צפייה בגרסה מלאה : רשמים לאחר הגבהה ונעילה של חברת Trail Master
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2019144449021.2090996.1556199769&type=3
הנה אלבום התמונות.
אז ככה.
ההגבהה מגיעה קיט שלם שהקיט כרוך ב:
4 קפיצים
4 בולמים
כבל ברקס מוארך
תושבת למוט פנהארד
ויותר מזה לא צריך!
ההגבהה היא 2 אינץ', אבל בפועל נותנת 2 וחצי אינץ'.
אם תסתכלו על התמונות הגבוה של הרכב יורת גבוה מההגבהה הסטנדרטית של האולדמאן
נסיעה בכביש שופרה מאשר הבולמים המקוריים
אך הנסיעה בשטח זה כבר עולם שלם. הרכב פשוט מגהץ את הכל בלי שהנוחות שלי תיפגע לשניה!
אני מאוד ממליץ על הקיט הזה, שהותקן אצל זוקי-לנד.
פרטים ומחירים - אצלי בפרטי
בנוגע לנעילה
הנעילה היא נעילת לוקרייט 1510 אבל אין לי יותר מידי מה להגיד, הרכב ידני לכן הנסיעה בכביש איטית יותר וזהירה יותר
אך בשטח, אין מכשול שעצר אותי עד כה!
בין אם זה סלעים, בולדרים מדרגות חול דרדרת או פודרה, עדיין לא עצרתי, כשיגיע החורך יעלו תמונות חדשות וכמובן גם רשמים חדשים!
כמו כן הותקנה הנעילה אצל זוקי-לנד
בהזדמנות הזאת אני רוצה להודות לליאור-זוקי לנד על העבודה המקצועית והמדהימה שהוא עשה לי על הרכב!
וכמובן על היחס ועל האפטיות שלו לסבול אותי שואל כל שאלה ומה זה עושה ולמה זה עושה! נהנתי מכל רגע!
תעדכנו אותי אם אתם רואים את התמונות בבקשה =]
ניבו ,
זה סמי :)
אני מתחיל להצטער שמכרתי את הג'ימיני :P
חכה חכה מה אני מכין לך
שאר התמונות בגודל מלא נמצאות באלבום בפייסבוק:
www.facebook.com/media/set/?set=a.2019144449021.2090996.1556199769&type=3 (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2019144449021.2090996.1556199769&type=3)
לא נוצרת לך בעיה עם המוט מייצב?
חבר שעשה הגבהה (לא זוכר של מי) נוצרה אצלו בעייה עם המוט מייצב בהצלבות.
יפה מאוד.
ועכשיו לעצה שאולי תהיה שווה לכם הרבה כסף ותחסוך לכם הרבה מפחי נפש בעתיד, וזו גם הסיבה שמחקתי את התמונות מהתגובה האחרונה:
אנשים קטנים, מתוסכלים ומנוולים שלובשים מדים בצבע כחול, משוטטים באתרי הרכב ברשת ומחפשים בדיוק תמונות כאלה - של מכוניות שעברו כל מיני שיפורים ושינויים, ושבעליהן היו מספיק טפשים או תמימים לא למחוק את לוחית הרישוי מהתמונה...
ושאחר כך לא תתפלאו כאשר בלשי ימ"ר תנועה בליווי בוחן תנועה משטרתי מגיעים אליכם הביתה כדי להוריד לכם את הרכב מהכביש ותקוע לכם דו"ח של 1000 שקלים. היו כבר מקרים ולא מעט! בקיצור - סוף מעשה - במחשבה תחילה. צילמתם? רוצים להשוויץ? סבבה - יש תוכנות כמו פוטושופ, למי שאין פוטושופ יש פיינטשופ-פרו גם בווינדוס שלכם - תשתמשו בזה!
ולגבי תמונות שאתם מפרסמים בפייסבוק - זה באמת כבר עניינכם הפרטי. קטונתי מלעזור גם שם.
