צפייה בגרסה מלאה : הקשר בין צמיג לטרנספר
היי שלום ושנה טובה לכולם
יש לי מיצובישי בופאלו L-200 4*4 אני רוצה להחליף צמיגים ל 31 אמרו לי שהטרנספר ברכב שלי לא בנוי למידה הזאת ויהרס במהירות יחסית האם זה הגיוני?
לא,
תחליף את אלה ש"אמרו לך"
מה בכל זאת ההשפעות שיש על החלפת צמיג במידות גדולות יותר מזה שהיצרן סיפק
בעיקרון זאת שאלה בלי תשובה
מידת הצמיגים שהיצרן מחליט להרכיב במפעל לרוב באה לפי היעוד הגאוגרפי של הרכב
לרוב, אותם רכבים ימכרו לשווקים שונים ברחבי העולם עם מפרט ציוד ותקנון שונה (וזה כולל מידות צמיגים) אך הרכב הבסיסי (הפלטפורמה) נשאר זהה
אז סתם לדוגמה, רכב כמו שלך יכול להמכר במדינה אחרת עם 31 מהמפעל...(אני מפשט בכוונה) אך הטרנספר יהיה זהה....
מהי מידת הצמיגים הנוכחית שלך ?
הי, אתה בטוח שזו המידה המקורית כפי שמופיע ברשיון? המידה הזאת נמוכה מאוד. בערך 28.5
ככל שמידת הצמיג גדולה יותר ההיתנגדות לגלגול הצמיג גם גדל אני לא זוכר בדיוק את היחס ביניהם בצורה פשוטה ככל שהצמיג גדול יותר כך קשה יותר לרכב להתחיל לינסועה
וליבלום בכלל צמיג גדול יותר מעמיס על כל מערכות ההנעה וההיגוי וצריכת דלק
לכל רכב יש נקודה חלשה שנישחקת ראשונה ואולי אצלך זה הטרנספר
תיפנה למחלקה טכנית של החברה ותקבל טווח מידות מתאימות לרכב שגם מישרד התחבולה מכיר בהן כשבא לו.
על פי משרד התחבורה צמיג 31 מאושר לרכב הנל מיצובישי בופאלו ,
אז איפה הבעיה? נסה להשיג סט כזה, מבחינת מעגל החלוקה כל טנדר יפני יתאים. סע ותחווה לפני ששרפת על זה כסף יקר.
אין לי בעיה להשיג ולנסוע אבל התקלות לא מגיעות אחרי יום או יומיים נסיעה , האמת אני רואה לא מעט בפאלו עם 31 ...
משרד התחבורה מאשר את מה שהחברה מאשרת לכן עם הצמיג מאושר אין בעיה לינסוע איתו כך בחשבון את תגובתי הקודמת תמיד דבר אחד בא על חשבון משהו אחר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.