באופן אוטומטי למטרה. יותר מדהימה העובדה שמדובר גם בחברה שאין לה שמץ של הבנה בכל הנוגע לרכב- ולכן החברה הזו יוצרת תוצרי לוואי כמו האידיוט הזה. מה היה קורה אם הרוצח לא היה נוהג בX6? אלא, בטויוטה קורולה- שגם יכולה להיות מכונת הרג יעילה בידיים הנכונות?? אז נגיד שלרכב שטח יש יותר מאסה....אז...מה אם הוא היה נוהג במיניוואן????? אז היו טוענים שהמיניוואנים הם אויב החברה הישראלית? לכו לקנות היום טויוטה סיינה - המחיר כמו של לנד קרוזר פלוס מינוס - וקונים לא חסר - אז למה אין מאמרים על תרבות המיניוואנים המגעילה????בדרך לעבודה שלי יש בית ספר- בשעה שמונה בבוקר, נהגי המיניוואנים האלה חומים את המדרכה לא פחות מהג'יפים שעליהם האידיוט הזה מדבר.....אז למה עליהם הוא לא כועס? כי האידיוט הזה חי אי שם בשנות ה50. טוב שוא לא כתב שכל מי שנוהג בג'יפ גם עונד רולקס, שותה קריסטל ומעשן סיגר קובני.....
אם היינו בגרמניה, ועיתונאי במדיום רב תפוצה היה כותב שX6 הוא מכונת הרס שמיועדת לסלעים, כנראה שלמערכת העיתון שלו היו מגיעים אלפי מכתבם זועמים מקוראים שתוהים כיצד במדינה שהמציאה את האוטובאן, שעצם מהותה נטוע עמוק בתוך התרבות המוטורית, קיים טמבל שחושב שX6 יכול לנסוע על סלעים. הוא היה מתבייש בשטויות שכתב ומפרסם מכתב התנצלות-ואולי קופץ למינכן כדי ללמוד דבר או שניים על BMW - אבל אנחנו חיים בישראל-מדינה שבה אנשים קונים קורולה- מבחינתם אם זה גבוה, זה ג'יפ. (גם כן-איזה טעות גנרית מטומטמת - ראיתם פעם אמריקאי שקורא לברונקו שלו ג'יפ??? לטויוטה שלו ג'יפ???? איזה בורות של כותב). חוסר ההבנה הזה ברכב נטוע עמוק בתוך המהות שלנו כעם - אנחנו מסתפקים במועט. אנחנו אנשי צנע. מאז שנות ה50 ועד היום. למען האמת - ניחא כמה שזה אידיוטי- הבעיה היא שהמנטאליות הזו יוצרת כאלה בורים- נשים שמתייגים בני אדם לפי הרכב שבו הם נוסעים על פי איזה סולם מטריד של בורות בכל הנוגע לרכב. נכון- לא כולם תמימים-אין ספק שעל X5 נוהגים כמה ערסים מחרידים - אבל מה הקשר בין X5 או 6 ובין ערסים?? למה אימא בלנדקרוזר שחונה על מדרכה שונה מאימא בטויוטה סיינה?? איזה בורות מכעיסה!!! ואגב אנשים בג'יפ- אני ממליץ לו בחום לצפות בסרט ששודר לפני כמה ימים בערוץ ההיסטוריה- על ג'יפ והנקודה היהודית- בכירים לשעבר בכוחות הביטחון התראיינו שם - ונאמר שם משפט שכאשר חשבתי עליו לעומק הבנתי כמה הוא נכון - ההיסטוריה של מדינת ישראל שזורה בזו של המותג ג'יפ- החל בפריצת דרך בורמה, המשך בשועלי שמשון וכלה בסופה. ואז בא איזה טמבל שהחליט שX6 הוא רכב סלעים קטלני, או משהו כזה.... אני, כעיתונאי, נזהר משנה זהירות מלהביע דעות או לכתוב על דברים שאני לא מבין בהם-מהסיבה הפשוטה שאני יודע היטב שאם אני אביא לכתבה את חוסר ההבנה שלי בתחום מסוים-אני אכתוב שטויות. אז למה להביך את עצמי???
