צפייה בגרסה מלאה : שאלה עם ,טיזר".על איזה בסיס של רכב כדאי להתחיל לבנות 4*4 למטרת עבירות נטו?
השאלה באמת מעניינת ויש לה לדעתי כמה תשובות .
ככל שיענו יותר וינמקו ,כך אתכוונן למטרה טוב יותר .
תודה לעונים.
יונימוג אדום
21-11-11, 18:27
מה אתה משועמם ?
כמובן על בסיס של פנטום יהיה הכי טוב .
אילן
מוני אורבך
21-11-11, 19:18
אתה שואל שאלה כללית מדי
עבירות נטו ?!
מה זה בדיוק??
זחילת סלעים? דיונות? בוץ?
אתה רוצה שהיא תהיה חוקית לכביש?
בגדול (ממש בגדול) אתה צריך להתחיל מהיסודות
והיסודות הם גלגלים גדולים ומנוע חזק
גובה ובסיס גלגלים גדול מספיק, וגם רוחב כמובן.
אני דווקא היתי ממליץ על ווגוניר או גלדיטור (אם אתה לא רוצה להסיע יותר מעצמך
עבירות נטו הכוונה ללא רישוי כביש?
עם יש יכולת לשנות שילדה הייתי מחפש F350 שהושבת בתאונה מיכלולים מסיבים מנוע חזק אבל צריך לקצר באורך תן יותר כיוון
אהיה ספציצי יותר.
רכב רק לשטח ,יגרר ע"ג גורר/עגלה.
מעברי בוץ,מעברי מים,סלעונים ,פחות דיונות ,הרבה פחות..
בסיס רכב עם מה שפחות שינויים [כגון בניית תיפלצת,זה לא הכוון] .בסיס עם אופצויות מעוף...
לא צריך רישוי כביש ,לא יעלה עליו החיים!
סבבה.
בהנחה שאתה יכול להרשות לעצמך סופה, אז סופה. מערכת מתלים חדשה אם כי לא חייב סליל, אפשר גם עלים עם סרן מתחת לעלים. סרנים רחבים. רצוי דנה 60 ק.א אבל אם אין אז דנה 60 אחורי ודנה 44 קדמי. צמיג של 35 אינץ'. עם דנה 60 קדמי אפשר גם 37.
היגוי הידראולי מלא, אלא אם כן ממש בא לך על תיבת הגה. במקרה הזה תיבת הגה משולבת בוכנה הידראולית.
מאחור FULL SPOOL מקדימה אוטומטית שביחד עם היגוי הידראולי מלא תהיהי יחסית קלה לסיבוב לכן לא חייבים נשלטת יקרה.
בגדול להתחלה זהו.
אם אתה רוצה יותר פרטים אז צור קשר בפרטי. שווה לחשוב על בניית רכב עבירות לפי תקנון על מנת לקבל רישוי מרוצים. יקל לך את החיים בטווח הרחוק.
כמה נוסעים, מה טווח הנסיעה? טיולים או תחרויות או סתם לתצוגות בבור? וכמובן, מה התקציב...
2 נוסעים ,מקס.
נסיעה עד כ100/150 קמ מסלול, מקס.
לא טיולים,לא תצוגות בור.
נשאר ארועי עבירות שונים..
תקציב ..+-50 .
רכב שבנוי לפי תקנון עבירות או לא משנה?
50 זה כולל רכישה של רכב?
הייתי לוקח F350 מושבת (אני יודע איפה היו כמה, לא יודע איפה הם היום), מעיף את הבודי, כלוב , גלגלים 40, מתלים מקוריים הכל מקורי, וממשיך משם. מינימום שינויים, מקסימום רכב.
אסף.
אישית נראה לי שF350 יהיה ארוך ולא כל כך כיפי. אבל זה אני.
האמת, 50 אלף לא יביא אותך רחוק. אני בונה רכב לA2 וחושב שלא אסיים אותו מתחת ל65-70 אלף. כמובן בהנחה שאעשה את כל השינויים שאני רוצה לעשות....
הייתי לוקח F350 מושבת (אני יודע איפה היו כמה, לא יודע איפה הם היום), מעיף את הבודי, כלוב , גלגלים 40, מתלים מקוריים הכל מקורי, וממשיך משם. מינימום שינויים, מקסימום רכב.
אסף.
אהבתי את הרעיון .אוהב בסיס גלגלים ארוך.
חומר למחשבה! זוכר היכן? [הפ]!
תודה.
עוד כיוונים?!
אישית נראה לי שF350 יהיה ארוך ולא כל כך כיפי. אבל זה אני.
האמת, 50 אלף לא יביא אותך רחוק. אני בונה רכב לA2 וחושב שלא אסיים אותו מתחת ל65-70 אלף. כמובן בהנחה שאעשה את כל השינויים שאני רוצה לעשות....
היכן אני מוצא את התקנון?
בניה נכונה ,אישורים.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=24948&page=9&highlight=%F1%E5%F4%E4
מפרט טכני
מנוע 8 צילינדר 500 כ"ס חדש
הדרסים
מערכת הזרקה רב נקודתית חדשה של הדלברוק
מגבר הצתה MSD
כוהל MSD
מחשב ניהול מנוע הדלברוק
קיט אטימה לכוהל ולמפלג
גיר אוטומט מחוזק 4 הילוכים
תיבת הגה מחוזקת
סרן אחורי דנה 70 נעול (הוחלפו כול המיסבים ) יחס 4.88
סרן קדמי דנה 60 מחוזק (החלפו כול המיסבים )יחס 4.88
נעילות ARB קומפרסור ניפרד
4 בולמים של בילשטיין 14" על 2.5 כולל מיכלים חיצונים
2במפ סטופ אחורים של בילשטיין
4 בלמים דיסק ברקס
מגבר בלם הידראולי
צינורות ברקס מותאמים לרכב
מיכל אוויר +קומפרסור חשמלי
כלוב תיקני +תושבות לכסאות וחגורות
כננת קידמית 8274WARN מחוזקת עם מנוע גדול
כננת אחורית9500XP WARN
כסאות ספרקו AVO2
חגורות 5 נקודות של ספרקו
קשר פנימי
2 קסדות
קשר חיצוני קארדו
דש בורד פיבר גלס מיוחד לאוטו
פנל עליון אלומינים לכול המפסקים
מתקן גלגל ספייר +היליפט
5 צמיגים מקסיס 37.12.5.16
2 טרטריפים 1 חשמלי ואחד מכני
מערכת חשמל חדשה ואטומה למים נישלטת מהפנל מעל הנהג והנווט כולל מפסקים אטומים פיוזים קופצים ומנורת ביקורת לד לכול מפסק מנורות הזהרה לדברים חשובים לוח שעונים חדש ואיכותי כולל שעון לחץ דלק 2 משאבות דלק הכנות לכננת נישלפת פיקוד לכננות מהלוח
מערכת מיתלים 4 ליינק חזקה במיוחד (אפילו אני לא הצלחתי לשבור אותה) מיסבה קצה חדשים
כול החלק האחורי נחתח וניבנה שילדת צינורות +תושבת לכננת אחורית פגוש אחורי +2עוגנים חזקים
ויש עוד מלאי של חלקים וחלפים וצמיגים
למחיר ושאלות שי 0505416200
אין סיכוי ב 50 אבל שווה בדיקה לא?
יואב
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.