התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מדחס

ירוןש
19-10-11, 13:30
התגלגל לידי מדחס קטן וחמוד של arb אני מעונין בו רק לניפןח צמיגים הבעיה שבאתר של הנפלד מצוין שהדגם הנל מיועד לנעילה בלבד שאלתי היא האם בכל זאת אפשר להסב לניפוח צמיגים:confused:

zviki
19-10-11, 14:16
חיובי חיובי אפשר. עד למידה של צמיגי 31 זה סביר.תלוי גם באם המדחס נועד ל 2 נעילות או 1. האופציה גם מופיעה במפרט החברה. מאין ספור מדידות שעשיתי למדחס הנ"ל [ של 2 נעילות] הגעתי לספיקה של 93 PSI ממוצע. זמן ניפוח לגלגל 1 כ-6-7 דקות [איטי אבל מנפח]. אצלי שימש כמשני בלבד למדחס מובנה.עליך להתקין בו נקבה פניאומטית סטנדרטית לצינור אוויר.[יש אפשרות] ואם יש לך "ידיים טובות" לבניית מיכל אוגר אוויר יהיה לך מדחס לא רע.

zviki
19-10-11, 14:45
הכוונה ל-6-7 דקות מ-0 ועד ל-30 PSI בצמיג 31 , לא תותח אבל מנפח.

דידו
21-10-11, 18:58
חיובי חיובי אפשר. עד למידה של צמיגי 31 זה סביר.תלוי גם באם המדחס נועד ל 2 נעילות או 1. האופציה גם מופיעה במפרט החברה. מאין ספור מדידות שעשיתי למדחס הנ"ל [ של 2 נעילות] הגעתי לספיקה של 93 PSI ממוצע. זמן ניפוח לגלגל 1 כ-6-7 דקות [איטי אבל מנפח]. אצלי שימש כמשני בלבד למדחס מובנה.עליך להתקין בו נקבה פניאומטית סטנדרטית לצינור אוויר.[יש אפשרות] ואם יש לך "ידיים טובות" לבניית מיכל אוגר אוויר יהיה לך מדחס לא רע.

PSI - זה לחץ לא ספיקה!
בכל אופן המדחסים הנ"ל פחות יעילים מאלו האיכותיים שמיועדים לניפוח
יש ב- ל.כ. ברמה סבירה.

zviki
21-10-11, 23:16
ברור צודק,התכוונתי ללחץ ולא לספיקה- ליטר פר מיניט ,קצת מיהרתי בתשובה ואין אפשרות עריכה. לא עניתי לו על המדחסים של ל.כ כי הוא מתייחס רק ל ARB . ואגב אני בונה, משפר מדחסים ואם יש לך סבלנות
כנס לחיפוש מתקדם- מדחסי אוויר ותראה עבודה שלי

zviki
21-10-11, 23:23
תיקון-
חיפוש מתקדם, למכירה מדחס אוויר ,2 תוצאות

liron_al
22-10-11, 05:25
המדחס יחזיק לך כמה ניפוחים מועטים עד שיחזיר את נשמתו לבורא (או למהנדס שברא אותו).
למדחס אין צלעות קירור מה שמוביל לשחיקה גבוהה מאוד של הצלינדר והבוכנה, המדחס איטי לאללה! ממש לא מתאים לניפוח.
אצלי מותקן מדחס כזה לנעילה ומדחס נוסף לניפוח. אני עם דידו, יש בל.כ זולים וטובים ממנו. אגב, אם תמכור אותו, תוכל לקנות 3 :)

-->