איזו....גזענות ובורות... כלפי רכבים!!! איזה שימוש שטחי ונבוב במאפיינים חיצוניים כדי לתאר זן שלם של כלי רכב... איזה שטויות...בעלי גריל מאיים....למה, למשאית מאק אין גריל מאיים?? לקרייזלר פי טי קרוזר אין גריל מאיים??? חתיכת בור ועם הארץ, תוצר מנוון של התרבות הישראלית. אני מצטער עבורו, באמת, שיכנס למאזדה שלו ויסתום את פיו ויפה שעה אחת קודם. הקטע של המאזדה לא נאמר מתוך זלזול במאטזדה-אלא מתוך רחמים על אדם ששבוי במיסקונספציות שימנעו ממנו עד יומו האחרון לצאת מהבועה הזעירה והצדקנית שבה הוא חי.
polar bear
26-09-11, 12:24
כתבתי משהו מסוים,החלטתי ללכת על יותר חלבי - התקשורת מלאה שקרים. וזה שקר יחסית קטן. תתחילו מלהתקומם על שקרים יותר חשובים.
למשל - התחממות גלובלית...עם פלסטינאי...וכו'
BackDoorMan
26-09-11, 13:28
מדובר בהכללה לא מובנת, לדעתי הוא התכוון לפלח רכבי הראווה מכלל ה 4X4, ויש בכך גרעין אמת:
הרכבים האלו כבדים בהרבה מרוב הרכבים בכבישים הציבוריים וגם מהירים לא פחות אם לא יותר.
בזמן תאונה עם מכוניות כביש השוקלות כמעט חצי התוצאות קטלניות,
השבכה הקידמית קטלנית יותר להולכי רגל ממכונית רגילה,
זיהום האויר רב יותר,
יש פגיעה בסביבה ובמרקם האקולוגי בטבע, במיוחד בישראל לעומת אירופה.
איך שלא תסובבו את זה, אי אפשר להתחמק ולטעון שלא קיימת בעיה וזאת רק התוצאה של תדמית רעה ב"אדיבות" התקשורת.
תמיד קל להתמודד עם כותרת מתלהמת מטופשת של כתבתב בצהובון מאשר להתמודד בכנות עם טענות ענייניות.
.
צריך להחרים את NRG! אני עד כה לא ידעתי על קימו של אתר זה.
רבין
בדיוק בשביל זה יש לו כתובת מייל בסוף הכתבה- aviv67@gmail.com
ניתן לשלוח לו תגובות, לא מתלהמות וחסרות טעם, שיבהירו לו שאהבת הטבע שלנו היא לפחות כמו שלו, ואני מוכן להתערב שהכרת הארץ הטבע וההיסטוריה של רוב החברה כאן יותר טובה משלו. המלחמה היחידה נגד בורות היא הסברה והפצת האמת. זה הכל.
מדובר בהכללה לא מובנת, לדעתי הוא התכוון לפלח רכבי הראווה מכלל ה 4X4, ויש בכך גרעין אמת:
הרכבים האלו כבדים בהרבה מרוב הרכבים בכבישים הציבוריים וגם מהירים לא פחות אם לא יותר.
בזמן תאונה עם מכוניות כביש השוקלות כמעט חצי התוצאות קטלניות,
השבכה הקידמית קטלנית יותר להולכי רגל ממכונית רגילה,
זיהום האויר רב יותר,
יש פגיעה בסביבה ובמרקם האקולוגי בטבע, במיוחד בישראל לעומת אירופה.
איך שלא תסובבו את זה, אי אפשר להתחמק ולטעון שלא קיימת בעיה וזאת רק התוצאה של תדמית רעה ב"אדיבות" התקשורת.
תמיד קל להתמודד עם כותרת מתלהמת מטופשת של כתבתב בצהובון מאשר להתמודד בכנות עם טענות ענייניות.
.
הוא לא דיבר על רכבי פאר כבדים וזוללי דלק (יש למרצדס וBMW כמה כאלו), הוא דיבר על רכבי 4X4 עם אזכורי שטח רבים, ולכן לדעתי הלקאה עצמית על נזק אקולוגי אינה במקומה ...
דוקא ה-X6 פחות מסוכן להולכי רגל מסופה מסוקסת עם פגוש ברזל בגובה השוק של רוב הולכי הרגל ... ה-X6 לפחות עוצר כשלוחצים על הפדל הנכון...
בסופו של דבר זה כתב טיפש שמנסה למשוך אש, וכנראה מצליח.
90% מהכתבה בכלל נראית לי כפרסומת של X6 ...
אז דביל אחד כתב שהיא נרצחה על ידי תרבות ה4X4. אז הוא כתב.
אם מישהו היה כותב שהיא נרצחה על ידי התרבות הצרפוקאית הייתם גם מתרגשים ככה?
