צפייה בגרסה מלאה : האם מישהו יכול לעזור כמה עולה מנוע לצ'ירוקי 2001 ומה עלות גיר טרנספר 5 מצבים?
שלום לכל האינדיאנים אני צריך לדעת כמה עולה מנוע לצירוקי 2001 בארץ או מהיכן מביאים מחו"ל המלצות לאתרים ומה העלות עד הארץ אם מישהו כבר עשה זאת?
לרכב בעייה של התחממות יתר בעבר ויש צורך לבצע בדיקה של לחץ מים במערכת כיום המנוע בקומפרסיה תקין אבל זהו חשש לא מבוטל
בנוסף כמה ומאיפה להביא טרנספר 5 מצבים אודה למי שיספק קצת מידע בנושאים אלו על מנת לקבל החלטות
גלעד 888 :confused:
ברוך הבא לפורום, אף שזו כבר הודעתך השלישית.
יש בפורום פונקציית חיפוש ואפילו חיפוש מתקדם.
חיפוש קצר היה מעלה לך לא מעט שרשורים, העוסקים בתלונות על יבואנים, בשיבוח יבואנים, ובמקומות מומלצים.
כמעט כל יבואן מנועים באיזור רחוב המסגר מחזיק מנועים כאלו, כי אילו בגדול אותם מנועים כמו של הסופה, והגראנד צ'רוקי.
בעיות התחממות אינן בהכרח עקב מנוע בלוי, יש עוד אלף ואחת סיבות - רק למשל - משאבת מים בלוייה, משאבת שמן בלוייה, רדיאטור סתום, פן קלאץ דפוק, טרמוסטט דפוק, תערובת ענייה ועוד.
מחירים - בין 5000 ל-7000 ש"ח.
אנא ההשתמש בפונקציית החיפוש.
הי
שים לב שב 2000-2001 יש לראשי מנוע של ה XJ נטיה לפתח סדק ולגרום להרס המנוע עקב התחממות.
האם המנוע שלך אובחן כטוטל לוסט?
האם בעיות ההתחממות באינדיאנים הן עקב פינוי חום לקוי מתא המנוע?
כי ברנגלר ובסופה עם אותו מנוע, הבעיות הללו לחלוטין לא קיימות, והמנוע למעשה חסין התחממות...
ב XJ אין בעיית התחממות בד"כ.
ב 2001 (או 2000) היה שינוי כלשהו בראש המנוע (משהו עם הציפוי של מעברי המים - אני לא זוכר במדוייק) מה שגורם לכשל בראשים הללו.
תופעת הלואי היא התחממות והרס מנוע.
מן הסתם, צפוף יותר בתא המנוע ולכן חם יותר, אבל אם הכל תקין, לא אמורה להיות בעיה.
סער
בXJ אין בעיית התחממות מיוחדת.
(הוא יכול לרוץ כמו סופה וסיקס על שליש מכמות המים במערכת לפני שאתה שם לב שמשהו קורה...)
מה שאתה שומע כאן בפורום זה על ZJ עם מנועי V8 - שם על אותו תא מנוע יש מכונה שמייצרת הרבה יותר חום, אז מן הסתם בעיות במערכת הקירור באות לידי ביטוי מוקדם יותר.
לפותח השרשור - מצטרף לקודמי - לא נתת טיעונים משכנעים להחלפת מנוע, אלא לבדיקה יסודית של מערכת הקירור. נראה שאתה זקוק להמלצה על מוסכים טובים ולאו דווקא על החלפת מנוע.
לא בכלל לא הוא נוסע אפילו סביר אבל יש נזילות שמן מהגיר ומהמנוע ויש סימנים שהיתה התחממות
קודם כל תודה ושמח להצטרף לחברה טובים יש המלצות על מוסכים טובים מה שמעתם על אודי מזרחי? ומה ההבדל העיקרי בין ה5 מצבים ל3 מצבים האם יש הבדל בצריכת הדלק?
מה עלות הקנייה של גיר 5 מצבים ? ללא הרכבה והאם יש אתרים בארה"ב שניתן להשיג יותר בזול? איך אני נכנס יותר לחיפוש באתר הנפלא שנו?
לא יודע לענות לך על הפרטים הטכניים, כן יודע לענות לך על אודי מזרחי. הייתי מטפל אצלו בסופה שלי הרבה שנים ועכשיו עם הפרייבט. קודם כל בן אדם - זהב. ישר, הגון, מכונאי לעילא ולעילא. זהו בקצרה
כנ"ל " אורן מערכות " כפר הנגיד
שמיל אכן צדקת הרדיאטור סתום ודפוק היכן משיגים אחר במחיר שפוי ומה יש עוד לעשות לפני שמרכיבים שאדע שהמוסכניק לא יודע
snirjeepdreamer
15-11-11, 09:09
אודי מזרחי +1
ממליץ בחום על אורן מערכות בכפר הנגיד
שמיל אכן צדקת הרדיאטור סתום ודפוק היכן משיגים אחר במחיר שפוי ומה יש עוד לעשות לפני שמרכיבים שאדע שהמוסכניק לא יודע
בעניין הרדיאטור ממליץ בחום רב על סמי רדיאטורים בהרצליה - דבר עם אורן.
החלפתי אצלו פעמיים רדיאטור ואצלו גם הוצאתי את הקולר של השמן לרדיאטור נפרד חיצוני. איש טוב, אחראי והגון.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.