צפייה בגרסה מלאה : Article: מסלול 4X4: מראש העין לתל חדיד
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2282-׳׳¡׳׳•׳-4X4-׳׳¨׳׳©-׳”׳¢׳™׳-׳׳×׳-׳—׳“׳™׳“
עשינו אותו, אכן אחלה מסלול רק להזהר מבזנטים חבויים, אני קרעתי את אחד מהצמיגים.
במפה בעמוד ענן לא מופיע בכלל הכביש המפותל ממזרח לכביש 6, זה שמקשר בין כל המטווחים ושטחי האימונים שבאיזור הזה.
אין לי כרגע תחת היד את מפת הסמ"ש הרלוונטית (4, השרון ומערב השומרון) כדי להשוות. למי שיש - הכביש הזה מופיע במפה?
סמוראי בלי נעילות ובלי הגבהות רק עם צמיגי 205 יכול לעבור אותו?
יופ של איזור אני גר בסביבה ואם מישהו ירצה אפשר לעשות באזור שישי עבירות שלא תשכחו במהרה באחריות מוטי
סמוראי, בחלקו הראשון של המסלול (עד מעלה שש), יתאמץ מעט. החלק השני של המסלול ניתן למעבר בכל מני מקומות כך שניתן יהיה למצוא את הנקודה שהסמוראי יעבור.
סמוראי, בחלקו הראשון של המסלול (עד מעלה שש), יתאמץ מעט. החלק השני של המסלול ניתן למעבר בכל מני מקומות כך שניתן יהיה למצוא את הנקודה שהסמוראי יעבור.
יודעים מה? גם ככה משעמם לי בשישי בבוקר- מישהו רוצה לעשות את המסלול?
סביון - המוסו זה הרכב שלך?אתה יכול לתת איזה סיכום על הרכב הזה? שטח? כביש? אמינות? וכו'לא שאני מתכוון להגר מהפאג'רו, אבל הוא מסקרן אותי
כן, יש לי מוסו, אבל בניגוד לצבע חרא שלך, תומר, שלי בצבע ירוק בקבוק... על הרכב, בסך הכל אני מאוד, מאוד מרוצה מהרכב, הרכב עגלה, מ-0 ל-100 קמ"ש בחודש / חודש וחצי, לי ולמשפחתי הרכב מאוד נוח, מרווח ובעל יכולות שטח סבירות בהחלט, אני לא חושב שאני אתקע באף מקום שבו יעברו רכבי SUV אחרים (ללא נעיולות, מוגבלי החלקה וכו'). כביש, אם נתעלם מעצם היותו עגלה, אז הוא בסדר גמור גם בכביש, מהירות שיוט סביב ה-100 קמ"ש, מזגן טוב כולל סוג של בקרת אקלים! מבחינת אמינות, למיטב ידיעתי יש לו כמה דברים קטנים כמו אלטרנטור והבלם יד הוא בגדר המלצה. י לי את הרכב רק משהו כמו 4/5 חודשים כך שאני לא ממש בעל נסיון אבל אני מאוד מרוצה מהרכישה. אם יש לך שאלה ספציפית, שאל ואני אענה. סביון
יש מצב להיצטרף?
יודעים מה? גם ככה משעמם לי בשישי בבוקר- מישהו רוצה לעשות את המסלול?
בטח אם תרצו תנו צלצול מחר בערב 0506961231 מוטי חג שמח
שלחתי לך את מס הטלפון שלי בפרטי צור קשר
בטח
בשימחה נדבר מחר.תהיה בעיה לגראנד ויטרה לעשות את המסלול?
אם תרצו תנו צלצול מחר בערב 0506961231 מוטי חג שמח
שלום למכירים את המסלולהאם סורנטו ממוגן בלבד יעבור את מהסלול בכיף או "יסבול", ז"א האם יש מעקפים במידה והמעברים כבדים על יכולות הסורנטו.
בשימחה נדבר מחר.תהיה בעיה לגראנד ויטרה לעשות את המסלול?
שכחתי שבשישי יש את המפגש השנתי של מועדון ה5. מבחינתי זה אומר שאם אני יוצא למשהו, זה רק בצהריים.
לכל השואלים: המסלול, עד למעלה שש, מעט סלעי בנקודות מסויימות אולם כל רכב בעל הילוך כח יכול לעבור אותן, במקרים קיצוניים קצת עבודות "מעצ" יפתרו את הבעיה.
לכל השואלים: המסלול, עד למעלה שש, מעט סלעי בנקודות מסויימות אולם כל רכב בעל הילוך כח יכול לעבור אותן, במקרים קיצוניים קצת עבודות "מעצ" יפתרו את הבעיה. מה קורה יש החלטה אם כן תקבעו שעה ומקום מפגש
לכל מי שמעונין המסלול הוא לא פשוט אבל יש מעקפים בכל מכשול ועד הצהרים אפשר לעשות יופי של סיבוב אנחנו נהיה באזור תל חדיד בסביבות 8 בבוקר
שוקל לעשות את המסלול ביום ד', אך מכיוון שאני עובד (השנה אין טיולים רק עבודה כוס אחותוק...) אני חושב להתחיל סביב 15:30 ולסיים סביב 22:00. כמות רכבים קטנה, עד 4. דעות, תובנות, המלצות וצעקות יתקבלו בברכה, במיוחד לאור העובדה שניכנס בוודאות לחושך.