בינתיים אני ראיתי ביום שישי תרבות 4X4 די שונה ממה שהעיתונאי לכאורה מתאר. היה מפגן של תרבות פנאי, של סדר ושל רעות.
מי שרוצה ללכלך - שילכלך עלינו. ברע אי אפשר להילחם. אנחנו נעשה טוב.
אסף.
תרבות ? אפשר להצטרף למקהלה ואפשר לנסות להאיר זוית אחרת.
בואו נראה מה קרה לגברת לוי מחדרה עת יצאה בפקקטע מאזדה 3 שלה בדרכה לירושלים. על כביש 6 האיצה ל 100 קמ'ש ואפילו אזרה אומץ והעזה לעקוף איזה טנדר עמוס ומתנודד. שתי ידיים על ההגה, כולה חרדה מהפעולה הנועזת ופתאום צפירות עצבניות מאחור. הצצה חצי למעלה וימינה מגלה גוש שחור רחב וזוג פנסים ממלא את רוחב המראה. נמהרת שבה ימינה והצילה אך במעט את מראת הצד השמאלית מנהמת הגוש השחור שזיגזג ונעלם באופק. בצומת גימזו עצרה בשכנות לגיפ עתיק למראה, מוגבה עד צוואר ומילל עד לב שמים. הנדת ראש ימינה ושמאלה משכה אל חלונה פחית קולה ריקה (מה אתה רוצה, עשתה לי ככה <->). לפחות התחשבו, שתו וזרקו ריקה WIN WIN GAME. בעליות שאפה זנבות עשן שחור ו/או לבן שהתעקשו כל מיני טנדרים למשוך אחריהם ובפקק לפני מחסום מג'ב זכתה למבטי חיזור בלתי נלאים מקאובוי מזדקן בגיפ מאובזר (למה בן אדם יכול לרצות כ'כ הרבה גריקנים, כמה צמא כבר אפשר להיות ?).
אח אח, אם היתה יודעת שבגיפולוג כולם פייגלך שמסתובבים עם שקיות ירוקות של החברה להגנת הטבע...
חברים יקרים
מייל ששלחתי לפני כמה דקות לאביב
ממליץ לכולנו לעשות זאת
שלום לך אביב
אנחנו לא מכירים אבל אני נוהג ברכב ארבע על ארבע.
צר לי מאוד שאתה מכלילי קהילה שלמה של אנשים שוחרי טבע ואוהבי מרחבים.
אנחנו קהילה שברובה אנשים טובים אשר נהנים מתרבות הטיולים ברכבי ארבע על ארבע.
נכון כי גם בין אנשינו יש כאלו המוציאים שם רע ואכן הורסים את הטבע או מחללים את השבילים - אך האמן לי כי אנחנו יודעים כייצד להוקיע אותם מתוכנו ואכן אנו מצרים כי הם קיימים.
אני ממליץ לך מאוד להיכנס לקישור הנ"ל http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2270-׳׳₪׳’׳©-׳’-׳₪׳•׳׳•׳’-2011-׳¡׳™׳›׳•׳ וללמוד מהי תרבות הארבע על ארבי האמיתי שיש במדינתנו הקטנה.
אני דווקא הייתי הולך יותר על כותרת לכתבה של "תרבות הטייקונים הרגה...." - היות ורק טייקונים בעלי ממון יכולים להרשות לעצמם לנהוג ברכב כזה
או אולי על כותרת "תרבות סוחרי הסמים הרגה ....." - היות ורכב זה מזוהה עם אנשים מפוקפקים כאלו ואחרים.
או אולי בכלל על כותרת "התרבות הצרפתית הרגה את ......" - היות וזהו אזרח צרפתי אשר בכלל ברח כדי להיות מוגן ע"י האין הסכמי הסגרה עם ישראל.
ואולי בכלל על כותרת "חוסר התרבות של הנהג הישראלי הרג את....." היות ומה לעשות אבל בישראל חוסר התרבות וחוסר התשתיות הראויות אחראי למירב תאונות הדרכים.
אבל ההיתפסות הזו לבעלי רכבי השטח הינה מוגזמת ובהחלט שאינה במקום.
אני סמוך ובטוח שתמצא את הצורה הראויה והנאותה להיתנצל בפומבי ומעל גלי האתר אל מול אותם שוחרי טבע ואוהבי השטח אשר נעלבו עמוקות מהכתבה שלך.
