צפייה בגרסה מלאה : רתכת TIG AC/DC
הרתכת שלי כנראה מתה בשיבה טובה. בת קרוב ל20 שנה, רתכת סליל ששוקלת איזה 100 קילו.
אני חושב להביא רתכת מארה"ב.
שמעתי על חברת לנקולן ושמעלי על חברת מילר אבל האם יש עוד חברות טובות לרתכות תוצרת ארה"ב?
אני לא רוצה חברה סינית, לא חברת בת סינית למותג ידוע. רוצה מותג ידוע אבל אני מכיר רק 2 מותגים.
אשמח לעיצה.
BackDoorMan
07-10-11, 14:38
ברר קודם אם היא מתאימה לריתוך אלומיניום (במידה וזה תנאי הכרחי עבורך) הרבה רתכות מצוידות בכותרת "TIG" ללא יחידת התדר הגבוה החיונית לריתוך אלומיניום.
פרוניוס אחלה רתכת, אבל לא מיוצרת בארה"ב.
מילר היא חברה מאוד טובה של רתכות , עם לינקולן יש לי ניסיון רב יש לי רתכת שטח שלהם 400 בהחלט עושה את העבודה..
כדי לרתך אלומיניום צריך רתכת AC ובשביל ברזל ונירוסטה DC. לכן כתבתי רתכת TIG AC/DC. מצידי הייתי קונה רק AC ורק DC אבל אין שאני מכיר.
מילר ולינקולן רתכות מעולות אבל עולות בהתאם, אני מחפש משהו קצת מתחת לליגה שלהם.
יש לי כרגע CEA בת 20 שנה בערך ואני מקווה שיהיה אפשרי לתקן אותה אבל לא מחזיק אצבעות.
רתכת דומה תעלה לי 30 אלף שקל....(אם היו עבודות בכמות שתצדיק אז זה בלל לא היה בעיה...אבל אין)
על כמה התקציב עומד?
בחברה שלי יש 4-5 רתכות כל אחת למשהוא אחר, אבל רוב העבודה היא עם הCO2 לא זוכר של איזה חברה אבל מחזיקה יפה, במיוחד אם כל שבועיים מרתכים איזה כף של באגר או שופל.
BackDoorMan
09-10-11, 19:04
כדי לרתך אלומיניום צריך רתכת AC ובשביל ברזל ונירוסטה DC. לכן כתבתי רתכת TIG AC/DC. מצידי הייתי קונה רק AC ורק DC אבל אין שאני מכיר.
מילר ולינקולן רתכות מעולות אבל עולות בהתאם, אני מחפש משהו קצת מתחת לליגה שלהם.
יש לי כרגע CEA בת 20 שנה בערך ואני מקווה שיהיה אפשרי לתקן אותה אבל לא מחזיק אצבעות.
רתכת דומה תעלה לי 30 אלף שקל....(אם היו עבודות בכמות שתצדיק אז זה בלל לא היה בעיה...אבל אין)
לא בדיוק,
כדי לרתך אלומיניום צריך את יחידת התדר הגבוה, חשבתי שכל רתכת הנמכרת כ TIG אמורה לכלול אותה,
אבל להפתעתי ראיתי כבר כמה כאלו המשווקות כ TIG וללא היחידה הנ"ל, ואפילו פתחתי על כך שרשור בעבר.
בזמן הריתוך, האלומיניום המותך יוצר שכבה של תחמוצת האלומיניום הצפה על פני אמבט הריתוך,
השכבה הזו הייתה הצרה הצרורה של עולם הריתוך עד שהומצאה יחידת התדר הגבוה,
היחידה הזו מזרימה גל ריבועי בתדירות גבוהה המפוררת את השכבה ומאפשרת את הריתוך.
טוב אנחנו מדברי על אותו דבר. התכוונתי למה שכתבת. זה לא באמת גל סינוסי אלא גל ריבועי אבל נקרא AC. בכל מקרה, רתכת כזו של חברה ידועה עולה בארץ בסביבות ה30 אלף. חשבתי להביא מארה"ב משהו קל וזול יותר. יש חברה בשם ווסטווד אבל יש לי חשש שמדובר על מותג סיני.
לינקולן, מילר ושו"ת עולים בערך כמו בארץ אחרי ייבוא ומיסים.
BackDoorMan
11-10-11, 20:48
אההה..... אז תגיד חיובי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.