התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שלום לכולם, מחפש המלצה למוסך שיעשה דאגנוסטיקה וטיפול באיבוד מיים מפרייבט(מיצובישי)

jimny4me
04-10-11, 10:19
היי חבר'ה,

פרסמתי בפורום הפרטיות ללא הצלחה בקבלת המלצה על מוסך אמין שיעזור לי...

בקצרה:

על כל 400 ק"מ בערך אובד לו כליטר מיים...רדיאטור חדש..אין נזילות לאחר בדיקה בלחץ..כנראה פריצה בראש המנוע..לא בטוח והלוואי שלא..

אשמח להמלצה על מקום אמין שיעשה דיאגנוסטיקה כמו שצריך ויטפל בהגינות...

תודה רבה וגמר חתימה טובה,

יוסי..

jimny4me
04-10-11, 10:21
פרט קטן...מיצובישי קולט 96 אוטומטי....

אור .ס.
04-10-11, 11:43
היי, יש לך באזה"ת חולון, רחוב הפלד 6 "שיא מוטורס", מתמחים בתיקון רכב יפני, מקצועיים ואמינים.
מקווה שזה בטווח נסיעה שלך :)

yes1952
04-10-11, 11:44
מוסך אברהם
בן ציון גליס אזור תעשיה סגולה פ"ת
03-93000930
תבקש את מנסור
תגיד לו שיוסי עם הgmcהפנה אותך
אני מחזיק אצלו שלושה רכבים אמריקאיים
איש ישר ובעל מקצוע בחסד
יוסי

shmulikbg
05-10-11, 00:37
יוסי,
מאחר ואתה אומר שהמערכת נבדקה בלחץ, ואתה לא משוכנע שיש פריצה באטם ראש,
אז נותר לך להחליף את פקק הרדיאטור, שבעצם לא נבדק כשאתה בודק את המערכת.
בהצלחה.

jimny4me
05-10-11, 06:19
הוחלף הפקק כצעד ראשון לפקק חדש שלפי מה שהוסבר לי אמור להיות אטום יותר מהפקק המקורי (לפי המשפרים שמוטבעים עליו) הרכב עמד מונע כחצי שעה ולא היו נזילות ממנו..
אין סימני מיים בשמן ומפלס השמן לא עולה..בגלל זה אני לא משוכנע שישנה פריצה בראש..
יכול להיות שהמיים מתאדים ולא נמהלים בשמן אם ישנה פריצה?

אמיר ב.א
05-10-11, 14:15
הכי סביר שהמים יוצאים יחד עם גזי הפליטה ,
תנסה לשים לב האם ה"עשן" שלך יותר לבן וסמיך , במיוחד בהתנעה ...

jimny4me
05-10-11, 17:58
תודה רבה(!) לכולם,

אם יש המלצות על עוד בעלי מקצוע באזור המרכז, אשמח...

אור .ס.
06-10-11, 21:28
סתם שאלה, המערכת עברה בדיקה בלחץ ? יש ירידה בלחץ או שהלחץ תקין ? הרכב מתחמם ? יש בועות בשמן (לא בהכרח מים) ? האם השטיח בצד נוסע קדימה יבש ? (יתכן נזילה מרדיאטור חימום פנימי)

jimny4me
07-10-11, 05:47
הי אור,
אם לבדיקה בלחץ אתה מתכוון להתחברות עם משאבה ומכסה לרדיאטור והכנסה של אויר ויצירת לחץ אז כן, הלחץ ירד טיפטיפה אחרי כחצי שעה של המתנה והמוסכניק אמר שזה נורמלי.(נורמלי?, לזה התכוונת?)
הרכב מתחמם רק אם לא ממלאים מים בזמן..אבל אני ממלא באופן קבוע כל 300-400 ק"מ כליטר ליטר וחצי.( מעצבןןןןן)
לא ראיתי בועות בשמן בכל פעם שבדקתי (לאחר פתיחה של המכסה וגם במבט על המדיד).
נראה לי שהשטיח יבש..אבדוק מתחתיו ליתר ביטחון..
עוד משהו, מיכל העיבוי מתרוקן לגמרי בשלב שממש חסרים מיים אבל נשאר באותו גובה כאשר חסרים מעט (כחצי ליטר)
אומר לך משהו בינתיים?
המון תודה לכולם וגמר חתימה טובה,

יוסי.