בברכה
רפי כהן
שגאה להיות משוייך עם קהילת בעלי רכבי הארבע על ארבע
שלום לכל התמימים שקוראים פה וגם כותבים.
מדובר בכתבה מוזמנת . שהוזמנה על ידי לא אחרים מאשר חברות הביטוח..
כן כן חברות הביטוח הזימנו כתבה שתחשיך את בטיחות סוגי הרכב הנקראים ג'יפים גם אם לא מדובר בג'יפ של ממש.
וכל זאת על מנת לייקר את הפרמיות..
שלום רפאל אני ממש לא מבין את פשר המכתב הזה לאדון "אביב הדגול" מי הוא בכלל ??? ואיך בדיוק הוא משפיע עלינו ? כתב אמיתי היה בודק את העובדות בשטח (תרתי משמע ) אדם קטן עם ראיה צרה . "נכון כי גם בין אנשינו יש כאלו המוציאים שם רע ואכן הורסים את הטבע או מחללים את השבילים - אך האמן לי כי אנחנו יודעים כייצד להוקיע אותם מתוכנו ואכן אנו מצרים כי הם קיימים" המשפט הזה גרם לי להרגיש כאילו אתה מתנצל בפניו על זה שיש גם אנשים רעים שהם בעלי ג'יפים . אין שום קשר בין נהג הX6 לבין קהילת השטח ולכן אין שום טעם להתייחס לכתבה המטופשת והמבזה הזאת הוא מבזה את ציבור הכתבים באשר הם . אני חושב שהיית מאוד מנומס ונחמד וטוב מאוד שבקשת התנצלות ואני חושב שזה היה צריך להיות כל המכתב : "ההיתפסות הזו לבעלי רכבי השטח הינה מוגזמת ובהחלט שאינה במקום.
אני סמוך ובטוח שתמצא את הצורה הראויה והנאותה להיתנצל בפומבי ומעל גלי האתר אל מול אותם שוחרי טבע ואוהבי השטח אשר נעלבו עמוקות מהכתבה שלך.
בברכה
רפי כהן
שגאה להיות משוייך עם קהילת בעלי רכבי הארבע על ארבע "
במילים אחרות הסיבה היחידה (וגם זה בספק) שהכתב הזה אמור לקבל יחס כלשהו היא לדרוש התנצלות בפומבי .
בידידות מור
באמת דביל האביב הזה! אני הייתי בהלוויה של לי זיתוני ופגשתי שם חבר טוב (ושכן) שלה מילדות שגדל איתה יחד באותו קיבוץ.
והבחור שהינו דמות מרכזית ומוכרת בין חברי הקיבוץ ובקרב חבריה הטובים של לי הגיע להלוויה כאשר הוא לובש חולצת ג'יפולוג אדומה.
ולדעתי הוא גם היה במפגש.
מדהים כמה שאין קשר וכמה שהאביב הזה דביל.
בברכה, מעיין
איתמר בן גביר ושות' שונאים את הערבים.
החמאס שונא את היהודים.
גרגמל שונא את הדרדסים.
אוהדי בית"ר שונאים את אוהדי הפועל, שמתעבים את אוהדי מכבי, ששוטמים את אוהדי בית"ר.
אביב לביא הוא עיתונאי, והוא מתעב ג'יפים.
גם רינו צרור עיתונאי, וגם הוא מתעב ג'יפים.
וגם מתי גולן. עוד עיתונאי ששונא ג'יפים.
בחיי, אני לא המצאתי את זה ולא מאשים אותם סתם, הם הצהירו על זה בראש חוצות מעל גלי האתר. אנשים ששונאים.
וכך צוברים להם כל השונאים והמקטרגים והמתעבים והמקנאים, טונות של אנרגיה שלילית ומטרה קלה ונוחה לשפוך עליה את השנאה החשוכה שלהם.
מילא שני הקודמים שהזכרתי, מבוגרים מכדי להשתנות, אכולי מרירות. אבל אתה? אביב לביא, איש צעיר (44) עם ראש פתוח - אתה בנאדם ששונא? מה זה אומר עליך?....
