PDA

צפייה בגרסה מלאה : טיפול אצל צביקה קרבורטור

TOMN2
30-10-11, 22:20
היתי אתמול אצל צביקה קרבורטור והוא נתן לי שרות מעולה
לרכב היתה בעיה להניע בבוקר צביקה גילה שהצ'ק היה תקוע החליף מסנן דלק והוסיף מיזמתו אחד חדש ליתר ביטחון
צביקה נכנס מתחת לרכב ובדק את כל הרכב כמכלול אחד ובנוסף עזר לי למצוא תקלות נוספות כגון תרמוסטט תקוע חופש בצלבים תיבת העברה היתה מסולבת ב4 על 4 ועוד. בנוסף המליץ לי להחליף כבלי הצתה לאיכותיים יותר ובאותה המידה.
צביקה הוא איש מקצוע אמיתי הוא מתיחס לכול לקוח ברצינות ורואה את הרכב כמכלול שלם
תום

ishc
30-10-11, 22:31
נחמד לשמוע ביקורת טובה על בעל מקצוע בתחום שבדר"כ הביקורת היא שלילית. צביקה איש נחמד שתמיד טורח ועזר פה בפורום ולפעמים גם טלפונית למרות שאינני לקוח שלו כלל ובעצם מעולם לא נפגשנו.
דרך אגב, אם תמצא חוטי הצתה טובים באמת אני אשמח לדעתי מאיפה. אחרי שהחוטים של BS התפרקו מעצמם בשבת האחרונה בשטח (נקנו מחוסר ברירה) והם רק בני 10 חודשים. קניתי היום חוטים מוורקו. אם הם טובים רק הזמן יגיד. אם לא תהיה ברירה אני חושב להזמין ספליטפייר מארה"ב וזהו.
צביקה לפני שתמליץ לי על חוטי בירו, דיברתי היום עם עמנואל, אין לו דגם ספציפי לסמוראי וששאלתי אותו האם ההתנגדות שונה בין סוגי רכבים הוא גמגם ושלף תשובה של מה פתאום הכל סטנדרט. נשמע לי מוזר ולא אמין, מה שגם הוא נמצא בחיפה ואין לו שום משווק במרכז כולל הפרסי שלא מעוניין כלל להביא את החוטים שלו.

צביקה קרבורטור
31-10-11, 01:04
נחמד לשמוע ביקורת טובה על בעל מקצוע בתחום שבדר"כ הביקורת היא שלילית. צביקה איש נחמד שתמיד טורח ועזר פה בפורום ולפעמים גם טלפונית למרות שאינני לקוח שלו כלל ובעצם מעולם לא נפגשנו.
דרך אגב, אם תמצא חוטי הצתה טובים באמת אני אשמח לדעתי מאיפה. אחרי שהחוטים של BS התפרקו מעצמם בשבת האחרונה בשטח (נקנו מחוסר ברירה) והם רק בני 10 חודשים. קניתי היום חוטים מוורקו. אם הם טובים רק הזמן יגיד. אם לא תהיה ברירה אני חושב להזמין ספליטפייר מארה"ב וזהו.
צביקה לפני שתמליץ לי על חוטי בירו, דיברתי היום עם עמנואל, אין לו דגם ספציפי לסמוראי וששאלתי אותו האם ההתנגדות שונה בין סוגי רכבים הוא גמגם ושלף תשובה של מה פתאום הכל סטנדרט. נשמע לי מוזר ולא אמין, מה שגם הוא נמצא בחיפה ואין לו שום משווק במרכז כולל הפרסי שלא מעוניין כלל להביא את החוטים שלו.
שלום רב !
חוטי וורקו איכותיים ביותר, אתה יכול להיות רגוע, מניסיון עם לקוחות החוטים יחזיקו זמן ארוך ביותר, הרבה יותר ממה שאתה מצפה, והם בעלי התנגדות נמוכה.
חוטי הצתה מתוצרת BS(ביתן ספארק), נמצאים בכל סמוראי שני בממוצע המגיע אלי, והוא משבש את פעילות המנוע, ומוונע מלהוציא את המיטב, לאחר שפוץ קרבורטור, לכן כל לקוחותי המגעים אלי עם חוטי הצתה מתוצרת ביתן ספאראק, מתבקשים על ידי ,להחליפם בחוטי הצתה איכותיים בעלי התנגדות נמוכה, כולל טומי שכתב מעלייך שביקר אצלי ביום שישי האחרון.
בברכה
צביקה

roi777
31-10-11, 10:16
איך אני יכול לדעת אם חוטי ההצטה שקניתי הם איכותיים ובעלי התנגדות נמוכה בהתחשב בעובדה שאיני מכיר את שם החברה אשר מייצרת אותם (מלבד העובדה שהם בעובי של 8 מ"מ), האם אני אמור להרגיש שינויי משמעותי בין חוטי הצטה איכותיים לחוטי הצטה זולים?

roi777
31-10-11, 10:20
הצטה = הצתה ,תסלחו לי...