יעקב ניצן
07-10-11, 23:18
אני עובד באופן קבוע עם מוסך סרבי באור יהודה ומאוד מרוצה .הוא עתיר נסיון[קרוב ל40 שנה] ואדם עלהכיפק. 0502334675. תגיד שיעקב היפנה.

raanan
08-10-11, 06:11
הי אור,
אם לבדיקה בלחץ אתה מתכוון להתחברות עם משאבה ומכסה לרדיאטור והכנסה של אויר ויצירת לחץ אז כן, הלחץ ירד טיפטיפה אחרי כחצי שעה של המתנה והמוסכניק אמר שזה נורמלי.(נורמלי?, לזה התכוונת?)
הרכב מתחמם רק אם לא ממלאים מים בזמן..אבל אני ממלא באופן קבוע כל 300-400 ק"מ כליטר ליטר וחצי.( מעצבןןןןן)
לא ראיתי בועות בשמן בכל פעם שבדקתי (לאחר פתיחה של המכסה וגם במבט על המדיד).
נראה לי שהשטיח יבש..אבדוק מתחתיו ליתר ביטחון..
עוד משהו, מיכל העיבוי מתרוקן לגמרי בשלב שממש חסרים מיים אבל נשאר באותו גובה כאשר חסרים מעט (כחצי ליטר)
אומר לך משהו בינתיים?
המון תודה לכולם וגמר חתימה טובה,

יוסי.

לי הייתה בעיה דומה למה שאתה מתאר במזדה לנטיס.
בסוף מצאתי סימנים קלים של התאיידות נזילה באזור משאבת המים.
כנראה רק כשהיא הייתה מסתובבת ולאחר זמן עבודה, הייתה הנזילה.
בזמן הכנסת לחץ עם המשאבה (כמובן שמנוע כבוי) הכול היה בסדר.

מקווה שאתה ממלא נוזל קירור איכותי (המנועים היפנים רגישים). אם כן, יקל עליך באיתור הנזילה עקב השארת זרזיף צבע.

בהצלחה באיתור הבעיה
רענן

jimny4me
09-10-11, 18:27
שלום לכולם,

עדכון לגבי הדרדק היפני..

מסתבר שכשעשיתי אטם ראש לפני כשנה וחצי שמו לי אטם דרק מעפן והוא התפורר..מיים הולכים חופשי לאחד מתאי השריפה והראש זקוק לשיפוץ...

מחר הוא יחזור לאחר כבוד למקומו ועל הדרך אני עושה גם טיימינג ומשאבת מיים כי הגיע הזמן והכל פתוח..מחליף דיסקיות וצלחות ברקס מקדימה כי הם מרעישים כמו תזמורת של זאבים בלילה ואם כבר אז כבר..קולר לגיר היפני הרגיש שלא יהיה לו חם..165K החזיק ואני רוצה שיחזיק עוד..

בקיצור, חבילה חבילה אבל אני קשור לאוטו ולא רוצה למכור אותו כל כך, בטח שלא במצב הנוכחי (תקראו לי נאיבי ופראייר בכיף)..

בסופו של דבר ניגשתי לשיא מוטורס בחולון ושרון שם עושה רושם של אדם אמין מאד וישר..אם מישהו ירצה בעתיד פרוט של העלויות אשמח להעביר בפרטי, או אם מישהו חושב שצריך אני יכול לפרסם גם כאן.

המון תודה חברים, לכולכם, על הכיוונים והרעיונות, תשומת הלב והרצון לעזור!

כיף לדעת שאתם כאן,

תודה רבה,

יוסי.

-->