הרי יש עובדות שאתה מתעלם מהן: צמד ערסים עשירים אזרחי צרפת שנסעו בב.מ.וו X6 דרסו את לי זיתוני ז"ל והפקירו אותה למות. ברחו, החביאו את הרכב, ארזו במהירות את מטלטליהם ונמלטו למולדתם. אביב לביא לא נכנס במוצאם הצרפתי ולא באישיות העבריינית שלהם (באו לישראל כדי לשלם חובות ולסגור עניינים עם איזו משפחת פשע), לא בחוק הצרפתי שמגונן עליהם ולא באי קיומו של הסכם הסגרה בין צרפת לישראל שגם הואלא מטריד את מר לביא. מה שמטריד אותך מר לביא? ברור, האוטו. שהוא ב.מ.וו, שחור, גדול, יקר. ובעיקר - שזה "ג'יפ ב.מ.וו", שזה אותו דבר כמו "פריג'ידר של סמסונג" או "פלאפון של אורנג'". האוטו אשם, "כי הוא ג'יפ", כי הוא גדול וכבד. האוטו אשם, הוא נסע לבד, בעצמו, בחר לדרוס את לי זיתוני וברח בכוחות עצמו. זה האוטו שתיכנן, ביצע, דרס, הרג, ברח והתחבא. כי הוא יוקרתי, כי הוא מזהם, כי הוא מכוער, כי הוא כוחני. כי יש לו "לוע מאיים בצורת גריל" כי "הוא מייצג את תרבות הארבע על ארבע". יאללה מר לביא, טריוויה: מה זה ארבע על ארבע? תתאמץ קצת.
מה שעצוב כאן, זה שממש כמו האדיוטים האחרים מהברנז'ה שלו, שמבינים במושא שנאתם עוד פחות ממנו או במקרה הטוב כמוהו, הבנאדם עיתונאי ולא מאתמול. יש כאלה שאפילו מעריכים אותו. הוא באמת מבין גדול בכמה תחומים, אבל מכוניות ורכבי שטח אינו אחד מהתחומים האלה. נהפוך הוא - הוא מתגלה כבור ועם הארץ בכל הקשור למושא שנאתו, ולא מפנים שכאשר אין לו מושג על מה הוא מדבר, ועל מה שהוא שונא, אולי מוטב לשתוק, פן יתגלה כקשקשן גמור.
[QUOTE=דרור ברלי;409568]איתמר בן גביר ושות' שונאים את הערבים.
החמאס שונא את היהודים.
גרגמל שונא את הדרדסים.
אוהדי בית"ר שונאים את אוהדי הפועל, שמתעבים את אוהדי מכבי, ששוטמים את אוהדי בית"ר.
אביב לביא הוא עיתונאי, והוא מתעב ג'יפים.
גם רינו צרור עיתונאי, וגם הוא מתעב ג'יפים.
וגם מתי גולן. עוד עיתונאי ששונא ג'יפים.
בחיי, אני לא המצאתי את זה ולא מאשים אותם סתם, הם הצהירו על זה בראש חוצות מעל גלי האתר. אנשים ששונאים.
ומאיר אריאל שונא אופנוענים ואף טרח לרשום שיר מטומטם כמוהו זכרונו לא לברכה
וא באמת מבין גדול בכמה תחומים
אופניים ואוכל אורגני אם אני לא טועה.
חשבתי וחשבתי. הפכתי והפכתי, קראתי שוב ושוב, ועכשיו אני די משוכנע ש
"מפלצות: לי זיתוני נרצחה ע"י תרבות הארבע על ארבע"
זו הסתה. מתוך הכותרת ברור מי הם המפלצות, ומי הרוצח. ומה צריך לעשות עם מפלצות?
(משפטנים יקרים, מה דעתכם? )
אני לא מופתע. יש עיתונאים לכאורה ששונאים רכבי שטח וינצלו גם מקרה מזעזע כמו זה, כדי להיות צודקים בשנאתם. אני בדרך כלל לא מוצא סיבה להתייחס אליהם. אבל כמה זה מסיט את הפוקוס מהדברים החשובים באמת? שמדובר בתרבות של אלכוהול והרבה, של בילוי עד אובדן חושים, של צריכה מוגזמת מהכל (מכוניות, שתיה, נשים)... אם כבר מחפשים תרבות שאפשר להאשים...
אסף.
אבל זה מסיט את הפוקוס מהדברים החשובים באמת
אסף.
וזו השורה הכי חשובה בכל השרשור הזה!
וזה גם מה שכתבתי לו במייל...
דרור,
נראה לי שאתה שושן בין הקוצים,
אתה יכול להסביר איך ה"תקשורת" מושכת אליה אנשים חסרי חינוך וידע?
זה לא הראשון שאני רואה(ומכיר) אצלכם, וכולם בנויים מאותו שטאנץ בדיוק
אידיאולוגיה, אידאולוגיה ועוד אידיאולוגיה, אמת ועובדות מעניין להם את השמאלית.
