צפייה בגרסה מלאה : רעידות דוושת הברקס בעצירת חרום
אמש עצרתי עצירת חרום ודוושת הברקס רעדה לפי קצב פעילות הabs
ירדתי לכביש צדדי נטוש ובדקתי את בלימת הרכב בנסיעה קדימה ואחורה
בעצירה הדרגתית עדינה לא היו רעידות
בעצירה מעט אגרסיבית כן הופיעו הרעידות
אציין שהרעש נשמע מכיוון גלגל שמאלי קדמי
הרכב GMC Jimmy שנת 97
תודה מראש לתגובות
יוסי
ABSעובד כאשר הוא מרגיש הבדלי מהירות בין הגלגלים בזמן בלימה, יכול להיות שיחידת הABS נימצאת בצד שמאל ושמעתה אותה
עובדת
במידה ושמעת רעש מכני מאזור הבלמים יכול להיות שדיסקיות גמורות ואז הברזל שלהן נוגע בצלחת בלם
כך זה מרגיש בבלימה עם ABS
כך זה מרגיש בבלימה עם ABS
ובגלל זה אסור להיבהל ולעזוב את הברקס, במקרה כזה ממשיכים ללחוץ עליו גם כשהוא רועד!
היו הרבה מקרים של אנשים שנבהלו מהרעידה הזאת ובגלל זה עזבו את הברקס... (אוליי נשים ולא אנשים, לא נכנס לזה עכשיו...:confused:)
סוזי המשתוללת
23-10-11, 09:17
ובגלל זה אסור להיבהל ולעזוב את הברקס, במקרה כזה ממשיכים ללחוץ עליו גם כשהוא רועד!
היו הרבה מקרים של אנשים שנבהלו מהרעידה הזאת ובגלל זה עזבו את הברקס... (אוליי נשים ולא אנשים, לא נכנס לזה עכשיו...:confused:)
אולי פשוט אנשים שלא עברו הכשרה על המערכת וקיבלו אותה כתוספת מבלי לדעת את יתרונותיה וחסרונותיה??
בדוק מחקרית ש abs לא הוריד את הקטל בדרכים על אף העובדה שמדובר במערכת מצילת חיים ולו משום שאנשים פשוט לא עברו הכשרה בנושא
על פי התיאור שלך המערכת מתפקדת בדיוק כמצופה ממנה
ככל שהמערכת ישנה יותר כך המרווח בין הפמפומים גדול יותר בקשר ישיר למהירות עיבוד הנתונים של המחשב
ככל שמהירות העיבוד עלתה כך ניתן היה להוסיף כמות שיניים על הגלגל אותו קורא החיישן
ככל שהרזולוציה עלתה מהירות זיהוי נעילת הגלגל עלתה וכך גם התקצר זמן הבלימה שב abs ישן היה ארוך
נדמה לי שברכב שלך מדובר על שלשה חיישנים בלבד
שניים לציר הקדמי ואחד לציר האחורי (גם כמות החיישנים תלויה במיכולת המחשב )
לא ברור לי מה קשור מהירות המחשב? הריי המחשב עובד בתדר עצום ביחס לרכיבים המכנים ברכב. ובכלל, החישנים הללו הם כולם אנאלוגים, והמרה לסיגנל דיגיטלי בטח מתבצע בעזרת חומרה יעודית במחשב הרכב.
אבל מאוד יתכן שעם השנים המערכות השתפרו. אני ממש סובל מה ABS ברכב מודל 2001 הוא ממש מפריע לבלימה בשטח.
רבין
למרות שעל פי תחושותיך לא אמור להיות קשר, אני הייתי בודק את הדיסקים לוודא שאין עקמומיות. סביר להניח שתוכל להרגיש את זה ביד, ואז אם לא עברת את המידה המינימלית, תמיד תוכל לחרוט.
בברכה,
יוני5
אכן בעית הרעידות הופיע לאחרונה משום שחיקה של ה"סנדלים"
לא ציינתי שמערכת ה a b s נכנסה לפעולה במהירות מאוד נמוכה כאשר באופן רגיל המערכת לא היתה אמורה להכנס לפעולה
תודה
החכמתי
יוסי
לא ברור לי מה קשור מהירות המחשב? הריי המחשב עובד בתדר עצום ביחס לרכיבים המכנים ברכב. ובכלל, החישנים הללו הם כולם אנאלוגים, והמרה לסיגנל דיגיטלי בטח מתבצע בעזרת חומרה יעודית במחשב הרכב.
אבל מאוד יתכן שעם השנים המערכות השתפרו. אני ממש סובל מה ABS ברכב מודל 2001 הוא ממש מפריע לבלימה בשטח.
רבין
אז תנתק אותו, בהרבה רכבים עצם המעבר ל 4X4 מנתק את המערכת אוטומטית, ה ABS על יתרונותיו הרבים לא מערכת מושלמת, היא מגדילה באופן משמעותי את מרחק הבלימה!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.