צפייה בגרסה מלאה : Article: מפגש ג'פולוג 2011 מאחורינו, מוצלח מתמיד
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2270-%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9-%D7%92-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92-2011-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D
GodsFather
26-09-11, 12:27
נדמה לי או שאני רואה את הHADTOMER (תומר הדר) ברשימת הזוכים ?
six 4 life
26-09-11, 13:10
בעיניי כמבקר שנה שעברה היה יותר מוצלח, המקום השנה היה קטן מדי לאירוע עם כמות כזו של רכבים. שנה שעברה בבן שמן הרכבים של כולם עמדו בנגישות לאירוע והמבקרים יכלו להתרשם גם מהם וחברים יכלו לשבת יחד עצמאית בין כותלי האירוע עצמו, מה שהוסיף עוד המון לעניין.
כל פעם שאני נפקד אני זוכה בפרס. כשכבר יוצא לי להגיע אני לא זוכה אפילו בבזוקה..לפחות תגידו לי איזה פרס הפסדתי?
יריב קלר ברוך
26-09-11, 14:05
היה מדהים האירועים הקודמים והאירוע האחרון הם שני סוגי אירועים שונים לחלוטים האירועים הישנים היו בסגנון חברי של היה בסדר אח שלי והאירוע האחרון היה בסגנון תערוכה מקצועית !היה יכול לשפר את האירוע1 פריסה על יומיים או שלוש2 שטח עבירות קטן וזדוני להמחשת יכולות יוצאי דופן של חלק מהכלים3 חנייה למשכמי קום שמעוניינים להציג את היחוד ברכב שלהם 4 הכי חשוב עוד אירועים ברמה הזו כי היה אירוע ברמה עולמית
זכיתי!!!! זכיתי!!!!!!!!!! ז-כ-י-ת-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוס אמק, זכיתי!!!!!!!!!!!!!!! זזזזזזזזזזזזזזז ככככ ייייייי תתתתתת יייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה אדיר. שנה הבאה, אינשאללה, ירשו למכור בירה במתחם.
איזה בעסה !!! כל הזין בעל האש של המילואים בשישי בצהריים!! ועוד הייתי עד 13:00!!!
היה יפה מאוד ומאורגן למופת.
פיספסתי השנה, ולא הייתי היחיד. כוס-אמק אבו-מאזן, לא יכול היה לבחור תאריך אחר לנאום שלו? ועוד פרסמנו את התאריך של המפגש שלושה חודשים מראש... בכל מקרה אני מניח שאני לא היחיד שנאלץ לסגור את השבת במילואים (ואני לא מדבר על סדירים...). ובסוף לא היה כמעט שום דבר מיוחד, לא הפגנות ולא נעליים. קצת זיקוקי דינור בלילה מעל יטא. שיהיה להם לבריאות.
אחרי מפגש כל כך כיף כל מה שנשאר זה להגיד סחטיין על זה, ולשאול מתי כבר המפגש המדברי....
איזה פספוסססס!היתה בריתה :-( אפילו לא חתכו כלום......מעניין מה הפרס שפיספסתי...
היה מכובד אך הרכבים ברמה ירודה ועצובה
אני כותב בשם הבן שלי יותם שמחכה בקוצר רוח למפגש הבא (לובש בקביעות חולצות של ג'יפולוג ומחכה לקולקציה הבאה)אבא שלו כבר התעייף אבל הוא נהנה מכלי הרכב האווירה והפרות בשוקולד שהיו שם באחד הדוכנים.יישר כח היה יפה יותם ואבא שלו
היו פרות בשוקולד???? וכל כך חיפשתי קצת בשר להכניס לפה!!!
ובנימה יותר רצינית. האירוע היה מאורגן יפה, המתחם העיקרי היה מוצל שזה נהדר וכל הכבוד על ההרמה של רשת הצללה ענקית שכזו. הדוכנים והתצוגות של המציגים משתפרים משנה לשנה. ועכשיו לביקורת:
לא היה מה לאכול - במתחם שאסור בו להדליק מנגל היה נחמד אם הייתם דואגים לדוכן מזון כזה או אחר
מתחמי יד שנייה - קצת עלובים, גם השוק קח תן וגם האיזור של הרכבים, אם לא מצליחים להרים משהו ברמה עדיף לא לעשות.
היה חם מאוד ולא היו עמדות מים שלדעתי הן חובה באירוע מסוג זה.
