PDA

צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת על צמיגי דנלופ

סופת המדבר
26-11-11, 09:10
אתמול נכנסתי ל'צמיגי אנטון' לברר על 2 צמיגים 31'' יש לו שם 2 של דנלופ 100% שטח
כמובן חדשים הוא רוצה על כל חתיכה 600 ש'ח
אבל רציתי לדעת מה דעתכם על הצמיג הנ''ל? ואם הוא ''שווה'' יותר ממקסיס ביג הורן?

ערן המסוקס
26-11-11, 09:25
הצמיג עם הביצועים הכי טובים בשוק. אחרי שעברתי על כמה סוגים, חזרתי לדנלופ, וההבדל משמעותי. היו לי גם הביגהורן, שהם נחמדים סה"כ אבל לא ברמה של הדנלופ.

amit_san
26-11-11, 09:40
בוקר טוב.

סט של MT2 (שטח מלא) 265/70R16, היה מורכב בפרדו קצר למשך כ 30K .

האחיזה בכביש ובשטח מצויינת ובהתאם השחיקה הגבוהה של הסוליה, אורך חיים קצר (כאמור 30K) עקב שחיקה א-סימטרית הגורמת לרעידות חריגות ובלתי נסבלות.

מבחינתי צמיג טוב אך לרכב המשמש טיולים בלבד.

סופת המדבר
26-11-11, 18:23
הסופה משמשת רק לטיולים ועושה אולי 5-6 אלף בשנה בהגזמה
אז ככה שאם הם לא יקרעו כל שני וחמישי כמו ה'ביג הורן' אז לפי הק'מ הם יחזיקו כמה שנים טובות

ערן אנחנו מדברים על אותו צמיג או שיש כמה סוגים בדנלופ 100%?
השאלה העיקרית אם הדופן שלהם לא רכה כמו המקסיס?
נ.ב
הצמיגים שאני ראיתי וביררתי עליהם תאריף ייצור 2011 אז יחסית חדישים

אמיר ב.א
26-11-11, 18:45
מהניסיון שלי , יש איתם בעיה של החלקה בגשמים על כביש ,
חוץ מזה גם די רכים - נאכלים מהר.

סופת המדבר
26-11-11, 19:29
אני לא נעול על דנלופ או על כל צמיג אחר
אבל הביג הורן עולים 600 ש'ח וזה צמיג טוב אבל דופן רכה מידי (מניסיון עדיין מורכבים על הגיפ)
הדנלופ עולה גם 600 ש'ח אז בגלל זה הדילמה
לא אכפת לי כל צמיג אחר ומומלץ עד 600 ש'ח

riko
26-11-11, 19:40
אצלי רביעיית דנלופ 33 100% שטח משנת 1995 , אף פעם לא נקרעו , ולא קיבלו פאנצ'ר
עבדו קשה ורק עכשיו האחוריים מראים שחיקה , לא נתקלתי באכילה לא שווה בקוביות ובבעיה לאזן אותם .
לדעתי מומלץ !

ערן המסוקס
27-11-11, 20:39
הצמיגים נקרעים בדופן בגלל אופי הנהיגה, ולא בגלל הצמיגים. לי אף פעם לא נקרעו דנלופים בדופן, חוץ מפעמיים שעליתי על בזנ"ט.

בכל מקרה, הדנלופים רכים מאוד, הצמיג הכי רך שאני מכיר, אך מצד שני, ראיתי את הצמיג נמרך על הדופן על סלע בטירוף, הייתי בטוח שהוא יקרע, ופשוט לא קרה לו כלום. הוא פשוט אוחז ומטפס ומתגמש מאוד.

על הכביש ובמיוחד על כביש רטוב, הצמיגים האלה מדהימים. אחיזה יותר טובה מבפרייבט, בחיי! הרכב משמש אותי ביום יום, ואני משווה אותם לביגהורן שהיו לי ולפדרל (גועל נפל), ולאליאנס (עוד יותר גועל נפש).