תמיד חשבתי והאמנתי שיש חדרון קטן ואפל, אפוף עשן סיגריות, כוסות קפה מקלקר, שבו יושבים ציידי האינטרנט לצורך המטרה הזו . מזל שהרכב שלי חוקי לחלוטין
צביקי - זה אמיתי.
זה לא חדרון והוא לא קטן ואפל.
מעקב ברשת הוא אחת הדרכים היעילות לתפוס "עבריינים" (כי עבריין אמיתי לא מתעד את עצמו ומפרסם קבל עם ועולם את המידע שיפליל אותו) - במקום לכלות שעות בכבישים ובדרכים בתקווה לדוג איזה רכב, יושבים מול מסך ואוספים את האינפורמציה בסבבה, על כוס קפה. אין שום סיבה להקל עליהם.
צביקי - זה אמיתי.
מעקב ברשת הוא אחת הדרכים היעילות לתפוס "עבריינים" (כי עבריין אמיתי לא מתעד את עצמו ומפרסם קבל עם ועולם את המידע שיפליל אותו) - במקום לכלות שעות בכבישים ובדרכים בתקווה לדוג איזה רכב, יושבים מול מסך ואוספים את האינפורמציה בסבבה, על כוס קפה. אין שום סיבה להקל עליהם.
+1
כך הורידו רכב(ספורט) של חבר, דפקו לו בדלת הבית בלשים +בוחן תנועה.
צביקי - זה אמיתי.
המילים שהשתמשתי בהן - סתם לקוחות מעולם הריגול. מסכים איתך לחלוטין שיש מדור מסודר העוסק בזה,טרף קל. יתרה מזאת, חוקרי חברות הביטוח שואבים מידע רב מהפורומים, מגישים להם מידע מכשיל על מגש כסף. משהו בסגנון נפוץ- "התהפכתי בכביש [גם לגבי פרייבטים] ולא קרה לי כלום, אני בסדר גמור סתם 2 שריטות". הפנקס פתוח והיד רושמת.
חבר'ה אני מאוד מעריך את הדאגה שלכם כלפי
אך אם לא הסתרתי את לוחיות הרישוי כנראה שיש סיבה לכך
אין לי שום דאגה בנוגע להגבהות או לשיפורים למינהם, שלם ב100 אחוז איתם ונתקלתי לא פעם ולא פעמיים בשוטרי תנועה שהרימו גבה אך עם דיבור נכון והסברים נכונים לא היו כשלים
אך לצערי זה אינו נושא השיחה אלא תגובות בנוגע להגבהה החדשה. הייתי אומר גם על הנעילה אבל לא רואים אותה אז זה לא פרקטי
עופר, אין שום בעיה עם מוט מייציב, למהלך מתלה מושלם בהחלט אפשרי לנתק מוט מייצב.
בנוגע למחירים ולעלויות אתם מוזמנים לפנות אליי לפרטי ואתן לכם פרטים לכל המעוניין
הקפיצים הקדמיים בסגירה מקבלים קשת מאוד גדולה (קריסה של הקפיץ)
זה אמור להיות כך?
לגבי מה שדרור רשם "עדיף להיות חכם מאשר צודק"
תתחדש!!
הקפיצים הקדמיים בסגירה מקבלים קשת מאוד גדולה (קריסה של הקפיץ)
זה אמור להיות כך?
לא. ואני מוכן להתערב שבנוסף שהם נוגעים בתושבת באמפסטופ העליונה.
הסרן שלך צריך 5-8 מעלות סיבוב והארכה של 1-2 ס"מ. לפחות לפי התמונות.
תתחדש :)
לא. ואני מוכן להתערב שבנוסף שהם נוגעים בתושבת באמפסטופ העליונה.
הסרן שלך צריך 5-8 מעלות סיבוב והארכה של 1-2 ס"מ. לפחות לפי התמונות.
תתחדש :)
+1.
2" הגבהה זה הקצה העליון לפני שחייבים לשנות מוטות רדיוס קדמיים (גם בוקסות אקצנטריות לא יעזרו...תשאל את רנסטר)
בכל מקרה תתחדש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.