PDA

צפייה בגרסה מלאה : שלום לכל משפחת הסוזוקי

bdoren
26-10-11, 11:30
שלום לכולם, אני ממש טרי פה בפורום. אחרי הגשמת החלום של קניית סמוראי, אתגרתי את עצמי עם שנתון 84 כאשר התוכנית היא שיפוץ כללי.האמת שאין לי כל כך נסיון במכונאות אבל יש את התשוקה והאהבה לשטח, וכמובן צמא ללמוד וכמה שיותר על הרכב ולהגיע למצב בו אוכל לטפל ולפתור תקלות בעצמי.האמת שנקלעתי לבעיה שמופיעה הרבה בפורום, בעית החלפים לשנתון הזה הרכב בבעלותי בסביבות ה6 חודשים, עשיתי לו סוג של יישור קו כבר למרות שיש עוד עבודה רצינית על החשמל והבודי, את כל העבודה עד היום בצעתי במוסך. רציתי לשאול מספר שאלות, לפני כחודש הלך לי הטרנספר ורציתי לשפץ אותו בעצמי, מצאתי באיביי קיט של טרנספר כל החלקים הפנימיים כולל אטמים ולאגרים אבל היה מצויין שם כי זה לשנתונן 86 ומעלה. המוסכניק שלי ממוסך שבתאי שמר למי שמכיר אמר כי טרנספר משנתון 86 לא יהיה מתאים לשנתון 84 ושהוא גדול יותר וכמובן שהקיט עצמו לא יכנס בקופסה של הטרנספר שקטנה יותר. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם אין שום דרך אחרת? בנוסף האם זה אומר שגם הגיר שונה וגם גל ההינע וכל מה שקשור לזה? ואם יש כ״כ הבדל בין שנתון 86 ל 84 אני אוכל לשפץ את צמת החשמל שלי על פי סכימה של שנתון מאוחר יותר או שגם כן יש את בעיית השנתון?מישהו יכול אולי להמליץ על מוסך באיזור חיפה שעובד עם סמוראים ואפשר לסמוך עליו מבלי שישחוט במחיר?בנוסף, מבחינת בעיית החלפים, מישהו מכיר מקום שניתן להשיג חלפים משופצים, משומשים, או אם זה בכלל אפשרי לקנות או ליבא חלקים חדשים?אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם כל השאלות, שמח להיות חלק מהמשפחה.תודה מראש.

ishc
26-10-11, 13:08
חלקים ל-84 זו אכן בעיה.
כמה אנשים שאתה צריך להכיר שמחזיקים חלפים לסמוראי והם:
1. רמי רמוראי, בני ברק
2. מורי, ראשל״צ
3. ליאור זוקי לנד, נורדיה
4. אמנון, ת״א
5. דויד, כפר הנגיד
הדוק לגבי קיט שיפוץ במכשירי תנועה בת״א.
בהצלחה

רון נחמן
27-10-11, 22:52
מצטער לקפוץ עם הצעת מכירה, אבל כל הידוע לי ההבדל הוא שב-84 יש לך מנוע 1000, ולכן אתה צריך קיט גלגלי שיניים של טרנספר 1000.

ולי במקרה יש אחד למכירה... צור קשר אם מעניין אותך.

רון 054-4583515

ובאווירה אחרת - כל הכבוד על התעוזה לקנות רכב ישן ולשפץ! יהיה מאוד נחמד אם תשתף בתהליך השיפוץ. במיוחד אם יש לך תמונות.

bdoren
01-11-11, 01:01
תודה רבה לכם אנשים, עניתם לי על רוב השאלות..רון, לגבי הטרנספר האמת שכבר השגתי אחד מפרוק ולכן כרגע אין לי צורך למרות שחשבתי אולי כן לקנות אחד שיהיה לעתיד. ואם כבר מדברים על חלפים אז אולי יש לך עוד חלפים שאפשר לדבר עליהם (גיר, גל היניע,וכו׳)?

רון נחמן
01-11-11, 22:37
תודה רבה לכם אנשים, עניתם לי על רוב השאלות..רון, לגבי הטרנספר האמת שכבר השגתי אחד מפרוק ולכן כרגע אין לי צורך למרות שחשבתי אולי כן לקנות אחד שיהיה לעתיד. ואם כבר מדברים על חלפים אז אולי יש לך עוד חלפים שאפשר לדבר עליהם (גיר, גל היניע,וכו׳)?

חח.. למרות המודעות שפירסמתי בלוח לאחרונה, אני לא מחסן חלפים :) מה שיש לי מפורסם שם.

אני מציע שתדבר עם מורי - 057-5335353

-->