יש 2 סוגים של שטח מלא MT1 ו MT2. הMT2 בעלי פרופיל אגרסיבי יותר, ומגיעים במידות שונות מהMT1 בדרך כלל. בגודל 31" הדגם הוא MT1 ואיתו בלבד יש לי נסיון.

אני נוסע על ג'אנט 10", וזה גם משנה. יש צמיגים שלא אוהבים את זה, ויש צמיגים שחיים עם זה מצויין, כמו הדנלופ.

אני חוזר ואומר, אם אתה קורע צמיגים בדופן, אתה תקרע כל צמיג לדעתי. אולי הפדראל יחזיקו מעמד טוב יותר, כי הם קשים כמו בטונדות, אבל זה באמת צמיג מגעיל, בעיקר בכביש ובדיונות. בטכני הוא סבבה (וצריך להוריד מלא אויר).

שי ג.
27-11-11, 21:02
שלום עמרי , אני בדיעה של ערן היו לי על הגימי דנלופ במידה 33 ,היו רכים בעלי אחיזה טובה בכל שטח והכי חשוב הצמיג שטח מלא הכי שקט ונוח
על הכביש ונשאר כזה גם כשצבר קילומטראז , החסרון היחיד דופן צמיג דקה ,קרעתי צמיג על בזנט שבלט וסביר להניח שהיה קורע עוד הרבה צמיגים
אבל בהתבוננות בקרע הדופן מאוד דק.
בשקלול ביג הורן מול דנלופ בשניהם הדופן לא מצטין מקסיס לאחר 5000 ק"מ ראשונים מאוד מרעישים הדאנלופ נשארים נעימים לצמיג שטח
שאלה של טעם.
אשריקו התכוונת אולי משנת 2005?
שי ג.

סופת המדבר
27-11-11, 21:11
תאמת שהרעש לא הכי מעניין אותי בכל זאת סופה מה יקרה אם יהיה עוד רעש?
אני רוצה צמיג שיהיה טוב בדיונות (לפחות כמו המקסיס), שיעלה כמו המקסיס, שלא תיהיה לו דופן רכה כמו המקסיס,
ואחיזה כמו המקסיס,
אני משווה למקסיס כי זה מה שיש לי עכשיו צמיג טוב לדעתי עושה את העבודה אבל מתבלה מהר
(אחרי חצי שנה בערך הדופן מתחילה ליהיות לבנה)
לאיזה עוד כיוון אפשר להגיע עם 600 ש'ח לצמיג? קומו? יוקוהמה? בריג'סטון?
אני שומע \קורא הרבה המלצות על הפירלי סקורפיון האם המחיר שלו ''טוב'' כמוהו? מאיפה בכלל אפשר להשיג אותו?

ערן המסוקס
27-11-11, 21:21
כל מה שציינת יקר יותר. היוקוהמה לדעתי לא הרבה יותר יקר.

אתה לא תוכל לקבל צמיג שיענה על כל הדרישות. אם אתה רוצה ביצועים בדיונות, אתה צריך צמיג רך. אם אתה רוצה עמידות בדופן, אתה צריך צמיג קשה ועבה בדופן.

סופת המדבר
27-11-11, 21:23
נראה לי בסוף אני ילך על BF וזהו,, חח

דרור ברלי
27-11-11, 21:33
אם תצליח למצוא פירלי סקורפיון MT, אל תהסס בכלל.

riko
27-11-11, 21:49
כן התכוונתי 2005 - טעות!
האמת ראיתי גם BF , איך שהוא נקרע בדופן כאשר החבר חזר מהפנצ'ריה עם סט של 4 חדשים 100% שטח , הקטע הוא שהוא עלה על הדשא בבית , הבסיס של הממטרה
מהברזל קרע את כל הדופן - לך תבין !

-->