שוקל לעשות את המסלול ביום ד', אך מכיוון שאני עובד (השנה אין טיולים רק עבודה כוס אחותוק...) אני חושב להתחיל סביב 15:30 ולסיים סביב 22:00. כמות רכבים קטנה, עד 4. דעות, תובנות, המלצות וצעקות יתקבלו בברכה, במיוחד לאור העובדה שניכנס בוודאות לחושך.
תהנו! קחו פנסים טובים כדי להאיר מלמטה בזמן עבודות המעצ. זהירות כשמרימים אבנים...
עשינו את המסלול ב5/5/12 הפוך מחדיד לראש העין.חסימות באזור התעשיה שהם-צריך לצאת ולעקוף בכביש הראשי ולהיכנס עד השער בסוף אתר הבניה ואז שמאלה לבריכת צאקרטה.המצב שם עלול להשתנות בהמשך.
כל אזור נחל שילה טרשי על כל המשתמע. העבירות בינוני עד פלוס.הבעיה היא חסימות באזור של האדום מול המבצר פלוס שער נעול באזור המחצבה.די מתסכל להתחיל לגעגע בדרך לסיום המסלול בחיפוש יציאה.
אשמח אם יש למישהו עדכון עדכני.
האיזור משתנה תמידית שם בגלל השיקום שעוברת השמורה.
זה לא רק שיקום השמורה, זה גם בניה מאסיבית של 4000 יחידות דיור וכרגע עיקר העבודה זה תשתית וכבישים. בכל אופן השביל האדום מבוטל, וגם השחור שמוביל לחרבת אל חמם. חלק מהמקומות מותרים עדיין לנסיעה, אבל יש לעקוב אחר השילוט, יש פירוט איפה מותר ואיפה אסור.
השערי ברזל בכניסה\ יציאה ממגדל צדק נסגרים בשעה 16:00 כל יום, וזה מופיע באתר האינטרנט של רט"ג ובשילוט בכניסה. ישנם יציאות אחרות שניתן לצאת מהם, אבל שוב, לשים לב לשילוט, יש שם הרבה בורות פתוחים ומקומות אסורים לנסיעה.
מישהו עשה את המסלול לאחרונה? שוקל לנסוע מחר בבוקר ולסיים לפני כניסת שבת.
עדכון נכון ל 19.5.2017
כאמור, ראש העין בתנופת בניה מאסיבית, העובדות בשטח מזכירות מאוד את סיפוח הסמ"ש האדום מדרום לרמת בית שמש. מנקודת מבט נאיבית הייתי מצפה מהרשויות שינגישו את הסמ"ש האדום של נחל שילה בדרכים חילופיות אבל זה כבר דיון אחר.
החלטתי לבדוק את המצב בשטח ולפיכך הצטרפו אליי בוזי בסיקס עם רדיאטור בן חצי שעה ואודי עם סיקס כלאיים.
ירדנו מכביש 5 במחלף שער השומרון והמשכנו דרומה לעבר המחצבה. נענו לאורכו של נחל סוסי בציר המשיק לשכונה המזרחית של ראש העין.
148749/1166184
ציפינו בנקודה זו לשורה של בולדורים שיחסמו את דרכינו לתחילת המסלול, ואכן חששנו לא אכזב. בהגיענו לנקודה זו יכולנו לראות את הנתיב מצהיב ובודד, משיר מבט מבעד לשורת הסלעים הענקיים שרעידת האדמה האחרונה סידרה בתצורת גדר מדהימה.
לאחר נסיעת סקירה קצרה באתר, מצאנו דיילת חביבה של הרשות עומדת מתחת לשמשיה עם מלבי קר ולימונדה טריה. הדיילת הצביעה על פתח בשורת הסלעים והמליצה לנו לטפס תלולית אקראית שתיקח אותנו ישירות לתחילת המסלול. וכך עשינו.
114886
המשכנו כ 500 מטר מזרחה לאורכו של נחל סוסי עד לפניה דרומה לאוכף המוביל לחרבת אול אל חמם.
114885
סמוך לחרבה טיפסנו דרום-מערבה בשביל טרשי והתחברנו עם הסמ"ש האדום.
114884
149265\1164878
בנקודה זו נראה בבירור ניסיון ההשתלטות של ראש העין על היישוב "דיר בלוט". קו של סלעים מרשימים ושדה של בזנטים תוחמים את אתר הבניה ומונעים את המעבר לשביל הממשיך דרומה.
למזלנו הרב, הפועלים במקום קיבלו את פנינו ברינה ובדיצה. החלטנו לפתוח גזיה שהזמנו מבעוד מועד מאיביי, דחפנו קורט חוואיג' לכוס הקפה וריפדנו את קיבתנו במרגרינה טריה. בתמורה, שיתפו עימנו הפועלים את נקודת המעבר שניסללה במיוחד לגי'פאים עד לתחילת הסמ"ש.
חשוב לציין כי למרות מאמצי הפועלים החמושים בשופל חדור מוטיבציה, המעבר אינו קל לרכבים נמוכי גחון.
מכאן ואילך השביל די ברור כפי שמפורט בכתבה המקורית מ 2011.
רכבים נמוכי גחון יתקשו מאוד לסיים את המסלול ללא עזרה, הכוונה או שבירה.
רכבי שטח-כביש יהנו מכל רגע.
הילוך כוח ו 4X4 חובה.
נ.ב.
תוואי השטח משתנה בכל יום.
תודה ליואב קוה על הייעוץ והשיתוף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.