PDA

צפייה בגרסה מלאה : מבקש עזרה בריתוך

popi95
03-10-11, 03:30
מבקש עזרה בריתוךאם למישהו יש רתכת והוא מעוניין לעזור לי לרתך כי אין לי את הכלי ואת הידעאני גר באיזור מרכז ומוכן להגיע לאן שצריך

mtntz
03-10-11, 03:50
נראה לי שכדי שתפרט יותר לחבר'ה פה מה אתה צריך, איזה חומר וכו' וכו'....אחרת איך מישהו ידע אם הוא יכול לעזור או לא?

popi95
03-10-11, 10:15
אני צריך להחליף כסא בסמוראי וצריך לעשות התאמות שניתן לעשות רק עם רתכת...אז אם יש מישהו שמעוניין לעזור אז בבקשה בבקשה אני צריך עזרה*

yes1952
03-10-11, 14:39
תשאיר טלפון בהודעה פרטית
אחזור אליך
יוסי

popi95
07-10-11, 15:46
כשבקשתי עזרה לא ציפיתי ליחס החם שקיבלתי בפורום, לילה אחרי שפרסמתי כבר היה לי חבר פורום שיעזור לי, זה לא שהוא רק עזר בריתוך ולא בקש כלום בתמורה הוא גם בילה איתי כמה שעות ותרם לי מהידע שלו ובשמחה.הייתי מופתע לטובה מהנחמדות בפורום ובצורך הנתינה, ובזאת אני אסיים ואגיד שכל משיצטרך עזרה בכל דבר אם אני אוכל לעזור אני אשמח ובלי לחשוב פעמייםושוב תודה, וגמר חתימה טובה לכולם*

יריב קלר ברוך
07-10-11, 16:27
כל הכבוד נתינה זה דבר מדבק עם נותנים לך בלי סיבה רק מאהבת האדם יש רצון עז להמשיך בדרך זו !
תמשיכו כך

yes1952
08-10-11, 07:43
פופי ידידי הצעיר
" ולא בקש כלום בתמורה הוא גם בילה איתי כמה שעות ותרם לי מהידע שלו ובשמחה.הייתי מופתע לטובה מהנחמדות בפורום ובצורך הנתינה"
שילמת אף שילמת-והאיש שעזר לך הרוויח המון
הוא הרוויח מכך שבחור צעיר בגילך כתב תגובה כפי שכתבת
ולמען הגילוי הנאות אכן יצרתי קשר עם הבחור וסייעתי לו בתיקון הכסא
ואספר לכם שפופי או בשמו גיא הינו בחור צעיר לפני צבא עם צמאון ענק לנושאי נהיגה והתנהגות שטח-הגיע עם אבא שלו אדם מדהים בזכות עצמו-והם הזכירו לי מיד את אבי ז"ל ואותי(וכן את עצמי עם בני שלי)
זה היה תענוג להקשיב לבחור הצעיר והמבריק הזה-ללא פוזות חדור מטויבציה
אז אם נתתי קצת לעיצוב אוהב שטח אמיתי לעתיד ואולי גם שותף לפעילות בפורום בבוא היום
הרווחתי והרווחתי בענק
כסף זה לא הכל בחיים
ובהצלחה בצבא (תמיד לשרותך במגבלות שלי שאתה כבר מכיר אותם קצת)
יוסי

-->