PDA

צפייה בגרסה מלאה : ציריות ציריות ציריות

rantop
01-12-11, 20:02
הבנתי שאם הרכב נעול ויש ציריות רגילות, הצירייה תישבר תחת עומס.ואז פשוט מחליפים צירייה.
אבל אם הרכב נעול ויש ציריות מחוזקות והעומס יהיה גדול- הדיפרנציאל ישבר.

1. האם מישהו נוסע עם נעילה (אוטומטית או נשלטת) ולא החליף ציריות שיכול להעיד על עומס גדול עליהן? מדובר על דיפנדר 90.
2. האם מישהו נוסע עם נעילה (אוטומטית או נשלטת), החליף ציריות ובגלל העומס הביצה נשברה ולא הצירייה?
3. טווח מחירים של הציריות המחוזקות שהתקנת אצלך?

מישהו יכול לאמת \ לתת את דעתו מנסיון בלבד בנושא?

תודה לעונים
רן

אמיר ב.א
01-12-11, 22:42
1)אני נוסע עם נעילה ARB מקדימה ציריות רגילות - נישברו פעם אחת לפני הנעילה ולא נשברו אחרי שהותקנה - תלוי גם בסגנון נהיגה

2)נעילה ARB מאחורה (ובעבר דטרויט ) עם ציריות מחוזקות מקסי דרייב, 7 שנים , נישברה ציריה מחוזקת פעם אחת,לא נישברה ביצה.

3) אני חושב שעלו בזמנו המחוזקות 1200 ש"ח , לא לתפוס אותי במילה זה היה מזמן.

אם אתה שם נעילה מאחורה ומתכונן להתעלל ברכב בשטח - מומלץ מאוד מחוזקות.

asafk
02-12-11, 00:16
אבל אם הרכב נעול ויש ציריות מחוזקות והעומס יהיה גדול- הדיפרנציאל ישבר.

הבנת לא נכון.
ציריות מחוזקות לא יגרמו לדיפרנציאל להישבר.
הציריות הן נקודת כשל. לא "פיוז" כמו שיש מי שטוען, אלא פשוט טעות. ציריות מחוזקות לא נשברות, והדיפרנציאלים בד"כ לא נשברים כאשר מדובר בסולסברי מתחת ל 110, או לסרן רובר מתחת ל 90. בתי סטליטים בסרן של דיסקברי 1, כן נשברים - ושוב, מדובר בטעות בתכנון כי מדובר ברכב כבד מדי בשביל הסרן הזה.
(כמובן שיש יוצאים מהכלל, ומי שמגזים יכול לשבור הכל)

אסף.

rantop
02-12-11, 13:31
הבנתי. תודה!

whisky
03-12-11, 17:15
אסף,
בכתבה של דרור על הנעילות של KAM כתוב שחור על גבי מרשתת בדיוק הפוך, אז אפשר תשובה מנומקת...

whisky

asafk
03-12-11, 18:26
התשובה המנומקת היא שלפעמים לא נכון לצטט את ההודעה לעיתונות של היבואן...

אסף.

avivindi
04-12-11, 11:22
90 Detroit מאחורה לא מחוזקות

נשברה ציריה אחורית ארוכה לפני חדשיים...הוחלפה

דניאל מאירי
04-12-11, 13:50
סליחה שאני נדחף מפורום אחר אבל האם יש בארץ/חו"ל אפשרות לרכוש ציריות מחוזקות להיילקס 02 ?
דניאל

shyy
04-12-11, 14:08
11 שנים נעילה וצריות מקסי דריב הסרן הזה היה על ה90 שלי ועבר איתי ל110 ,
בלי שום בעיה או תקלה.

itayt
04-12-11, 14:58
בכתבה על ה kam לא נכתב שהציריות אמורות להיות פיוז, אלה שבסט ציריות מחוזקות קדמיות של KAM יש קצה בעל פיוז והסט מגיע עם ספייר אחד כך שניתן להחליף לשטח.
ושוב, מדובר רק בסט קדמיות.

-->