אז מה הם? בורים וחסרי ידע? או הם משקרים לעצמם ואחרים כדי לנפנף בדגל האדום? (כן אדום-ולא ירוק כמו שמנסים לשכנע אותכם)
מצב עגום.
אני לא מופתע. יש עיתונאים לכאורה ששונאים רכבי שטח וינצלו גם מקרה מזעזע כמו זה, כדי להיות צודקים בשנאתם. אני בדרך כלל לא מוצא סיבה להתייחס אליהם. אבל כמה זה מסיט את הפוקוס מהדברים החשובים באמת? שמדובר בתרבות של אלכוהול והרבה, של בילוי עד אובדן חושים, של צריכה מוגזמת מהכל (מכוניות, שתיה, נשים)... אם כבר מחפשים תרבות שאפשר להאשים...
אסף.
הענין הוא שאין כאן "תרבות ארבע על ארבע". לא לטוב ולא לרע. השונות בין ההתנהגויות של בעלי רכבי השטח גדולה מכדי להגדיר תרבות מסויימת.
יש אנשים תרבותיים בין בעלי רכבי השטח ויש שאינם כאלה. אפשר להתווכח על ההגדרה "תרבותיים" אבל זו לא הכוונה ונדמה לי שכולם מבינים על מה מדובר.
ניתן לבנות "תרבות ארבע על ארבע" יפה בארץ והאתר הזה בהחלט חשוב בהיבט זה.
שנה טובה לכולם
הוא גם פרשן כדורסל, נדמה לי.
בדיוק. העובדות והסיבות האמיתיות שמאחורי המקרה הזה ממש לא מעניינות אותו. העיקר לגבב שטויות בשם מסע הצלב שהוא ואחרים מנהלים כנגד משהו שאין להם שמץ מושג בו.
אני מתפלא על העורכים שלו ב-NRG שנתנו לכתב השטנה הזה לחמוק מבין האצבעות שלהם. אבל שלא נתפלא לראות, לשמוע ולחוש את השד המצחין הזה מתעורר שוב ושוב בכל פעם שאיזה רכב שטח או SUV יהיה מעורב בתאונה. ראו את מחול השדים שהתעורר אחרי התאונה של עו"ד קלגסבלד. במסדרונות התקשורת זה פשוט IN לשנוא רכבי שטח וג'יפים. אני נתקל בזה לא מעט ביומיום.
אסף.
...
אני קורא וקורא ,ואומר לעצמי (ולכם), איזה מזל שיש לנו בני דודים להתעסק איתם...
אחרת למי היתה מופנית רוב מסת פרופוגנדת השינאה שמשרישים בנו מינקות כל אמצעי התישקורת.
פרופוגנדה של מנהיגים ובעלי הון, באמצעות תישקורת (שבבעלותם) לפלג ולהסית אותנו מן הבעיות האמיתיות שלנו ,שכולן באחריותם כמובן.
ולאדון אביב:
אני וחבריי "לתרבות" , אוהבים.
אוהבים חופש
אוהבים צדק
אוהבים הרבה דברים,עד כדי כך אוהבים שנותנים לך להרגיש מטומטם עם השינאה הסתמית שלך.
טל
כול כאלב ביג'י יומו?
כנראה שכן...
http://b.walla.co.il/?w=/3053/1880823 (http://b.walla.co.il/?w=/3053/1880823)
חחח... אורי
סחטיין על הידיעה
העלאת לי חיוך על הפנים
באמת " כל אחד מגיעה שעתו"
שלומי
אני לא בעד שמחה לאיד.
אסף.
אגב, על כותרת כזו, היום, הוא היה צריך לשלם לנו 300000 שקל, לא?
כי על פי הכתוב בשרשור הזה, כולנו נפגענו
אסף.
הנושא הזה של השמצות והוצאת דיבה כבר עולה חוצה כל מידה הגיונית סבירה
עיתונאי חייב לקחת אחריות על המילים שכתב
האם אין ביננו עורך דין שמוכן בשמנו קהילת פורום ג'יפולוג לתבוע את האדון לביא?
או לחילופין להסביר מדוע אי אפשר?
הרי לא ניקח את הכסף לכיסנו
נמצא לאן לתרום אותו
אנא בבקשה עורך דין או יותר שיהנכם חברים כאן
הרימו את הכפפה בבקשה
תודה
יוסי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.