צפייה בגרסה מלאה : למה התקנתי וו גרירה ותודה למתקינים
אמנם את הג'מוס פרסמתי למכירה אולם עד אז אני נוסע בו,
לפעמים באתרי העבודה בכבישים בעלי עגלות החץ(החץ המואר שמכווין תנועה)נתקעים עם רכבם ואת העגלה צריך להזיז לשולי הדרך,
נו ומה לעשות שניתבקשתי לסייע ואין לי וו גרירה?
בהיותי אצל יניב דקל במוסך הייטק מוטורס(עליו כבר המלצתי בחום)שאלתי אותו לגבי וו גרירה והוא הפנה אותי ל א.ג. נגררים בכפר סבא וטרח לציין שהוא יוודא שאקבל מחיר הוגן ביותר
התייצבתי היום אצל אסף ואוריאל-המחיר?1500 ש"ח לפני מע"מ
שלוש וחצי שעות ויש לי וו גרירה ===בנוסף הם דואגים לרישוי
הסבלנות של אסף שעבר איתי בין כל העגלות אפילו שלא קניתי עגלה בסוף היתה מדהימה(אני נודניק)
על השרות האדיבות והמקצועיות מגיע להם תודה
ודרך אגב הכל בזכות האתר הזה שדרכו אני מוצא בעלי מקצוע נדירים ביושרם-וחברים טובים שאני פוגש כאן
טלפון שלהם?כמעט שכחתי==050-5500180
תודה
יוסי
אתה יודע איזה וו שמו לך ?הבנתי שעושים "התאמות" כי אין משהו שמתאים לגימי וכשאני דיברתי איתם [אסף] המחיר היה קצת שונה .ד"א כשכתבת שהם דאגו לרישוי היתכוונת שבסיום קיבלת ליד רישיון רכב שכתוב בו שיש וו או אישורים לעמדה מיס1? { יש מצב לצרף תמונה? }
אתה יודע איזה וו שמו לך ?הבנתי שעושים "התאמות" כי אין משהו שמתאים לגימי וכשאני דיברתי איתם [אסף] המחיר היה קצת שונה .ד"א כשכתבת שהם דאגו לרישוי היתכוונת שבסיום קיבלת ליד רישיון רכב שכתוב בו שיש וו או אישורים לעמדה מיס1? { יש מצב לצרף תמונה? }
לא צריך "התאמות" - יש מקומות (כמו מקום העבודה שלי. מצטער על הפרסומת) שיש להם אישור של משרד התחבורה לבנות ("לפתח") התקן לוו גרירה, קבוע או נשלף, כולל האישורים הנדרשים לעדכון הרישיון. העניין חוקי וללא קומבינות.
(לא מכיר מחירים, צור קשר עם "גתוס" אם מעניין אותך...)
כרגיל אני מתקשה להבין
מדוע אפשר לקבל אישור לבנות אבל לקנות ולהרכיב מוצר מדף אסור?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hidden-Hitch-1995-2005-Trail-Blazer-Jimmy-Envoy-Bravada-/160651120653?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&fits=Make%3AChevrolet|Mod
איך מוצר שבקושי עולה $100 יותר ממרביע במחירו כשהוא מורכב על הרכב של יוסי?
טלטולי
אתה מקבל את רישיון הרכב החדש בדואר משלם אגרה וזהו
א.ג ועוד כמה כמו גתוס יש להם הסדר בהיותם מתקינים מורשים-מצלמים את רישיון הרכב ותעודת זהות של בעל הרכב -הם מעבירים למשרד הרישוי ומשרד הרישוי מנפיק על סמך זה רישיון רכב חדש עם תוספת של וו גרירה+החשבונית שלהם מצורפת לרישיון הרכב=רשימה של חברות המורשות לכך יש במחשבי ניידות התנועה=
ג'ו ידידי היקר
ארצות הברית של אמריקה זה לא ישראל
ייצור מדף לאוכלוסיה המונה למעלה מ 250 מילון נפש +עוד כמה עשרות מיליונים במקסיקו קנדה ומרכז אמריקה הינה כח קניה
בארה"ב תקנות תעבורה שונות מכאן
אנו מדינה קטנה ובהתאם לכך הכל יקר
כמוין ענק הנחת ענק
כמויות מזעריות?תוספת מחיר
חג שמח
יוסי
לא ירדת לגמר דעתי
עזוב כוח קניה
לאותו יבואן ישראלי יש את בדיוק אותו כוח קניה, ולמעשה אפשר להגיד בקלות שמוצר שעולה לי $100 בתור צרכן עולה לו בערך חצי
תוסיף הובלה מכס מע'ם רווח של %50 (מקובל?)
לא תגיע אפילו לחצי מהמחיר בארץ....
אין כול קשר בין מחיר המוצר למחירו בישראל.....מדוע זה ככה?
מאותה סיבה שכלב מלקק את הביצים
בא ניקח סיטואציה "דמיונית"
מחר איזה אהבל ינסה לתקן את המחשב הביתי שלו, בחוכמתו יכניס סכין בספק כוח ו.....ז'ל
מחרותיים הפוליטיקאים החרוצים יחוקקו חוק שאסור לאדם לפתוח-לתקן מחשב אלא הוא מוסמך ע'י המדינה.
מה יקרה? טכנאים יכפילו את התעריפים ואיתם ילך כול הענף כולל מחירם של מחשבים חדשים.
מדוע?
בחקיקת החוק המדינה מכרה רשיון לגנוב, לא ישירות כמובן אלא בעקיפין הם מוכרים רשיון למונופול ולכן המחיר בהתאם.
כרגיל אני מתקשה להבין
מדוע אפשר לקבל אישור לבנות אבל לקנות ולהרכיב מוצר מדף אסור?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hidden-Hitch-1995-2005-Trail-Blazer-Jimmy-Envoy-Bravada-/160651120653?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&fits=Make%3AChevrolet|Mod
איך מוצר שבקושי עולה $100 יותר ממרביע במחירו כשהוא מורכב על הרכב של יוסי?
למה? כדי שלעוד כמה אנשים תהייה פרנסה.
שלעוד כמה פקידים בטלנים תהיה הצדקה במשרד הרישוי.
כדי שלנו, האזרחים, יהיה עוד קצת פחות קל לחיות.
אתה יודע מה ג'ו?אתה צודק באמת
לצערי עוד לא תפסתי אותך בטעות
ובמקרה זה גם עומרי צודק
ומזלי הטוב שאני יכול להרשות לעצמי להיות פרייר ולשלם וה-וו יהיה רשום חוקית
ולהסתבך פחות עם אותם נציגי חוק שאף שאני נמנה על חלקם לא תמיד הם טלית שכולה תכלת
יוסי
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.