אבל הדבר שהכי הפריע זה שינוי התפיסה!!! ג'יפולוג הוא פורום ציבורי ופתוח שחלק נכבד מחבריו הם "חברים" ברמה כזו או אחרת, להרבה מאיתנו (אני בטוח שהרבה יסכימו איתי אז אני אכתוב בלשון רבים) החלק המהנה של המפגש הוא לפגוש חברים, להסתובב בין שלל הרכבים, למצוא רעיונות לרכב שלנו, לריב ולהתווכח על שיפור כזה או אחר, לתפוס פינה כמה חברים ביחד ולעשות על האש תוך כדי שמדברים על הרכבים, החיים וכו'.... החלק הזה שהוא לב המפגש הלך לאיבוד. במקום זאת קיבלנו מעין אוטומוטור לשטח, נחמד אבל לטעמי לא המטרה. בנוסף ,כתערוכה, למפגש ג'יפולוג היה חסר "בשר". כמו שכתבו לפני, מעין מסלולון עבירות להדגמת יכולת של הרכבים, הפעלות כאלו ואחרות כדי להעסיק את הילדים הקטנים אבל גם את הגדולים, משהו הרגיש מפוספס, כאילו ניסינו לגדול אבל נעצרנו באמצע (ולגדול זה לא לטעמי).
עדיין למרות הביקורת, המון המון המון תודה וכבוד לחברי הנהלה של האתר שהרימו אירוע בסדר גודל ענק עם המון אהבה והשקעה שאפו ענק מגיע לכם.
לדעתי אולי כדאי לחשוב לחזור למתכונות משפחתיות יותר. ודרור, מפגש מדברי זה אחלה אבל זה לא תמיד מסתדר ובמחירי הדלק הנוכחיים (אפילו עם סמוראי) זה לא תמיד ראלי, המפגש בבן שמן תמיד היה נוח כי הוא במרכז ומאפשר לכולם להגיע (יסלחו לי הדרומיים שבנינו).
ושוב, למרות הביקורת, הרבה כבוד ותודה ;)
עפ״י אחת השמועות, האחריות לביטול המפגש בבן שמן רובצת על כתפיו של אחד הטייקונים שהחליט ״להחריב״ את השטח לטובת חתונה אקסקלוסיבית לבת שלו (נמרוד / סביון הזימו אם השמועה חסרת שחר).
מעניין שלא ראיתי על זה כתבה בnrg או דומיו.
היה סבבה, כל הכבוד על האירגון. יישר כוח לכל המעורבים !!!!!!
עפ״י אחת השמועות, האחריות לביטול המפגש בבן שמן רובצת על כתפיו של אחד הטייקונים שהחליט ״להחריב״ את השטח לטובת חתונה אקסקלוסיבית לבת שלו (נמרוד / סביון הזימו אם השמועה חסרת שחר).
מעניין שלא ראיתי על זה כתבה בnrg או דומיו.
ובכן, ניר, בלי להיכנס לזה יותר מדי, האירוע המכונן הבא:
http://www.themarker.com/realestate/1.649151
הוא זה שגרם לכך שאסור לערוך אירועים בשטחים ציבוריים יותר - לא בחורשות, לא ביערות, לא בשמורות... בקיצור אי אפשר לעשות אירועים במקומות עם צל טבעי ובלי גדר.
מעבר לכך, כשעורכים אירוע של אלפי אנשים צריך רשיון לאירוע - ובו נאסר על תנועת כלי רכב - כלומר הפרדה מוחלטת בין החניה לבין האירוע עצמו (לכן ביקשנו מכל מי שאמור להיות בתוך המתחם להגיע בזמן ולהבין שלא יוכלו לצאת לפני ארבע אחה"צ)
למרות זה ראיתי לא מעט קבוצות שמינגלו בצוותא בין כלי הרכב בחורשה שסביב החניה - והמבנה הזה של אתר וסביבו חניה וסביבה חורשה היה אחד השיקולים בבחירת המקום.
גדלנו, מה לעשות. יש בזה טוב ויש בזה רע.
אולי בשנה הבאה נקצה מתחם למשכימי קום שיוכלו לחנות ולדומם מנועים בכל שעות המפגש, בתוך המתחם.
אסף.
יישר כח,
לי היה כיף, בסוף האירוע יצאנו להתחרע על הגבעות והסלעים מסביב.
עדין מתגעגע למפגשים בדרום הרחוק................... אך, זה היה משהו משהו
תזכורת קטנה, אחלה תמונות .............................
.http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=15358&page=3&highlight=%EE%F4%E2%F9+%E2%27%E9%F4%E5%E C%E5%E2
היה טוב, נהניתי יותר מההליכה לאורך החניה בדרך פנימה והחוצה ...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.