צפייה בגרסה מלאה : קניית סט מתלים PROCOMP
בררתי אצל יאנוביץ' על סט מתלים של 2.5" PROCOMP עולים בסביבות ה -5K
האם משיהו יכול לספר לי משהו על הבולמים איך הם בכביש בשטח האם המחיר סביר.
שכחתי להזכיר שהסט הוא ל - CJ7
תריץ חיפוש על נושא הפרוקומפ, דנו בו כבר בעבר.
בגדול יש שני דגמים, אחד קשה והשני יותר קשה. הקיטים מלבד הגבהה מספקים עוד תוספת של מהלך מיתלה אבל לא ממש משמעותית. לCJ7 אני הייתי הולך על קיט של ראנצ'ו, או בלק דאימונד אם תמצא. אלה קיטים יותר רכים והרכב שלך שוקל פחות, אומנם קצת פחות מסיקס אבל עם קפיצים קשים מידי הוא יהיה סיוט אורטופדי.
עומר
פרוקומפ 2.5" ילך מצויין עם הבולמים מסידרה 1000
והשניים הם עבים יותר וניראים יפה יותר על הג'יפ עם גרמושקות צבעוניות
ומבחינת קושי מבלבלים אותך כי ה4" הוא מטיבעו קשה יותר
אבל ה2.5 אינץ יהיה מעולה ויציב יותר בסיבובים ולא קשה מידי כי הרדיוס שלהם פחות מקומר
אני לא חושב שיש בארץ רנצ'ו או אחרים 2.5 אינץ'
טוב אחרי חיפוש על הנושא בדיונים שונים שנית, נהייתי עודיותר מבולבל ולכן ממשיך את הנושא.
אז ככה,
הגיע הזמן להחליף את המתלים בג'יפ של (CJ7) השאלה שלי היא מה עדיף:
1. לקנות את הסט של פרוקומפ 2.5 אינץ מיאנוביץ מחיר בסביבות ה - 5000 ש"ח.
2. לפנות למתלם שיבנו לי מערכת מתלים שתתאים לג'יפ שלי ולקנות בולמים איכותיים, האם
משתלם יותר כלכלית, מבחינת איכות עבודה, נוחות נסיעה מהלך מתלה וכו'?
3. להזמין מחו"ל קיט או של רוביקון או של חברה אחרת(המלצות) כמובן שבמחיר שפוי, עד
עכשיו בדקתי רק של רוביקון והמחירים נעים בין 500 דולר לקיט סטנדרטי עם בולמים לבין 900 דולר לקיט HEAVY DUTY שלא כולל בולמים (מה ההבדל ביניהם שגורם למהפרש כזה גדול במחיר?) האם אני יכול בעצם להזמין את הקיט של רנגלר?
לסיכום השיקול שילקח בחשבון הוא התמורה הכי טובה לכסף ולכן אשמח גם לשמוע את דעתכם בעניין.
תודה מראש,
מוריס
שמע, רוב הדיונים על הפרוקומפ שאתה מוצא בפורומים בעברית דנים על סופות! עד כמה קיט פרוקומפ או אחר, שנועד לרנגלר, מתאים לסופה?
לך אין סופה, ולא רנגלר, ואפילו לא סיקס ישראלי - יש לך CJ7 אשכרה-אורגינל, כמו באמריקה. כל קיט אמריקאי יתאים לך יותר טוב מאשר לסיקס/סופה קומבינה ישראלים, רוב מה שאתה קראת ובילבל אותך פשוט לא רלוונטי.
אם המחיר מתאים לך, אני חושב שקיט 2.5 של פרקומפ יהיה עסקה טובה. אם אתה הולך על יבוא עצמי, אז יש הרבה מאד מותגים אמריקאים, לא רק רוביקון אקספרס.
עוד נקודה חשובה - יש שני רכיבים עיקריים בקיטים - קפיצים, ובולמים. הקפיצים הם החלק החשוב והבעייתי יותר. מבחינת בולם, הפרוקומפ הוא בולם פשוט לגמרי, אין בו שום דבר מיוחד.
Quote:
בגדול יש שני דגמים, אחד קשה והשני יותר קשה.
Now that is an understatmant if I ever heared one....
You have 3 models to choose from
procomp 1000:
very stiff shock
(did I mention is called pro crap?)
procomp3000:
extremly stiff
procomp 9000
you might as well weld the axles to the frame
Joe's advice:
go with the cheapest no name generic brand ...the softest shocks possable, keep in mind the procrap spring are low chromium springs and they dont flex worth of sxxt
If you want to go cheap, you might want to look at a t this brand:
http://rough.roughcountry.com/
very good product, very good price, very good ride
No need to see the dentist after a weheelin trip
I had both brands...so I'm speaking from experience
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.