GodsFather
31-10-11, 19:03
צביקה ידידי, גם לי המלצת כך ואני שומע על כך מכל אדם שני. ואני שואל - למה שלא תשווק חוטי הצתה במהלך השיפוץ ? תחסוך לכולם הרבה ריצות :)

צביקה קרבורטור
31-10-11, 22:30
אמיר ידידי שלום רב !
אכן אתה צודק כל סמוראי שני שמגיע אלי, מגיע עם חוטי הצתה זולים = BS =ביתן ספארקף התנגדות גבוהה= חיתוכים בנסיעה, רעידות וקיטועים בסרק, ירידה מסויימת בביצועים, ניתוק הקונקטרים בחיבור לפלג בעת ניתוק כבל ההצתה בעת החלפת מצתים, ואורך חיים קצר של חוטי הצתה זולים, שהופכים להיות יקרים בגלל הנזק שעושים למפלג ולמודול ההצתה, ולתקלות הנגרמות לבעל הסמוראי.
היבואן של חוטי הצתה בירו, אינו מיבא משום מה חוטי הצתה לסמוראי , כנראה בגלל חוסר דרישה וביקוש למוצר, הפיתרון יבוא מחו"ל או הרכבת חוטי הצתה תחליפים איכותיים, וקיימים כאלה בשוק, אך מכיוון שלי, זה לא כלכלי להחזיק חוטי הצתה לסמוראי בכלל, ולרכבים בפרט, בגלל עלות החזקת מלאי מינימלי מכל סוג של רכב המגיע אלי, בגלל הדרישה הגבוהה, לרכבי סובארו וסמוראי, אנסה להשיג מלאי במחיר סביר ללא התנייה בכמות קנייה מינמלית, לרכבים אלה, וברגע שיהיה ברשותי חוטי הצתה איכותיים במחיר סביר, אעדכן בפורום על מנת לעניין את בעלי הסמוראים מכל השנתונים.
בברכה
צביקה

צביקה קרבורטור
31-10-11, 22:38
איך אני יכול לדעת אם חוטי ההצטה שקניתי הם איכותיים ובעלי התנגדות נמוכה בהתחשב בעובדה שאיני מכיר את שם החברה אשר מייצרת אותם (מלבד העובדה שהם בעובי של 8 מ"מ), האם אני אמור להרגיש שינויי משמעותי בין חוטי הצטה איכותיים לחוטי הצטה זולים?

רוי שלום רב !
ראשית בדוק האם על חוטי ההצתה שקנית רשום שהם תוצרתUSA , במידה שכן הם קרוב לוודאי חוטי הצתה BS .
שנית אנא ציין מדוע החלפת את חוטי ההצתה הקודמים, מה היו תופעות הלוואי, שבגללפ החלפת את החוטים והאם חלה הטבה באיכות הנסיעה, חלה הרעה, או ללא כל שינוי?
האם יש באפשרותך לצלם מקרוב את חוטי ההצתה ולהתמקד בכיתוב עליהם, ולהעלות את התמונות בשרשור?
ואם יש ברשותך מד אמפר ואתה יודע לבדוק התנגדות בדוק את ההתנגדות של חוטי ההצתה, והעבר את פרטי ההתנגדות בשרשור.
בברכה
צביקה

TOMN2
31-10-11, 23:34

הי
לא הצלחתי להשיג את הטלפון של עמנואל האם יש לך?
מאיפה קניתה בסוף חותים של מוורקו? באיזה מחיר?
תום

ishc
01-11-11, 06:00
חוטים של וורקו נותן לקנות בשונצינו 1 בת"א שם יושב היבואן (החוטים של ורקו אבל את הקונקטורים לוחצים בארץ בדיוק כמו ב-BS), לי עלו 78 ש"ח.
עמנואל משאבות דלק - 04-8416319

זרקו
01-11-11, 09:39
78 זו העלות לאחד או לכולם?

ishc
01-11-11, 10:15
כולם

gmike
01-11-11, 19:38
הייתי אצל עמנואל לפני כמה חודשים, החוטים שיש לו הם לא מיועדים במיוחד לסמוראי. באתי עם החוטים הישנים והוא הביא סט שמתאים באורך.
לא זוכר לאיזה רכב זה מיועד, אני יכול לבדוק אם זה מעניין מישהו.
לא יודע אם הוא ממשיך לייבא אותם, כי הוא אמר לי שהוא הפסיק והוא מסיים את המלאי שיש לו וזהו.אין מספיק ביקוש כנראה.
אני מרוצה מהם, נראים איכותיים. לא בדקתי התנגדות שלהם.
את האופציה של וורקו לא הכרתי, אחרת הייתי הולך עליה. לא חושב שיש סיבה לשלם פי 2 על BERU
מיכאל.

TOMN2
01-11-11, 21:04
צביקה מה דעתך? וורקו או BERU האם זה משנה שהקונקטורים לחוצים בארץ?
תום

צביקה קרבורטור
01-11-11, 22:11
תום שלום רב !
ברו עדיף, וורקו הוא ברירת מחדל באיכות סבירה מאד, ואין שום מניעה לרוכשם למרות שהקונקטורים לחוצים בארץ, איכות חוטי ההצתה וההתנגדות שלהם חשובה, מבלי לגרוע כמובן, מהקונקטור ולחיצתו לכבל ומניעת תלישתו בעת פירוק חוט הצתה לשם פירוק הפלגים.
בברכה
צביקה

צביקה קרבורטור
01-11-11, 22:15
תום שלום רב !
מחר אני מקבל סט חוטי הצתה תוצרת ארצות הברית, רק לאחר שאבדוק אותם, ואת מחירם במידה והוא סביר אקנה סט אחד, לטובת כל לקוח פוטנציאלי בעל סמוראי עם חוטי הצתה גרועים בעלי התנגדות גבוהה..
אני אעדכן מחר בשרשור זה, על איכותם ומחירם לצרכן.
בברכה
צביקה

-->