צפייה בגרסה מלאה : האם להקפיא רשיונות לרכב שישכב שנתיים
בהערכה גסה יתכן גם 3
התחדשתי לי בטרופר ישנה 99 ירוקה בובה ידנית
עכשיו הסמוראי מתברר להיות הכיף האמיתי בשטח כמובן
השאלה היא מבחינת הבירוקרטיה
הסמוראי עומד לעמוד קצת זמן והשאלה היא איך עושים את זה כך שסוף מעשה במחשבה תחילה לא יהיה משפט נפוץ אח"כ
הבנתי שיש כמה דרכים וחלקן מתבררות להיות טעות כשרוצים להחזיר את הרכב לכביש
הרכב שנת 93 אגב
תודה
meir alony
11-10-11, 20:16
אם תקפיא את הרישיון במשרד הרישוי תחסוך את האגרה השנתית ואת הטסט.
אם תקפיא את הרישיון במשרד הרישוי תחסוך את האגרה השנתית ואת הטסט.
אבל תצטרך אחרי יותר משנתיים לעבור בדיקת מעבדה מוסמכת, שזה טסט מוגבר מאד, ויותר קשה, בעלות של כ-1000 ש"ח.
בהערכה גסה יתכן גם 3
התחדשתי לי בטרופר ישנה 99 ירוקה בובה ידנית
עכשיו הסמוראי מתברר להיות הכיף האמיתי בשטח כמובן
השאלה היא מבחינת הבירוקרטיה
הסמוראי עומד לעמוד קצת זמן והשאלה היא איך עושים את זה כך שסוף מעשה במחשבה תחילה לא יהיה משפט נפוץ אח"כ
הבנתי שיש כמה דרכים וחלקן מתבררות להיות טעות כשרוצים להחזיר את הרכב לכביש
הרכב שנת 93 אגב
תודה שלום. הייתה לי השנה בעיה דומה לשלך, לא בדיוק אבל דומה בנסיבות אחרות. [ מה יקרה אחרי ההקפאה? ] במהלך השנה התקשרתי למוקד הטלפוני של משרד הרישוי לפחות תריסר פעמים [כל חודש] וכל פעם קיבלתי את אותה התשובה המסויימת - בדיוק נחרץ ממוקדנית אחרת , כל התשובות שקיבלתי מהמוקדניות נראו לי,איך לומר? יותר מדי טובות ומתאימות לציפיות שלי בכדי להיות מציאותיות. במילים אחרות -לא תהיה לי בעיה לחדש רישוי פרט להליך מקוצר ולא מסובך ובוודאי שלא צורך בעמדה מס'1 ומעבדת תקינה.למרות התשובות "הנוחות" שקיבלתי החלטתי לא להקפיא.כשהגיע הזמן לחדש את הרשיון פניתי למשרד הרישוי הפעם פיזית -אמרה לי הפקידה בשיא האדיבות עלי לציין: אדוני, מחכה לך סרט של הליך ארוך ומסובך, עליך לעבור בכל התחנות [ושאני סברתי לתומי שאהיה משוחרר מהן עקב האינפורמציה שקיבלתי טלפונית] ולשאלתי "אז למה שנה שלמה מפמפמים אותי עם אינפורמציה שגויה במוקד הטלפוני"? ענתה -ציטוט: עזוב, אלו סטודנטיות מטומטמות שלא מבינות כלום ובאות לעשות כמה גרושים בתורנות מוקד. ובכן, עצתי לך -אל תסמוך על אינפורמציה טלפונית ממוקד משרד הרישוי, גש פיזית לעמדה במשרד הרישוי . אם היית שואל אותי אישית הייתי אומר לך לא להקפיא, די לי בחסכון דמי הביטוח. כל זה לא אומר שלא תצליח להקפיא ולקבל את הרשיון בחזרה בלי בעיות מיוחדות,לא יודע , אני לא לקחתי את הסיכון, בברכה.
אני הקפאתי רשיונות ללא שום בעיה. בטופס מצויין שאחרי שנתיים צריך לעשות בדיקות נוספות ולכן הפשרתי בחזרה את הרשיונות אחרי קצת פחות משנתיים. העברתי טסט רגיל וזהו.
שים לב לדבר אחד מעצבן - לא מקבלים את הכסף חזרה כשמקפיאים את הרשיונות. במקום זה יש לך יתרת זכות במשרד הרישוי עד שתפשיר אותם בחזרה.
כשבאתי שוב ושחררתי אותם אז בהתחלה הפקידה הדפיסה לי טופס עם מחיר מלא, ורק כשהזכרתי לה שבעצם אני כבר שילמת על כמעט שנה שלמה היא בדקה שוב והדפיסה לי טופס נוסף על סך "0 שקלים". אם לא הייתי שם לב זה היה הפסד של 800 שקל בערך.
לא עדיף לך פשוט למכור? לא בריא לרכב לעמוד. הוא לא נועד לזה.
היה לי רכב שעמד כי קניתי חדש, אחרי תקופה לא ארוכה הוא כבר לא הניע, התחילו נזילות ובסוף הוא נמכר לברזל. לדעתי עדיף למכור את הרכב כשהוא נוסע ועם כל הרשיונות בתוקף וכדומה מאחר שלהקפיא אותו. אלא אם כן מדובר במשהו מאוד מאוד נדיר ומיוחד שלמרות ההקפאה בכל זאת יקבל קצת זמן נסיעה או רכב שבגמר ההקפאה כבר יהיה רכב אספנות ככה שאפשר להקפיא לזמן ארוך.
עד שנתיים זה סביר.
במידה ועברו שנתיים וצריך להעבור מעבדה מוסמכת זה סרט בפני עצמו אשר דורש זמן,סבלנות וכסף.
ממליץ לך להחמנע מזה.
תודה על כל התגובות
לגבי הבחור עם המוקד הטלפוני-משתתף בצערך ,תודה שסיפרת לי את זה וחסכת לי
ובכללי אני מבין ממכם שפשוט מקפיאים ומפשירים קצת לפני שנתיים
אני פשוט חשבתי שיש עוד איזו אפשרות,מישהו אמר לי שאפשר פשוט לשלם רק את האגרה וטסט לא צריך? או שמשלמים למישהו 100 שקל (גם ככה הרכב לא נוסע)
לגבי למה לא למכור כי אין אפשרות
השקעתי ברכב הזה את הנשמה שלי ניסיתי למכור אותו במחיר מזלזל ואנשים בכלל לא מתקשרים-ויתרתי ברגע שהבנתי שאף אחד לא יעריך את העבודה שעשיתי בו ואותו כמוני ובשביל 20 אלף לא שווה למכור בטח שלא אם הוצאתי עליו כפול 3 בערך
ההשקעה והחיבה שלך לרכב זו סיבה מצויינת לא למכור. אני לא מזלזל או לועג. זו בהחלט סיבה שאני מאמין בה.
השאלה היא, האם הקפאה זה הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות. אתה תצטרך לנהוג ברכב מידי פעם כדי שהוא לא יתקלקל. אם אתה גר בעיר זו בעיה ואם אתה שם את הרכב במקום אחר מהר מאוד אתה לא תבוא כי זה יראה לך טרחה. רחוק מהעין רחוק מהלב, מנסיון.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.